Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Пробвали ли сте секс хапчета? Отзиви?  (Прочетена 2731 пъти)
sexaddict
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« -: Юни 08, 2008, 10:00:38 »

Привет, искам да споделите мнения има ли ефект от хапчетата за секс възбуда и ако да от кой? Решил съм да пробвам за разнообразие да видя как ще ми подейства.
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Юни 14, 2008, 11:09:48 »

Не съм пробвала, признавам си, Но знам, че на мъжете много повече им влияят някои бабини девитини Усмивчица Имам предвид, някои стари изпитани рецепти- чесън...и какво беше другото вече не помня Усмивчица И все пак, не е зле да се консултираш с лекар, защото има някои хапчета, които могат да са много опасни за здравето.
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
leibstandartexx
Newbie
*

Публикации: 29

« Отговор #2 -: Юли 01, 2008, 09:31:40 »

Мастика, мед, шоколад, локум.... само да не се прекалява, особено с мастиката :lol:
Активен

мързи ме да пиша, ама айде...
"чрез плодов сок, към полов скок:)"
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #3 -: Септември 20, 2008, 05:56:50 »

Цитат на: "leibstandartexx"
Мастика, мед, шоколад, локум.... само да не се прекалява, особено с мастиката :lol:

Дам Усмивчица, виж за локума незнаех...
sexaddict хапчетата са си хапчета, вземат се основно когато имаш някакви проблеми. Ако си зрав млад мъж, по-вероятно е да ти развалят здравето, отколкото да ти помогнат.  Готин
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Elegant
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #4 -: Февруари 21, 2012, 06:17:56 »

Съществуват малко доказателства, че субстанциите смятани за натурални афродизиаци наистина работят. За определени храни, като шоколада, пикантната храна и някои други се твърди, че влияят върху либидото, но проучвания показват минимално въздействие върху сексуалното желание при мъжете и жените.

Въпреки че няма проблем да експериментирате с различните храни за да разберете коя влияе най-добре върху либидото, трябва да знаете, че някои
добавки съдържащи растителни екстракти или екстракти от насекоми, могат да бъдат токсични и вредни за здравето.
Например испанската муха представяна често за натурален афродизиак, може да причини увреждане на бъбреците или стомашно чревно течение.

В някои продукти, предлагани като естествени афродизиаци също биват откривани съставки предлагани с лекарска рецепта, като Силденафил – активната съставка на Виагра, помагаща за получаване и поддържане на ерекция. Ако имате определени здравни заболявания, тези съставки могат да бъдат опасни за вас.

Ако търсите ефективен начин за подобряване на своето сексуално желание, първо се консултирайте с личния си лекар. Той може да ви предложи доказани стратегии за подобряване на сексуалното здраве.
Преди всичко за да имате нормално либидо и добро сексуално здраве, водете здравословен начин на живот.
Активен

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: