Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: би.на34г.търся семеиство с активен мъж  (Прочетена 3751 пъти)
jorko087
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« -: Септември 17, 2008, 06:46:43 »

обичам да лижа и духам както и да ме чукат  .обичам страпон и вибратори също и да ме доминират и да ме снимат но с маска могат да ме търсят и жени желаещи да ги лижа а те да ме чукат с пенисколан мога да пътувам до 50 км. от Ст.Загора нямам терен тел ми е ...
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 02:59:36 от admin » Активен

ас съм на 34г.би. и търся   семеиства с активен мъж  и дами с пенис колани обичам да лижа дами може и дебеланки а също да и да духам и да ме чукат падам си и по БДСМ като мога да бъда ваш послушен роб мога и да пътувам
p3run
Global Moderator
Newbie

Рейтинг: +5/-1
Публикации: 69

« Отговор #1 -: Юни 26, 2010, 05:24:02 »

обичам да лижа и духам както и да ме чукат  .обичам страпон и вибратори също и да ме доминират и да ме снимат но с маска могат да ме търсят и жени желаещи да ги лижа а те да ме чукат с пенисколан мога да пътувам до 50 км. от Ст.Загора нямам терен тел ми е 0876267123

от кое село си или си поредния загорял играч който и да му набутат бухалка в аналното отвестие щее доволен

А ти бе малоумник.От кое село си се прикнал такъв непокис бе хемафродит.
Активен

Мечтая да съм това, което бях, когато
мечтаех да съм това, което съм.

Sex is like Nokia - Connecting people, like Nike - Just do it!, like Pepsi - Ask for more, like Samsung - Everyone is invited and like me - TO GOOD TO BE TRUE!
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: