Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Само за истински мъже  (Прочетена 14612 пъти)
Vlado23
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 2

« -: Юни 23, 2008, 11:57:25 »

Абе аз съм мъж . Имам въпрос:

Някой от вас досега оспял ли е да прави секс с момиче от този форум или въобще от сайта???

Защото аз "НЕ", даже въобще от интернет не съм хващал мадама???
Активен

Samo za jeni.
emilboev
Newbie
*

Публикации: 50

« Отговор #1 -: Юни 24, 2008, 08:07:10 »

Цитат на: "Vlado23"

Някой от вас досега оспял ли е да прави секс с момиче от този форум или въобще от сайта???

Че то имаше едно-две момичета и вече ги няма. За какъв секс бълнуваш?
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #2 -: Юни 25, 2008, 04:29:58 »

Всъщност и сега има една жена. Но за други нито съм чувала, нито съм виждала. Намигване
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
emilboev
Newbie
*

Публикации: 50

« Отговор #3 -: Юни 26, 2008, 03:26:35 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Всъщност и сега има една жена. Но за други нито съм чувала, нито съм виждала. Намигване

Ооооооооо, мацка! Много ми е драго. Очевидно си жива и здрава. И това е най-важното.
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #4 -: Юни 26, 2008, 08:20:46 »

Не ми е работа да се обаждам, нали съм се зарекъл да не пиша повече тук... Но да кажа, един вид - да се похваля - правил съм секс с жени от интернет,  даже основно от интернет ги намирам. Просто трябва да се действа систематично и упорито Усмивчица)))))))))))
Активен
Sf
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #5 -: Юни 26, 2008, 10:58:39 »

Аре дай съвет бе
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #6 -: Юни 26, 2008, 04:11:40 »

Цитат на: "Sf"
Аре дай съвет бе

Какъв ли съвет да ти дам. Аз се събрах с човек от нета :lol:  Готин  Ама беше мнооооого отдавна, когато момичетата още не бяха такива материалистки и се срещаха с мъже по любов, а не заради КИНТИИИИИИ  :twisted:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
soreman
Newbie
*

« Отговор #7 -: Юни 30, 2008, 09:45:05 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Какъв ли съвет да ти дам. Аз се събрах с човек от нета :lol:  Готин  Ама беше мнооооого отдавна, когато момичетата още не бяха такива материалистки и се срещаха с мъже по любов, а не заради КИНТИИИИИИ  :twisted:

Напълно съм съгласен с мацката. Преди като че ли беше доста по-лесно. Нещо и аз напоследък удрям на камък и не мога да си обясня защо...
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #8 -: Юли 01, 2008, 03:47:29 »

Аз да ви кажа - има си жени в нета които си търсят определено секс. За това са там и ако се появи подходящия човек или поне сравнително подходящ, се впускат в приключението с голямо желание. Трябва да ги намерите или те да ви намерят и след това да се представите като достойни мъже - и ако се срещнете, на втория, най-много на третата среща нещата стават. И ако и тогава се представите добре, не като егоисти, а като истински ебачи, почва едно звънене и желание да ги чукате всяка седмица, поне по веднъж, независимо имат ли си гадже или мъж или са свободни от всякакви задължения. Но трябва да се представите достойно - поне кола да имате, поне 50 кинта в джоба. Ако нямате терен, още 50 за хотел...
И е важно да се знае - мъжете в нета са окло 5 пъти повече от жените - конкуренцията е голяма. За да имаш успех, трябва търпение и късмет, но най важното е - трябва да си поне малко готин. Ако не си, може евентуално да забършеш някоя стара мома, която си търси мъж, щото и последния влак е изпуснала 5 пъти поне.... но трябва да я излъжеш че ще се ожениш за нея... и пак ще трябва да и се обясняваш в любов месеци хахахах. ТРЯБВА ДА СИ ГОТИН ПОНЕ МАЛКО....
Активен
trapera
Newbie
*

Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95

« Отговор #9 -: Юли 01, 2008, 06:15:00 »

Viarno e Alexsandar ! Az i do den dneshen niamam den svoboden i spokoen ! Kolko li pati si smeniah i nomera na tel. i kolata i kakvo li ne ?! Ama ne pomaga ! Edin pat kato se pusne sluha che si goliam ebach , i otarvia niama bratko ! Ama ... shte se opraviam niakaksi ! :wink:
Активен

Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
leibstandartexx
Newbie
*

Публикации: 29

« Отговор #10 -: Юли 01, 2008, 09:38:15 »

хаха Трапера скромно се оплака :lol: а колкото до темата, моя личен опит показва, че било на живо, било в мрежата, ако си откровен и със нормално, небрежно държание си връзва без затруднения. Просто не трябва да се пънеш, а само да си себе си, спокойно и с овереност!
Активен

мързи ме да пиша, ама айде...
"чрез плодов сок, към полов скок:)"
qrst782
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #11 -: Май 17, 2009, 01:28:16 »

Four main tank classes
Overlap niches
Healing and coordination >> threat
Dual Specs are coming – more flexibility!
At this point the slides and explanation stopped, and the mic was turned over to fans who had a chance to ask questions about World of Warcraft's classes.
For more information of wowgold, please visit a the super wow website specialized in selling world of warcraft gold. We will serve you with cheap wow gold, cheap wow power leveling Items. Compared with other wow gold sellers, we are in advantage of selling the cheapest wow gold.Buy wow gold here.
Активен

KarpovSergei
Newbie
*

Публикации: 1

[url=http://expressorder.ru]фланец [/url]

« Отговор #12 -: Септември 16, 2009, 12:08:08 »

Проблемът ми е следният :
Един филм не съм изгледал както трябва под mac osx. Какви ли не players не съм пробвал, но нито един не е читав. Всичките ми лагват, кои по-малко, кои повече. Най-накрая открих плейър който да не лагва, но за сметка на това при него почнаха да се разминават звука и картината Chroma player.
На вас лагват ли ви филмите или само при мен е така ?
За мен характеристиките на mac-a са достатъчни поне да се гледа филм без да лагва ?
Macbook Air 2nd gen
Активен

crs
Newbie
*

Публикации: 2

Mix Martial Arts-MMA

« Отговор #13 -: Декември 25, 2009, 06:08:40 »

Ми преди 5мин се регистрирах пък ще видим Усмивчица
Активен

Mix martal arts...aikido,brazilian ju-jitsu,daido juku kudo.
rejep
Newbie
*

« Отговор #14 -: Март 23, 2011, 11:47:35 »

жените   в интернет  малко   трудно се  4ука  по   скаип     аз  си писах  със една  и една  година   нищо  даже  не  о4аквах да  ме покани   и  опа  на гости  в бургас   мъжа  и беше  в морето  за  три дни  аз  си я  4уках  а тя  говореше  по  скаипа със  него  на задна  има  луди  курви  два дни  спах  и ме  разкарва   до  приморско  и ме 4ерпи  и храни  4е  не бе  и лоша   , не се знае   кога  ще  излее  късмета   не  бързайте   и не  давайте  повод   да  усетият  4е секса   е  това което  търсите  и най  голямата  курва   иска  внимание   пишете  4е  от  любопитсво  сте се  регистрирали   и  за  запознанства   със  нови  хора   не  здрасти булка  даи малко  путка   
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: