Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ВКУСА НА СПЕРМАТА ЗА ЖЕНИТЕ  (Прочетена 11735 пъти)
focker
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7

« -: Февруари 15, 2008, 05:23:45 »

ДАЙТЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА
АЗ ЛИЧНО ПОПАДАМ ЧЕСТО НА ДАМИ, КОИТО ИЗЕВЯВАТ ПРИТЕНЦИИ КЪМ ПРОМЕНЯЩИЯ СЕ ВКУС
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Февруари 15, 2008, 09:52:29 »

На мен не ми прави впечатление какъв е вкуса на спермата. Винаги гълтам  Готин  и никога не съм се оплаквала. Скоро обаче не съм правила такива неща, най- много след като ми се изпразни вътре, после да го оближа и да се... почне отначало  Плезещ се  Усмивчица
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #2 -: Май 10, 2008, 04:41:49 »

Някой може ли да сподели храна/режим или нещо такова с която да се увеличи количеството на спермата при еякулация?
Активен

blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #3 -: Септември 25, 2008, 05:23:58 »

Цитат на: "TDI"
Някой може ли да сподели храна/режим или нещо такова с която да се увеличи количеството на спермата при еякулация?

:roll: Мисля, че се получава с богата на белтъчини храна, въздържанието от секс и мастурбиране вероятно също помага...
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
bambam
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #4 -: Юли 14, 2009, 11:41:06 »

ДАЙТЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА
Винаги гълтам и винаги ми харесва.
Активен
AVANTY
Newbie
*

« Отговор #5 -: Юни 24, 2010, 12:07:17 »

ПРИ КОНСУМАЦИЯ НА ПЛОДОВЕ - БАНАНИ И ЯГОДИ НАЙ-ВЕЧЕ СЕ ПОЛУЧАВА МНОГО ДОБЪР РЕЗУЛТАТ И ЖЕНИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО ГО ХАРЕСВАТ.........ПОДПРАВКИТЕ И РАЗНИ ИЗЧАНЧЕНИ ВКУСОВЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ ПОЧТИ АВТОМАТИЧНО И НА СПЕРМАТА
Активен
Bach
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 30

« Отговор #6 -: Август 14, 2010, 06:53:10 »

Имам впечатлението че: около 10 % от жените въобще отказват орален секс, а от останалите 90 % половината вадят члена непосредствено преди да потече спермата. Интересното е, че всичките съвсем точно определят този момент. Имах и такъв куриозен случай - жена на около 40 г. категорично не се съгласяваше да поеме члена, но с удоволствие искаше аз да я задоволявам с език. По въпроса за вкуса - партньорки са ми казвали, че отвратителен вкус има спермата след консумация на бира. Имах случай с опитна партньорка - седеше на стол, а аз заставах прав срешу нея. До ней на масичка поставяше малко легенчи , чаша вода с лимонов сок и две влажни кърпи. Непосредствено преди изпразването, стискаше члена с устни непосредствено зад главичката , с език дразнеше юздичката и засмукваше спермата когато започваше да излиза. Изплюваше спермата в легенчето и промиваше устата със сока, защото считаше, че е неприятно да и е хлъзгаво в устата. С едната влажна кърпа забърсваше члена, а с другата устата отвън. И накрая - приятел счита, че най-голямо удоволствие мъжът получава при прилагането на "Александрийски скорпион". Научих как се прави, но не съм опитвал.
Активен
gabol
Newbie
*

« Отговор #7 -: Август 16, 2010, 06:03:14 »

Имам впечатлението че: около 10 % от жените въобще отказват орален секс, а от останалите 90 % половината вадят члена непосредствено преди да потече спермата. Интересното е, че всичките съвсем точно определят този момент. Имах и такъв куриозен случай - жена на около 40 г. категорично не се съгласяваше да поеме члена, но с удоволствие искаше аз да я задоволявам с език. По въпроса за вкуса - партньорки са ми казвали, че отвратителен вкус има спермата след консумация на бира. Имах случай с опитна партньорка - седеше на стол, а аз заставах прав срешу нея. До ней на масичка поставяше малко легенчи , чаша вода с лимонов сок и две влажни кърпи. Непосредствено преди изпразването, стискаше члена с устни непосредствено зад главичката , с език дразнеше юздичката и засмукваше спермата когато започваше да излиза. Изплюваше спермата в легенчето и промиваше устата със сока, защото считаше, че е неприятно да и е хлъзгаво в устата. С едната влажна кърпа забърсваше члена, а с другата устата отвън. И накрая - приятел счита, че най-голямо удоволствие мъжът получава при прилагането на "Александрийски скорпион". Научих как се прави, но не съм опитвал.

Какво представлява Александрийски скорпион?
Активен
rejep
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #8 -: Март 24, 2011, 12:24:43 »

ДАЙТЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА
   -----да  не  ставаш  дама  4е  те интересува   вкуса   на  спермата   малоумник   това  ли е тема  за  да сваляш  мадами  абсолутен  пингвин си
Активен
Elegant
Newbie
*

Публикации: 4

« Отговор #9 -: Декември 01, 2011, 07:17:28 »

Повечето мъже желаят да имат по-голямо количество семенна течност при еякулация, затова търсят начини за да го увеличат.

Смята се, че аминокиселината Лизин, може да влияе положително върху производството на сперма.
Върху количеството, положително въздействие оказва и Цинкът.
Пилешкото месо, стриди, фасул и ядки, са някои от храните богати на Цинк.
Активен

sweeety
Newbie
*

Публикации: 3

« Отговор #10 -: Януари 26, 2012, 07:59:42 »

Мъже, моят съвет е: яжте повечко ананас...  Плезещ се Плезещ се Плезещ се
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: