Орален секс за жени или как да стимулираме правилно клитора й

 • 11 Отговора
 • 11091 Прегледи
*

Неактивен Elegant

 • *
 • 9
 • +0/-0
  • Портал за Мъже

Статията е предоставена от: Блог за Мъжко Сексуално Здраве - www.blogzdrave.com (вижте новите заглавия в сайта)

Оралният секс при жените може да бъде труден, защото клиторът е изключително чувствителен на допир. Ако овладеете някои прости техники, ще можете да накарате вашето момиче да изпита наистина мощен оргазъм.

Защо е възможно да го правите неправилно?
Почти няма жена, която да не харесва оралната любов. Клиторът е много чувствителен, за да му бъде правена директна стимулация още в началото. Много мъже ентусиазирани от силната си възбуда правят точно това. Директно се насочват към него, а това в някои случаи може да се окаже неприятно за жената.

Главичката на клитора е защитен от малка външна качулчица, която го предпазва от пряк допир. Не е необходимо веднага да търсите малкото топченце, когато правите орална любов на партньорката си. Това може да предизвика дискомфорт и в някои случаи дори болка.
Не забравяйте, че трябва да се стараете да я държите до точка близка до оргазма. Имайки това предвид, нека разгледаме някои техники, на които можете да се научите.

Използвайте езика си като метла
Тя винаги ще се наслаждава на това движение и така ще я накарате да се чувства страхотно. Това трябва да е неизменна част  от началото на оралната любов. Това е доста лесно. Езикът ви  трябва да се намира от едната страна на нейния клитор и с леки движения да го преместите от другата страна. Извършването му напомня метене, за което е и получило това име.

Кръгове
Това също е приятна и предпочитана техника за кунилингус. Обикновено се използва и като основна, защото по този начин се стимулира цялата област около клитора. Трябва да разположите вашия език върху главичката на клитора, като при движението се стараете да описвате кръг около него. Това може да бъде както по часовниковата стрелка, така и обратно на нея.
Така ще я накарате да изпита голямо удоволствие защото по този начин се стимулира не само клитора, но и цялата област около него.

Леко засмукване
За това движение е задължително вашата партньорка да бъде напълно възбудена. Засмукването на клитора твърде рано  може да предизвика болка и да сложи край на любовната игра. Не забравяйте, че тази зона е много деликатна. Засмуквайте все едно пиете от сламка и запомнете, че непрекъснато е необходимо да следите за сигналите, които изпраща нейното тяло. Ако по време на този вид движение забележите, че леко се отдръпва или се опитва да нагласи позата си, значи нещо не е наред и трябва да намалите натиска или да смените техниката.

Техниката АБВ
Може би сте чували за тази техника, но нека споменем и нея, за тези, които са я забравили.
Този начин на орална любов изисква езикът ви да бъде малко по-твърд и заострен. Поставете го от едната страна на нейния клитор и започнете да изписвате буквите А,Б, В. Да прочетохте съвсем правилно.
Този метод дава усещането за кръговите усещания  за които вече стана дума, но разликата е в това, че при “изписването” на буквите езикът ви стимулира както качулката, която обгръща клитора, така и самия него.
Това ще я накара да се чувства божествено. Ако усещанията от този метод са наистина толкова силни защо да свършваме само с първите три букви от азбуката. Отговорът е съвсем прост. Тези движения са напълно достатъчни за клиторната стимулация стига да усетите ритъма по, който да ги правите. Имайте предвид, че не всички дават достатъчен контакт на зоните върху и около клитора.*

Неактивен nahuiami

 • *
 • 25
 • +2/-0
До тук всичко е вярно,не оспорвам.Но от личен опит(аз обожавам кунилингуса), знам че понякога(да не кажа винаги)езикът на момчето, направен на фуниика, и вмъкнат във влагалището, докарва повечето жени, които не могат да изпитат клиторен оргазъм, до такъв.
G-точката,както вече е известно, се намира в женският мозък.Нашето призвание е,да намерим на своите партньорки къде се намират съответните рецептори във влагалището.И не само.
Оставете жената да ви каже,къде точно е най-хубаво.И посредством експерименти,установете,как да задоволявате своят половинка,възможно най-пълноценно.

*

Неактивен nahuiami

 • *
 • 25
 • +2/-0
Но преди всичко,хигиената е най-важна.Въпреки че и най-мръсната вулва, е по-чиста и от току-що измитата уста,в бактериално отношение.Все пак взаимният комфорт,е от значение.Така че-хигиена и пак хигиена,преди тези упражнения. За пълно удоволствие.А удоволствието е огромно, познавач съм да го еба. ;D

*

Неактивен Elegant

 • *
 • 9
 • +0/-0
  • Портал за Мъже
Направете й страхотна орална любов
« Отговор #3 -: Май 19, 2014, 09:07:29 am »
Направете й страхотна орална любов

Статията е предоставена от: Блог за Мъжко Сексуално Здраве -www.blogzdrave.com (вижте тук новите заглавия в сайта)

Вашата жена има вкус на сладка праскова и за вас няма по-голямо удоволствие от това да се настаните удобно и да й доставите удоволствие с език. Научете следните съвети, които ще помогнат да подобрите вашите способности за френска любов. Тя ще ви боготвори!


Поискайте я
Не може просто да слезете долу, за да се отчетете или да й благодарите за нещо, което е направила за вас. Насърчаващи звуци от ваша страна докато й правите френска любов ще я накарат да се чувства желана и ще разбере, че и вие се наслаждавате на действието.

Движете езика си бавно
Нищо не повишава така сексуалното вълнение и очакване, както бавните движения и действия. Започнете с малки бавни потупвания на езика върху срамните й устни, като постепенно ги правите по-продължителни.
И не забравяйте бавното темпо!

Използвайте твърд език
Вместо да държите езика си отпуснат, направете го твърд и заострен и се концентрирайте на едно място, вместо да се разсейвате върху цялата ерогенна зона. Нежните движения са хубаво нещо, но твърдият език може да и достави невероятно удоволствие.

Използвайте пръстите си
Езикът доставя огромно удоволствие, но ако добавите и два пръста вътре в нея, определено ще вдигнете летвата. Поддържайте добра хигиена на ръцете. Докато прониквате с пръсти не спирайте да използвате
и езика си едновременно с това. Тези усещания ще я доведат до невероятен екстаз.

Играйте си с дупето й
Можете да използвате своите пръсти за проникване не само в нейното влагалище. Използвайки вагиналните й течности, можете да навлажните един от пръстите си и да докоснете нейния анус. Следете внимателно  реакциите.
Ако тя отговори положително с езика на тялото, вие може да проникнете в него. Това разбира се трябва да стане много бавно и запомнете, че веднъж проникнали в ануса й не бива да поставяте същия пръст във влагалището й.

Галете я докато й правите френска любов
Не се ограничавайте само с областта на гениталите. Използвайте и ръцете си, докато й правите орален секс. Галете талията, ханша и дупето. Масажирайте и си играйте със зърната на гърдите й. Потърквайте лицето си в бедрата й или милвайте стъпалата й.

Раздалечете устните й
Използвайте ръцете си, за да рагърнете лабиите й и засмучете клитора. Духнете леко хладен въздух и пак засмучете. Докато правите това, масажирайте леко външните устни.

Обладайте я с език
Прекарали сте толкова много време да й доставите удоволствие, че сега е време да продължите още по-целенасочено. Втвърдете езика си максимално и проникнете с него толкова дълбоко, колкото можете.

Притиснете срамните устни
Леко стиснете външните срамни устни, така, че вътрешните да се съберат и започнете да ги ближете. Отдръпнете своите устни за момент и след това пак започнете.

Смучете клитора й
Когато усетите, че наближава кулминацията, поемете целия клитор в устата си и бавно го засмучете,като постоянно го обтривате с език. Обърнете внимание на нейните реакции.

Комбинирайте устни с пенис
След като сте й правили известно време френска любов, проникнете с пениса си и започнете да редувате езика си с проникване. Смучете клитора й известно време, а след това започнете да целувате тялото й докато бавно прониквате в нея. Пак слезте долу. Това редуване ще я предизвиква и ще я държи в напрежение през цялото време.

Хитрувайте
Запознат ли сте с всички тези съвети, може да я държите в напрежение с часове без тя да достигне до оргазъм. Бъдете сигурен, че следващият път тя сама ще се нахвърли върху вас.

Вижте коментарите и още по темата тук: Направете й страхотна орална любов

*

Неактивен shy_girl

 • *
 • 13
 • +2/-1
Съгласна съм с nahuiami. Трябва жената да каже къде и как и харесва да я целуват. Аз например не обичам да ми смучат клитора, а обожавам, когато мъжът ми си вкара езика в путенцето ми. Тогава мога да си свърша за секунди. Също така много ми харесва да ме целува между ануса и вагината.

*

Неактивен don_kur_69

 • *
 • 9
 • +0/-0
Точно както е описано в предния пост , така и приятелката ми обича да свършва. А най-много аз обичам да ми бие чекий или да ме лиже по топките , докато и облизвам лекинко ануса.. това дори в момента ме кара да експлодирам .. !

*

Неактивен shy_girl

 • *
 • 13
 • +2/-1
Аз пък не мога да се насладя на оргазма, ако в същият момент трябва и аз да доставям орални удоволствия. Предпочитам мъжът ми първо да си ме свърши и след това аз да го изпразня. Незнам твоята приятелка как си свършва, но аз не мога да свърша с разтворени крака. Трябва мъжът ми много плътно да си сложи лицето между краката ми и да го притисна, след което като си изкара езика, започвам да си търкам путенцето в него докато не стана ужасно мокра и не започна да пулсирам цялата.  Точно в момента на оргазма обожавам да усещам езика му между путето си и ануса, защото тогава усещам силно пулсиране и на двете места. След това путенцето ми е подуто и мокро, което пък на него му харесва и тогава аз му го налапвам и започвам да го търкам в зърната си, докато не усетя че ще свърши. Трябва да спирам с писането, че май прекалих.

*

Неактивен don_kur_69

 • *
 • 9
 • +0/-0
Не,не.Продължавай , харесва ми да разменяме опит , макар и писмено. Не знам , аз я завъртвам с гръб към мен и от врата започвам да я целувам страстно като слизам надоло към кръста и. Надупвам я , и леко нежно разтварам краката и като много , много бавно разтварям бузите и и докосвам първо с език ануса и .. тогава имам чувството , че хем аз , хем тя е готова на всичко за мен.. :)

*

Неактивен shy_girl

 • *
 • 13
 • +2/-1
Ако си обърнал внимание, срамните ми устнички са много мънички и в момента в който се надупя, путенцето ми се разтваря само.  Тази поза, обаче не ми е любима, защото ми е трудно да си бръсна дупето, а искам да съм гладка навсякъде. Освен това никога не съм правила анален секс и за разлика от путенцето ми, дупето не съм го давала на никой. Дори когато  гинеколога искаше да ми мери температурата ректално, му казах че е абсурд да вкара нещо там. Просто се притеснявам, че ще боли, като си представя че анусът ми тряябва дансе разтвори зада поеме надървен член.

*

Неактивен don_kur_69

 • *
 • 9
 • +0/-0
Не става въпрос за анален секс , а просто от там започвам да я лижа. Леко през ануса, онова място между путето и ануса и накрая клитура , и вече към края , почвам да вкарвам езика си в вагината.. и в един момент ме залива.. просто невероятно. Дори в момента се надървих при писане...

*

Неактивен shy_girl

 • *
 • 13
 • +2/-1
Аз пък трябва да си сменя прашките, защото се подмокрих.

*

Неактивен don_kur_69

 • *
 • 9
 • +0/-0
Аз току що излизам от банята :) .. А ако имаш ,сподели още снимки.. :) Или ако нещеш тук , на привайт :)

 


   
Начало | Снимки | Секс разкази