|
amateur
Гост
|
 |
« -: Януари 06, 2006, 06:20:40 » |
|
На 16 години съм и скоро се запознах с 26 годишна приятелка на моя братовчедка , докато останахме сами , тя ми направи едно предложение (сещате се за какво, секс естествено) аз й казах , че ще си помисля и ще й отговоря следващия път , когато се видим.Единствената причина , поради , която й отказах е , защото съм девствен ,а от приятели и познати знам , че първия път свършваш адски бързо....можете ли да ми помогнете със съвети как да забавя еякулацията , както и някои хитринки , с които да я докарам по-бързо до оргазъм (тук ще ми помогнат и отговори на жени,защото те са наясно със собствените си 'бутони' на възбудата).Също така искам да попитам как ви се струва първия път да е с по-голяма от теб жена(в моя случай - 10 години)...мерси предварително..!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
amateur
Гост
|
 |
« Отговор #1 -: Януари 07, 2006, 02:27:29 » |
|
моля ви се , давайте някакви съвети , защото съм в безизходица , а не искам никак да се изложа....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #2 -: Януари 07, 2006, 11:30:37 » |
|
Здравей "Аматьор" , знам че си доста , меко казано , притеснен от първия път но това е неизбежно. В ситуацията в която си има 50 % позитивна страна и 50 % негативна.Нека първо да коментирам позитивната, после негативната и накрая, няма да ти давам съвет защото съм сигурна че ти сам ще се справиш! 1. ОК позитивната страна е че имаш приятелка която е малко по голяма от теб и следователно доста по-опитна в тези неща. Това е добре ако можеш да го използваш в твоя полза. Е да няма да си "Перфектния Любовник" но пък поне ще е "Първият път". Ами вместо да искаш да се покажеш пред нея като много знаещ и можещ, по-добре и обясни нещата такива каквито са и искай тя да БЪДЕ ВОДЕЩАТА и да ти "предаде първия урок по секс." Вярвай ми за повечето жени това е много по-силна възбуда да знаят че го правят с млад мъж на който му е за първи път отколкото с някой който е "Вещ в занаята". Аз, от женска гледна точка мога да ти кажа че това е така и е много възбуждащо !!! Поговори с нея, обясни и че те притесняват неща като това че ти е ПЪРВИЯ ПЪТ, като това че неискаш да изглеждаш като идиот, като това че неискаш нежелани бременности и всичкото останало което те притеснява. Така когато се разберете по тези въпроси, секса ще е много по-приятен за двамата пък и ти ще си много по-спокоен и ще видиш колко е хубаво да имаш такива неща. Има и още много други, но понеже на теб ти предстои "Първия Урок" , не е добре да скачаш директно в 3-ти клас.Караи поетапно и се учи старателно. 2. Негативната страна е тази че тя може да е от онези жени, а те са доста, които искат просто да са консуматори и да вземат от живота без да дават. Е тогава просто ще си малко разочарован, и притеснен от това че "Не си се справил". Просто в такива моменти си казваш "Остава като опит в базата данни" и да продължавам напред. Такива жени не с адобри "учителки" а и в много случаи не са добри любовници.Само за пример, когато аз правих секс за първи път с партньор който беше 7 години по-голям от мен , и когато той поиска да му правя орална любов, аз не я бях пробвала преди. Не защото незнае, а защото ме беше точно страх дали ще се справя. Е от това мое незнание, и ОТ ТОВА ЧЕ ТОЙ НЕ МИ ОБЯСНИ И НЕ МИ ПОДСКАЗА КАКВО ТОЧНО И КАК ГО ИСКА, аз от незнание и невнимание го захапах сериозно със зъби в слабините му и вместо наслада и за двама ни, имаше неприятно охкане от негова страна и груба убида от типа: "Еи шматко, като неможеш една орална любов да направиш, къде си тръгнала да се ебеш!?" Беше ми адски гадно , но си казах напред и това е, после като се запознах със сегашния ми приятел, Той определено ме научи на доста неща, които правят секса между нас просто повече от желание за любов.
Е сега няма да ти давам съвет, само ще ти кажа, ОПРАВЯЙ СЕ САМ, ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМ!
С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Януари 07, 2006, 11:33:39 » |
|
И забравих само да напиша,
НЕ Е ЛОШО ДА СИ РЕГИСТРИРАН ТУК В ТОЗИ САЙТ, И ДА ПИТАШ, КАКТО И ДА КОМЕНТИРАШ ТУК. САМО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СПАЗВАШ ДОБРИЯ ТОН И ОБНОСКИТЕ КОИТО СМЕ УСТАНОВИЛИ ТУК ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН. ПРОСТОТИИ И ПРОСТАЩИНИ ТУК В ТЕМАТА "СЕКСУАЛНИ ТЕХНИКИ" НЕСА НИТО ПРИЕМЛИВИ НИТО ЖЕЛАНИ.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
Публикации: 99
|
 |
« Отговор #4 -: Януари 07, 2006, 01:17:36 » |
|
Първо, не виждам за сега някой да е писал простотии, второ нека не бъдем чак толкова..хмм....взискателни и трето, спазването на правилата на форума е грижа на модератора :mrgreen:
|
|
|
|
|
Активен
|
Много хора се питат що е то хипотермия, но малцина знаят истината...
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Януари 07, 2006, 02:05:57 » |
|
Да така е, все още няма писани простотии но никога не е късно! Това беше само като напомняне на "Гостите" във форума. А за Третото: "трето, спазването на правилата на форума е грижа на модератора " Не съм съгласна. Правилата са не само за модератора а за Всички, защото ако с асамо за модератора, тогава ние другите да си правим каквото си щем , така ли  С Уважение: нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lil_kitty
Newbie
Публикации: 99
|
 |
« Отговор #6 -: Януари 09, 2006, 12:59:51 » |
|
"Спазването на правилата е грижа на модератора" спазването-от потребителите правилата-на форума грижа на модератора-негово предназначение, задължение да следи редът във форума и да го създава
Понякога е по-добре да четем не между, а по редовете :mrgreen:
|
|
|
|
|
Активен
|
Много хора се питат що е то хипотермия, но малцина знаят истината...
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Януари 09, 2006, 09:12:39 » |
|
Да наистина е добре да се чете по редовете, но когато редовете са написани през ред, тогава трябва да се чете както е написано. Неискам да засягам никой , но нека когато се пишат редовете да са формулирани точно и ясно без двусмислени възможностти за разбиране. И още нещо, това май беше запитване от един аматьор към аудиторията а не правно-юристки въпроси търсещи неоткриваемата дилема "Кой прав кой крив". И ако темата е запитването към аудиторията, нека да си остане такава.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Demonaebe
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #8 -: Май 27, 2006, 11:01:06 » |
|
ne znam taq 26 godi6nata ama ako ti e truden pyrvgiq pat predlagam ti sebe si da q probucam ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #9 -: Май 27, 2006, 12:49:34 » |
|
ne znam taq 26 godi6nata ama ako ti e truden pyrvgiq pat predlagam ti sebe si da q probucam ... Не знам откъде ВИ хрумват такива идеи, но според мен е висша форма на простотия да се правят такива предложения! Младежът съвсем ясно е обяснил, че иска съвет за СОВЯ първи път, а не за този на 26 годишната си партньорка. Не знам защо трябва всеки мъж в този сайт да се предлага и да си вярва, че някой ще му отговори. Хайде стига с тези простотии вече, защото наистина взема да писва на всички, четящи форума!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
new guest
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 06, 2006, 03:24:14 » |
|
Здравейте на всички, разполагащи със свободно време, четящи този форум и претендиращи, че могат да раздават съвети...дори когато не са търсени...
Нека започна по-отдалече. В командировка, в приличен хотел, с добър wireless интернет, през една самотна вечер реших, че може да се посветя на известно разузнаване из нет-а и така попаднах на този форум. Зачетох се и реших, че не ще е честно от моя страна да не споделя мнението си...
(моля експертите да ме извинят, ако не спазвам правилата, но действително това е първия ми опит да пиша във форум)
Разгледах поне 5-6 теми.
На мен всичко ми прилича на сапунен сериал - две дами си говорят непрекъснато, с цел да създават сюжет за следващите епизоди. Едната е на работа (прави социологическо проучване), а другата играе ролята на 'лошо' момиче с цел да привлича внимание. От време на време се появява по някой поддържащ персонаж, в общия случай абсолютно не намясто.
Нищо лично, приятели, само малко критика...
p.s. Многото правописни грешки развалят и без това малкото разум в този форум.
Ще си позволя накрая да пожелая на всички посетители да открият способността да различават секс от интимност!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 06, 2006, 03:52:03 » |
|
new guest, здравей, радвам се, че се решават и други хора да пишат в този форум, но съм длъжна да те предупредя,че постинг-ът ти не е по темата и при следващ такъв, ще трябва да го изтрия. Започвам да трия и чистя от спам отсега, именно защото само от няколко дни съм модератор. Ще помоля и всички останали да пишат по темата. Ако искаш все пак да раздвижиш форума и да ни докажеш, че сексът не е интимност(което както и да го погледнеш е глупост), ще се радваме да прочетем повече теми и постинги.
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 07, 2006, 11:43:35 » |
|
печ какво и се кумиш уредете си среща и я изчукаи
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 10, 2006, 08:45:23 » |
|
какво се замисляш може да си пада по някакви неопитни и да се изявява като КАКА ДА ТЕ ОТРАКА
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan