anonymous_f_
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #15 -: Септември 24, 2008, 02:57:03 » |
|
Явно с mackata_stan имаме еднакъв вкус за тези неща..  И сигурно сте на една и съща възраст...  Не разбрах, за нещо лошо ли смяташ това, което на мен ми харесва? А и възрастта според мен няма нищо общо с желанаията на човек.. Не знам дали сме на една възраст, но не смятам че има значение.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #16 -: Септември 24, 2008, 03:19:37 » |
|
Не съм сметкаджия  , всеки е свободен да харесва каквото иска. Мацката е пробвала много неща, пада си екстремистка :lol:, само затова, че и харесва не мога да я заклеймя, като "изрод или звяр", не живеем в Средновековието... Всеки е различен и това хубавото и интересното. :wink: ПС. С това за възрастта, искам да кажа, че сме живяли в различни времена..
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
anonymous_f_
Newbie
|
 |
« Отговор #17 -: Септември 24, 2008, 03:35:48 » |
|
Вече те разбрах  благодаря за разяснението, както разбра бавно схващам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #18 -: Септември 24, 2008, 03:38:08 » |
|
Вече те разбрах  благодаря за разяснението, както разбра бавно схващам  Няма проблем, добре дошла във форума. Винаги е хубаво да има свежи попълнения. :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
anonymous_f_
Newbie
|
 |
« Отговор #19 -: Септември 24, 2008, 03:50:58 » |
|
Благодаря за посрещането 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #20 -: Септември 24, 2008, 03:54:32 » |
|
Благодаря за посрещането  Моля, надявам се да ти допадне нашата компания, макар вече никой да не се обажда. Активните съфорумци изглежда вече на посещават форума. :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anonymous_f_
Newbie
|
 |
« Отговор #21 -: Септември 24, 2008, 04:02:00 » |
|
Наистина, аз съм тук отскоро,но забелязвам,че янма много активност. Надявам се скоро да се разбудят и да се включат повече хора в темите .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #22 -: Септември 24, 2008, 04:06:59 » |
|
Ако имаш мнение по някои от темите разисквани тук, кажи си го, само така ще се върне интереса към форума. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #23 -: Септември 24, 2008, 04:16:20 » |
|
Абе вие що се заяждате? Кой знае какво сега, един бой му дръпнал и толкоз. Има Различни жени. Аз не бих позволила някой да ме бие, може би аз да(с размери дори ще го смажа...), но не и той мен. Между другото напоследък единственото, което изпитвам към мъжете е агресия и това малко ме плаши 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #24 -: Септември 24, 2008, 04:44:55 » |
|
Абе вие що се заяждате? Кой знае какво сега, един бой му дръпнал и толкоз. Има Различни жени. Аз не бих позволила някой да ме бие, може би аз да(с размери дори ще го смажа...), но не и той мен. Между другото напоследък единственото, което изпитвам към мъжете е агресия и това малко ме плаши  Ауу, ще ме набиеш ли сега, че те нарекох "звяр"... :oops: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ganimer
Newbie
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #25 -: Октомври 25, 2008, 07:39:59 » |
|
Между другото напоследък единственото, което изпитвам към мъжете е агресия и това малко ме плаши  Недей така. Ние, мъжете не сме лоши хора.............
|
|
|
|
|
Активен
|
(о )( о)
|
|
|
|