Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1] 2
Изпечатай
Автор Тема: на 21М съм и до сега несъм правел секс!  (Прочетена 5831 пъти)
sik_bg
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7

« -: Февруари 19, 2008, 07:20:24 »

така е по добре а?
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Февруари 20, 2008, 04:38:13 »

Цитат на: "sik_bg"
на 21 години съми до сега несъм правил секс!Затова реших и аз даси споделя някои нещя със вас.Нито мисля че съм грозен,нито съм човек без възможности!Имам 2 къщи,сега искам за си купя живот и здраве апартамент в град,имам кола,но нямам една нощ която да се сетя като спомен или преживение относно секс!Нито се хваля нито нещо искам да наблегна,споделям го това защото когато си помисля и намене по някога ми идва странно това!Имах един път една гореща нощ със едно момиче,но де да знам,като знам че не е спала със никой,помислих че ще е по добре дасе въздържа и така направих,защото държа много момичето което ще е в бъдеще със мене да не спала със никой,колкото и странно да звучи такъв съм,и за това не искам да съм момчето,който'сефте" бута момичето...а за тези който вече имат бая пъти сефте пак имам случай,кадето имах възможности да направя секс но от гленда точка на болести,чистота,хигиена ...зашото много от болните от сескуалните болести са причинени от малки незнания,пренебрегвания..и т.н. по принцип уча биология(студент съм) и така..де да знам много държа на някои неща и можеби за това все още незнам какво е секс..освен да съм го гледал на филм Усмивчица) живот и здраве и аз ще почувствам изтенския секс някога(така си мисля)...ако напишите нещо полезно ще се зарадвам..и най-вече очаквам спецовете аматиорци по тези неща...(ако имам грешка в правописа моля за извинение!!!)

О, не,няма такъв смех... :lol:  Смотан  Я обърни внимание на тази подчертана част и ми кажи къде е логиката, че на мен нещо ми се изплъзва...  Готин
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
sik_bg
Newbie
*

« Отговор #2 -: Февруари 20, 2008, 06:58:50 »

може наистина да е за смях а?
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #3 -: Февруари 20, 2008, 07:10:01 »

може наистина да е за смях а?

Целта ми не е да те обидя. Нямам желание да го правя, но все пак е хубаво да си огледаш малко правописа, а освен това и да вникнеш в смисъла на самата тема. А между другото, аз първия си път държах да съм в човек, който ме ОБИЧА и наблегнах именно на това. Не му бях съвсем първо, но не и десета. И досега сме си заедно и не сме си изневерявали... така, че смятай... Готин
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #4 -: Февруари 20, 2008, 09:09:00 »

и аз съм девствен
на 31 съм и от както се помня този колан на целомъдрието стои кото постояни боксерки
търся принцесата с големият ключ да ги отключи и да заживеем като в приказка

пич до тук беше с шегата
моят единствен съвет е да се отърсиш от това което ти изниква в главата при споменаването на думата секс. знам със сигурност какво ти изниква в съзнанието ти /ходилсъм с една фармацевка/
на нея и трябваше доста време да отвикне да ми говори за всякакви видове бактерии, микроорганицми, хламиди и др. такива
така че се отърси от тези неща които учиш и се отдаи на секса без да размишяваш чак толкова много. все пак не си на испит по биология, а ще си правиш кефа с някои човек когото ще ти харесва.
и си избии тази идея да чакаш жената да е в твоето състояние и да не е спала с никого. такива момичета има само в детската градина
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

sik_bg
Newbie
*

« Отговор #5 -: Февруари 20, 2008, 11:19:12 »

благодарности на Dexter Усмивчица много полезен отговор (за съжеление от други) ...мерси батка,маи си е така както казваш! Усмивчица
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #6 -: Февруари 20, 2008, 11:54:47 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Цитат на: "Dexter"
такива момичета има само в детската градина

Еее, не съм съгласна. Аз бях на 18 почти...  :twisted: И сега приятелките ми са девици, вервай  Готин
Активен

sik_bg
Newbie
*

« Отговор #7 -: Февруари 20, 2008, 12:17:57 »

вервамети  Смотан  Смотан  Смотан  Смотан  Смотан  Смотан  Смотан  Смотан
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #8 -: Февруари 20, 2008, 12:26:36 »

Нали, чак и аз си повярвах.
Сега сериозно, Декстър е прав по принцип, но не всеки може да се абстрахира от всички ежедневни грижи. Аз лично не мога. И усещам, че сексуалният ми живот е непълноценен. НО ако ти успееш, ще е страхотно. Хубаво е да си имаш едно наум за болестите и тн, но не се вманиачавай! Нищо няма да спечелиш. Успех!
Активен

sik_bg
Newbie
*

« Отговор #9 -: Февруари 20, 2008, 03:31:33 »

а това вече ми хареса,хубаво е,че си вникнала в тематами,а не в грешките ми!може пък да говоря Българския като 2език,ти дали ще се справиш толкова като мене със чуждия език а????HOW DO YOU THINK?
Активен
emilboev
Newbie
*

Публикации: 50

« Отговор #10 -: Февруари 21, 2008, 04:33:08 »

Цитат на: "Mackata_Stan"

Нали, чак и аз си повярвах.
Сега сериозно, Декстър е прав по принцип, но не всеки може да се абстрахира от всички ежедневни грижи. Аз лично не мога. И усещам, че сексуалният ми живот е непълноценен. НО ако ти успееш, ще е страхотно. Хубаво е да си имаш едно наум за болестите и тн, но не се вманиачавай! Нищо няма да спечелиш. Успех!

Хееееех
Че това си е депресия.
Непълноценен сексуален живот, зависещ от ежедневните грижи.
Мдаааа
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #11 -: Февруари 24, 2008, 06:02:35 »

Цитат

Хееееех
Че това си е депресия.
Непълноценен сексуален живот, зависещ от ежедневните грижи.
Мдаааа

Твърде морална съм за да изпитвам удоволствие от секса  Готин
Активен

leibstandartexx
Newbie
*

Публикации: 29

« Отговор #12 -: Февруари 25, 2008, 10:41:57 »

Ми Сик, освен и аз да ти кажа някоя дума. Според мен най -добрия вариянт е да се хванеш сериозно с някое момиче, да се повиждате без да бързате за никаде, и така постепенно според мен когато си посвикнете един на друг, пък и като се насъбере желание, вече ще сте се поопознали и в сублимния момент няма да имаш тези притеснения които те глождат сега.
 Е все пак презервативът пак не би бил излишен:)
Ми това мисля аз, дерзай!
Активен

мързи ме да пиша, ама айде...
"чрез плодов сок, към полов скок:)"
sik_bg
Newbie
*

« Отговор #13 -: Февруари 26, 2008, 07:00:09 »

blagodarnosti na  leibstandartexx Усмивчица) tova e nai pravilnoto mai za mene...
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #14 -: Март 17, 2008, 05:58:36 »

Я да видим какво стана с морала в тази тема. Докъде я докара със секса  Готин  Аз да си кажа, ако не ме бе взел мъж ми, сигурно още щях да съм си девствена  :oops:  :twisted:
Активен

Страници: [1] 2
Изпечатай

Отиди на: