Анкета

Ще пробвате ли и вие тази техника?

Да (ще си отворя възможност)
11 (52.4%)
Не (нямам нерви)
0 (0%)
Няма кой да навия.
3 (14.3%)
Пробвал съм?
6 (28.6%)
Не работи!
1 (4.8%)

Общ брой гласове: 20

Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!

 • 7 Отговора
 • 10137 Прегледи
*

Неактивен gbaba

 • *
 • 5
 • +0/-0
В това видео ще научите как да приложите техника за достигане до най-интензивните и мощни оргазми при жена!

:-* Виж Squirting OrgasmsСподелете мнение. :)

*

Неактивен mrusnoochko

 • *
 • 54
 • +0/-0
Re:Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #1 -: Юли 14, 2013, 10:38:33 pm »
Уникално е , но не всички жени се отпускат до край , за да се постигне ;)  :(

*

Неактивен dvoika

 • *
 • 10
 • +0/-0
Re:Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #2 -: Юли 16, 2013, 03:04:40 pm »
ВНИМАВАЙТЕ!!!
Антивирусната ни програма засича троянски кон в линка!!!!

*

Неактивен gbaba

 • *
 • 5
 • +0/-0
Re:Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #3 -: Юли 19, 2013, 12:21:53 pm »
Уникално е , но не всички жени се отпускат до край , за да се постигне ;)  :(
Чакам една германска приятелка ..надъхана е да опита и май ще отпуснем жилите :D
тренировка му е майката

*

Неактивен gbaba

 • *
 • 5
 • +0/-0
Re:Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #4 -: Юли 19, 2013, 05:12:57 pm »
Виж и този масаж, също не е за пренебрегване. :)

*

Неактивен gbaba

 • *
 • 5
 • +0/-0
Re:Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2013, 12:37:34 pm »
Има и още масажи  :-*

*

Неактивен Daniel sez

 • *
 • 2
 • +0/-0
Re: Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #6 -: Март 28, 2018, 06:29:20 pm »
Sex

Re: Техника за достигане на МОЩЕН ЖЕНСКИ ОРГАЗЪМ!
« Отговор #7 -: Април 05, 2018, 03:06:45 pm »
Женската еякулация и техники за постигането й

Женската еякулация настъпва при оргазъм, ако изобщо настъпи. От вагината излиза течност – на капки или на струйка – и много често това се приема за напикаване, защото усещането е същото, а и течността идва от същата посока – основата на пикочния канал. Там – около уретъра, са разположени парауретралните жлези, които са около 30 на брой, от които идва тази течност и които са в състояние да произведат тази течност за неочаквано кратко време. Тези парауретрални жлези представляват система от каналчета, отворени към уретъра, които са обградени от голямо количество нервни окончания. Това прави цялата тази област особено чувствителна при стимулация и при такава стимулация някои жени изпускат течност. Каква е тази течност и за какво служи не е известно на науката, но това, което се знае със сигурност е, че не е урина и не е лубрикант (овлажняващата течност във вагината), защото има различен химичен състав.

Сега ще спомена за някои техники, които могат (но не задължително) да ни доведат до или така нареченият скуирт оргазъм , придружен от еякулация. Вид оргазъм, който вероятно малко от нас са изживявали и който е една много интензивна емоция, ако мога така да се изразя. Женска еякулация или женско празнене е позната за някои жени, но за много е или напълно неизвестна и не знаят какво да правят… или просто се срамуват да опитат. А не са малко и тези, които дори да знаят какво да правят и да опитват – не могат да го достигнат. Както вече стана дума, дали ще се достигне до еякулация и какво ще е нейното изражение зависи в голяма степен от количеството телесни течности, който организма на конкретната жена може да произведе. Варира от няколко незабележими капчици, до… струя, която може да напълни халба за бира. За достигането й, обаче, всяка жена се нуждае от малко техника, с която да си я „повика“.

Областта на парауретралните жлези, които трябва да стимулираме, се пада се от обратната страна на окосмения триъгълник (ако ви е окосмен). Самичка трудно ще я намерите заради неудобното местоположение, но вашата партньорка може лесно да я открие, защото усещането при докосване е за грапава област, докато всичко наоколо е гладко. При стимулация тази пореста област се изпълва с течност, която при еякулация се излива. При начинаещите момичета първата еякулация може да им се стори като уриниране, но както вече стана ясно това не е урина, а и технически не е възможно да се уринира по време на оргазъм, защото в този момент уретрата ни е напълно затворена, така че каквото и да излезе, то не е урина в никакъв случай.

Оргазъм след стимулация на G-точката, придружен от еякулация освен огромно удоволствие води и до психическа умора и за разлика от клиторния оргазъм жената ще се нуждае от кратък период за възстановяване. Всъщност трябва да отбележа, че много се спори дали всяка жена има активна G-точка и дали всяка е способна биологично да достигне до еякулация.

Стимулацията на G-точката до достигане на еякулация изисква три много важни предпоставки: достатъчно време, деликатност и обикновенно (но не задължително винаги) проникване с пръсти. Започва се със стимулация на грапавата област на G-точката с повечко пръсти, което за немалко жени може да е дори по-възбуждащо от стимулацията на клитора. Необходими са много лубриканти и много нежност при стимулацията. Добре е лубрикантите да са предварително затоплени до телесна температура. Ама вътрешно-телесна. След като проникнете с колкото се може повече пръсти започвате да стимулирате,  докато не усетите вагиналните мускули да контрактират около ръката. Тези контракции са първия сигнал, че оргазмът идва. Но и първия сигнал, че трябва да се променят действията ви. Сега освен стимулацията на G-точката с пръсти, трябва с палеца да започнете да масажирате и клитора. Пръстите вътре във вагината и палеца масажиращ клитора, трябва да се притискат и едни към други – едните отвътре към палеца, палеца навътре към пръстите във вагината. Нещо като изстискване на сок от лимон. В момента в който видите че оргазъмът започва, извадете рязко ръката и ако тя в момента на оргазъм напъне вагиналната си мускулатура, ще изстреля струйка от събраните секрети. Което ще е нейната еякулация.

После веднага без изчакване дори да прекъсне, вкарайте наново пръстите и не спирайте. НЕ СПИРАЙТЕ! Оргазмът ще бъде не само много интензивен, но и ще има последователност. Това може да продължи дори до 15 минути. Но не трябва да се спира със двойната стимулация. След като поиска да спрете, дайте й малко почивка и пак започнете. Гарантирано е, че ще има още оргазми. Друг добър вариант стимулацията да бъде направена интензивно е с оргазъм  вибратори , които са специално извити и проектирани така, че да докосват така важната ерогенна зона.

– Покрийте леглото с няколко ката хавлии. Напълно възможно е еякулациите да са толкова обилни, че да преминат дори през три пласта хавлии, така че колкото имате на разположение – използвайте ги всички. Максималното количество течност, известно на науката е половин литър

– Ако се страхувате от спин, то не се притеснявайте да не ви оплиска струята. Тя може да е доста силна и да се разпръсне надалеч, но ако ви опръска няма опасност дори и да съдържа вируса в себе си. Вируса умира за секунди в среда извън тялото, и при температура по-ниска от вътрешнотелесната, така че единствено опасно е да не попадне в очите или в устата ви. пръстите ви имат маникюр и са вътре във вагината на жената, при оргазъм контракциите могат да доведат до неочаквани нейни движения и да я нараните с ноктите си без да искате.

Не забравяйте, че ако ви е за първи път, има голяма вероятност партньорката ви да почувства срам от своята еякулация и да си помисли, че се е напишкала. Това е един много… ама много интимен момент, а не просто някаква си там еякулация и трябва реакцията ви да е като за нещо много нормално, за да не се притесни съвсем. Също така, ако й е за първи път, може интензитета на нейния оргазъм да е неочаквано голям и бъдете готови за писъци, гърчове, животински ревове или там каквото дойде, което може също да я обезпокои, така че реакцията ви и тук трябва да е подходяща, за да е комфортно на момичето.

Добре е да имате наблизо напитка. Обикновенно еякулацията е последвана от силна жажда. И от усещане за хлад. Затова я завийте веднага след края.

Що се отнася до еякулиращата жена, то тя трябва да се отпусне напълно и да е приела напълно това, което ще се случи, без да мисли за евентуалните неудобства. При първите симптоми на настъпващ оргазъм, тя трябва да напъва вагиналните си мускули, все едно се опитва да пишка. Спокойно – няма да се напишка. Уретрата е напълно затворена по време на оргазъм и няма как да се напишка просто. Затова смело трябва да напъва. Възможно е по време на това напъване да изпусне газове. Бъдете готови и двете за това, но ако няма как да я „подготвите“, идеална работа върши проникването с пръст в ануса и задържането му там.

 


   
Начало | Снимки | Секс разкази  | Порно Клипове