Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Голяма путка ?  (Прочетена 19798 пъти)
sdcock
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 2

« Отговор #15 -: Септември 05, 2010, 01:11:02 »

Това са пълни глупости.Предполагам, че при теб проблема е на психическа нагласа.
Активен
spank
Newbie
*

Публикации: 3

« Отговор #16 -: Декември 23, 2010, 12:28:41 »

Готин Абе то и от другаде излизат големи л...на ама не ти дават да си допреш ,,малкия" пишок !!! Ухилен

ХАХАХАХАХА ... Ей ти си откачен Усмивчица
Активен
igor
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #17 -: Март 14, 2011, 05:40:27 »

Пич, не си запознат с анатомията. Нищо общо няма това, с кого се е чукала дамата. Влагалището бързо се приспособява към размера на партньора с когото е. Най-вероятно е раждала или просто природата я дарила с по-широко влагалище. В такива случаи изберете пози при които и двамата се усещате взаимно по-добре. Другото е в упражненията на Кегел. Но тя трябва да е склонна да ги прави. В нета на много места са описани. Освен това, ако тя желае може да си поставя вагинални топчета (има ги във всеки секс магазин от 6 до 50 лв), които спомагат за свиване на влагалището. Препоръчват се от акушери и гинеколози.
Активен
upside67
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #18 -: Март 20, 2011, 11:52:49 »

http://www.sextoys-deluxe.com/erotikshop/product_info.php?products_id=28339

http://www.twistmyrubberarm.com/index.php?cat=26
Активен
Elegant
Newbie
*

Публикации: 4

« Отговор #19 -: Октомври 21, 2011, 04:55:39 »

Не е  ли възможно, това да е започнало да те безпокои, след като сте обсъждали бившите й гаджета и техните големи размери. След като партньорката ти свършва, не го мисли.
Активен

JDredd
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 7

« Отговор #20 -: Октомври 21, 2011, 02:08:53 »

Виж приятел говориш за голямата и путка а не показа нито една снимка,виж сега моята жена,вярно че сигорно сме по големи,но на това му се вика голяма путка,но пак оспявам да я оправя Намигванегоре главата
Абе голяма й била путката... Много си е добре даже жена ти  Намигване
Активен
magdalin
Newbie
*

Публикации: 17

« Отговор #21 -: Октомври 22, 2011, 08:05:32 »

Ухилен Е то е ясно че си е добре спор няма,исках да покажа на момчето,че и аз чукам по голяма путка но се справям,а що се отнася до снимката просто реших да я кача да ви я покажа,но идеята май не беше много добра като се замислиш колко момченца ще мастрибират на нея  Ухилен

Да не ти пука колега, поздрави че споделяш! : )
За протокола за да не съм оффтопик, бих споделил.. че винаги сум предпочитал подобен тип вагини, тъй като аз самият съм доста голям пенис.. и не обичам тесни.
Активен
sven4fem
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #22 -: Декември 17, 2011, 06:03:22 »

питай мацката дали не си пада по "fisting" може пак такива неща да обича, или пак направо виж дали ще ти поеме ръката и дали се кефи на такива неща...и такива съм срещал...
Активен
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: