Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Февруари 11, 2008, 04:08:30 » |
|
Множествен оргазъм- има нещо доста тайнствено в самото понятие, което предизвиква и ужас и вълнение. Терминът е обгърнат с доста мистерии и целта на статията е да ги разбули. Ето и всъщност как да докарате жена си/ приятелката си до множествен оргазъм!
Кой обикновено преживява повече от един оргазъм?
Жени или мъже, млади или стари- няма никакви изисквания!
Ето и един от най- грешно тълкуваните факти- и мъжът и жената могат да достигнат до такъв оргазъм! Мъжете не винаги е необходимо да еякулират за да достигнат до оргазъм, макар и това да е един от най- често срещаните оргазми при тях. Жени на всякаква възраст могат да се научат да изпитват множествен оргазъм. Всъщност няма никакви изисквания или условия за достигането на такъв, но здравият дух и здравословният сексуален живот могат да помогнат много за постигането на множествен оргазъм.
Какво са множествените оргазми?
Всичко наведнъж или един, съпътстващ от следващ, а после и трети...
Това е един от съвсем неразбраните аспекти на множествения оргазъм. Има разбиране, че множественият оргазъм е едновременно изживян клиторен, вагинален (на Г- точката) оргазъм, но това съвсем не е така. Докато един много силен оргазъм може да предизвика наистина силни емоции в женския организъм, то множественияторгазъм по подразбиране се случва по различно време.
Типично за жените е след като са свършили и са достигнали оргазъм, да имат нужда от малко почивка за да може гениталиите им да се възстановят. При жена достигнала множествен оргазъм, обаче, това не е необходимо, тя е способна да изпита още един, а после и друг оргазъм без да оставя тялото си да почине. С други думи, тя може да достигне много оргазми, без тялото й да спира да се възбужда и да си почива. Много жени реагират бурно след клиторен оргазъм, особено на докосвания по клитора, тъй като той е много чувствителен, в подобни моменти жената не е готова да продължи сексуалния си контакт именно заради чувствителността в гениталните зони.
Жена, достигаща до множествен оргазъм, обаче, може да достигне най- малко до два успешни и разтърсващи оргазма без да оставя тялото си да почива, което означава, че тя може да го прави колкото време си пожелае, докато естествено наистина се измори. Много жени, които са изпитвали подобен оргазъм, е трябвало да се научат да го правят, а други са се самообучили и това е допринесло за успешния им сексуален живот.
Но как всъщност може една жена да се обучи да изпитва множествен оргазъм?
Факт е, че за някои жени е много по- лесно обучението, отколкото за други, Има жени, които така и никога не се научават да го правят, просто, защото не умеят. Първото и най- важно нещо е да възприемете сексуалността си. Ако не се чувствате добре или комфортно в сексуалната си роля, то битката за множествен оргазъм ще е ожесточена, което ще я направи и безсмислена и безрезултатна.
Повечето жени, които са преживели и успяват да достигнат до множествен оргазъм разказват, че първо са се научили да си доставят удоволствие по време на секс и това всъщност ги е отвело и до следващото ниво. Много често се случва именно клиторната стимулация и достигането до клиторен оргазъм да е ключът към постигане и на множествен оргазъм, но повечето жени споделят, че след първия преживян оргазъм клиторът им е твърде чувствителен за по- нататъшна стимулация. Точно и тук е ключът към сексуалността на всеки захващащ се с множествения оргазъм, важно е жената да е наясно със себе си и с границите за да може да премине нататък и да изпита и повече оргазми.
Тъй като всяка жена е различна, вие ще трябва да се опитате да откриете какво би помогнало на вас. Опитайте се да си отделите повече време и да се отпуснете максимално. Намерете какво наистина ви харесва и какво ви възбужда. След като сте изпитали един оргазъм е важно да се отпуснете достатъчно, и макар първичното неприятно усещане и прекалена чувствителност, да продължите напред с подходящото разположение на духа, което сте имали точно преди да свършите за пръв път. Може би ще се наложи да смените техниката си на стимулация за да продължите напред. Опитайте се да научиш какво ви възбужда и ви докарва до полуда и не забравяйте, че трябва да сте в подходящо разположение на духа. Наистина може да отнеме доста време и опити, но резултатът ще е взривяващ!
Множествения оргазъм- удоволствие за всички жени?!
Множественият оргазъм не е непременно удоволствие за всички жени. Някои жени успяват да го изпитат, а други не. Изглежда не винаги само техниката на възбуждане и изпразване е важна, но и самото отношение на самата жена към секса и достигането до оргазъм. Жени, които достигат множествен оргазъм, обикновено достигат до такъв само мастурбирайки, тоест, когато са в пълна хармония със себе си и стимулацията и няма никакви дразнители около тях.
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2008, 04:10:54 » |
|
Скоро ще преведа и няколко статиики за практически указания за достигане до множествен оргазъм, освен това и повечко инфо за мъжкия такъв :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2008, 10:33:44 » |
|
множествен оргазъм за мен лично е приятелката ми да получи няколко оргазма докато аз правя секс с нея. оргазмите до които съм довеждал приятелката ми са били 7 за един тек.
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Александър
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2008, 01:16:45 » |
|
Е не мога да се стърпя и аз да се изтъкна - на мен ми се е сучвало дамата да достигне 10-11 пъти до върха за 1 и 1/2 часа, а аз общо два пъти за това време, но без да прекъсваме 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2008, 03:25:53 » |
|
Чакаме практическите указания... Аз няма да се хваля, но съм достигал до такъв.  А на жените трябва им и повече време, подходяща настройка и т.н. и т.н. Мацката ще обясни по-подробно предполагам... :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
emilboev
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2008, 03:48:23 » |
|
Е не мога да се стърпя и аз да се изтъкна - на мен ми се е сучвало дамата да достигне 10-11 пъти до върха за 1 и 1/2 часа, а аз общо два пъти за това време, но без да прекъсваме  Тук май стана като в кръчма. Всеки попрекалява и си вярва най-вече ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2008, 06:04:29 » |
|
Е не мога да се стърпя и аз да се изтъкна - на мен ми се е сучвало дамата да достигне 10-11 пъти до върха за 1 и 1/2 часа, а аз общо два пъти за това време, но без да прекъсваме  Тук май стана като в кръчма. Всеки попрекалява и си вярва най-вече ... Ами то няма смисъл и да се казва. Даже и не мога да си представя как би изглеждал мъж, свършил повече от 4-5 пъти :roll: Сигурно едва си стои на краката. А пък и без прекъсване... не знам :lol: Но нали затова е форума, да се лъжем така, че и сами да си повярваме... :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Март 17, 2008, 09:35:31 » |
|
Както обещах, пускам малко повече инфо по темата  Дано да ви помогне Що за чудо е женската еякулация?!Проучвания доказват наличието на женска еякулация в 10 от 40 % женски оргазма. Това изследване, обаче е базирано на хипотезата, че еякулацията може да се достигне в почти всички случаи, но вероятно повечето от тях са протекли незабележимо и обикновено с доста голямо овлажняване при сексуалния акт- така всъщност процентите ще отговарят по- точно на онези жени, които са забелязали, че са еякулирали.
Според някои лабораторни тестове, течността, която се отделя при женския оргазъм и еякулация, е близка до мъжката сперма като състав, и се отделя от парауретралните жлези или както още се наричат жлезите на Skene или “женска простата”, заради приликата на разположението и структурата си, а и им се приписва откритието на женската еякулация, функция като на мъжката простата, която е отговорна за образуване на мъжката семенна течност. Често по- забележимо при жените, но също и при мъжете, тези жлези имат отношение и към сексуалната стимулация. Те са в основата на така нареченият “женски оргазъм”( често противопоставян с клиторния оргазъм, противопоставяне, което по- късно бива отречено изцяло), и са във физиологичната структура на т. нар. Gräfenberg- точка или иначе казано G- точката- място в предния дял на женската вагина, което е много чувствително към сексуална стимулация. По- точно, когато тази област бива галена или търкана- или с пениса или с пръсти или с някоя играчка- жлезите в близост до точката са тези, които осъществяват стимулацията. Така, женската еякулация е по- възможно да се осъществи при стимулация на G- точката.
Друго интересно откритие свързано с откритията за G- точката е въздействието й върху женската еякулация. Проучването е проведено сред 27 жени и при всички е открита G- точка, като десет от тях редовно преживяват женска еякулация. Тогава се приема и теорията, че G- точката е аналогична на простатата и е свързана с жлезите, за да може да се произведе течността, подобна на мъжката сперма. Този феномен често кара жените да се притесняват, тъй като смятат, че течността е като консистенция близка до урината, макар че секретът е далеч по- различен от нея. Това не е рядко срещано явление, както показват и много други изследвания за женското мнение по въпроса.
Според престижните Q&A служби на Колумбийския университет: “ Това звучи като феномен на G- точката, съпроводено с женска еякулация. Ако жената легне по гръб с широко разтворени крака, G- точката може лесно да бъде намерена с пръсти като пръстите се вкарат и се разтворят на 10 и 2 часа, ако се приеме, че вулвата на жената е циферблат и най- отгоре е 12 часа. Движете пръстите си, вкарвайки ги по- дълбоко и ги свийте така, че да докоснат и да натиснат горната стена на вагината или задната част на клитора. Г- точката се издува от размера на монета до големината на орех и се пълни с течност, която не е урина или вагинален сок, и по- късно се отделя от уретрата, когато жената се изпразни.
Сега проучванията доказват, че женската “сперма” се произвежда от жлезите на Skene, които са разположени в женската уретра и са от тъкан, която е близка до състава на мъжката простата. Тези проучвания се базират на химичен анализ на женската еякулация, която се отделя и показва наличието на големи количества prostatic acid phosphatase( химичен секрет, който се отделя от простатните жлези и се намира в семенната течност). Това само доказва, че като състав женската еякулата е подобна на мъжката семенна течност.
Скорошните изследвания сочат, че някъде около 10 от 40 % жени могат да еякулират, макар че последните данни показват, че всяка една жена може да произвежда еякулат и да еякулира, дори и самата тя да не е наясно с това. Въпреки всичко жените не непременно еякулират при всеки полов акт, когато стигнат до оргазъм, както и количеството на еякулацията може да варира от няколко малки капки до почти 15 унции( някъде 2 малки порцеланови чашки). Самият секрет се произвежда в парауретралните жлези( някъде до уретрата), както още се наричат жлезите на Skene или женска простата. Най- голямата от тези жлези ( а те са много и могат да достигнат до 30 или дори повече) се намира на отверстието на уретрата, и в някои случаи може да се отвори във вулвата, но точното количество, размер и разположение на тези жлези е различно при всяка жена. При възбуда, тези жлези се пълнят със секрет, който съдържа протеин, подобен на този, който се намира и в мъжката семенна течност.
Как да стимулираме G- точката?
Сега след като вече къде се намира женската простата, сигурно бихте искали да я стимулирате по всички възможни начини. Най- гъвкавият и удобен предмет са пръстите. Те са гладки, но доста пластични и усещат добре областта при опипване. За соло- търсения и изпълнения, пръстите обаче са много ограничен вариант, тъй като може да не са достатъчно дълги или се изморяват бързо при стимулацията. Освен всичко, ако с една ръка се стимулира клитора, възможностите за другата ръка да стимулира G- точката намаляват. Затова като добавка към пръстите, жените често прибягват и към дилдото или вибратора, които са с препоръчителна употреба за стимулиране на G- точката. Като аз лично ще препоръчам дилдото като по- удобно за подобен род стимулации. Искам да обърна внимание и да факта, че може да не си намерите веднага необходимият размер, вид или материал дилдо и може да опитате няколко вида, докато стигнете до своето!
Как да изберем дилдо?
Как се избира дилдо за стимулация на G- Точката? Проба- грешка. Дилдата, които имат най- голям успех при тази стимулация, са извити в горната си част и се наричат точно G-spot стимулатори. Голям успех имат и пенисите с добре издадени жлези и вени. Много жени твърдят, че твърдите или стъклени дилда вършат най- добра работа. Има и друг голям процент жени, които саморъчно намират предмети, които използват като дилда и тази допълнителна възбуда им влияе и им доставя още по- голямо удоволствие. Някои предпочитат тънките дилда, които да насочат към точното място за стимулация, а други искат да са напълнени и разтегнати до максимум от някое супер голямо или дебело дилдо. Ако сте решили да се опитате да стимулирате своята G- точка, пригответе се да си купите няколко различни вида дилда и вибратори. Всяка една жена, която е твърде решена сама да опознае тялото си, трябва да знае, че е много по- вероятно да си има цяла колекция от любими дилда, доставящи й огромно удоволствие, отколкото само едно- единствено. Така както се променят женските настроения и емоции, така се променят и нуждите от определено дилдо. Докато много жени започват с едно, много скоро откриват, че имат цяло чекмедже с тях. И въпреки всичко, повечето жени се гордеят с колекцията си, защото тя им е показала пътя към опознаването на тялото им.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Март 17, 2008, 12:57:29 » |
|
Ами то няма смисъл и да се казва. Даже и не мога да си представя как би изглеждал мъж, свършил повече от 4-5 пъти :roll: Сигурно едва си стои на краката. Бил съм в това положение :oops:, накрая исках само да си легна и да не се събудя повече. Беше отдавна, но жената заслужаваше моето внимание. 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Март 17, 2008, 02:39:30 » |
|
Както обещах, пускам малко повече инфо по темата  Дано да ви помогне Що за чудо е женската еякулация?!Информацията наистина е интересна и полезна. Мацке, ха сега издай колко дилдо-та имаш на разположение :twisted: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Март 17, 2008, 05:48:50 » |
|
Както обещах, пускам малко повече инфо по темата  Дано да ви помогне Що за чудо е женската еякулация?!Информацията наистина е интересна и полезна. Мацке, ха сега издай колко дилдо-та имаш на разположение :twisted:  Цяла кУлекция, ти как мислиш. Трябва да дойдеш да ми я видиш :twisted: Ма няма да те каня, че най- много да ми се нахвърлиш :roll: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Март 18, 2008, 08:17:44 » |
|
Както обещах, пускам малко повече инфо по темата  Дано да ви помогне Що за чудо е женската еякулация?!Информацията наистина е интересна и полезна. Мацке, ха сега издай колко дилдо-та имаш на разположение :twisted:  Цяла кУлекция, ти как мислиш. Трябва да дойдеш да ми я видиш :twisted: Ма няма да те каня, че най- много да ми се нахвърлиш :roll: :lol: Хе хе, искаш да видя колекцията, а няма да ме каниш :?: :roll: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Март 18, 2008, 10:15:54 » |
|
Мога да ти я покажа и от вратата :lol: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Март 18, 2008, 10:24:27 » |
|
Мога да ти я покажа и от вратата :lol:  Може да изпратиш снимка, щом няма да ме каниш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Март 18, 2008, 10:36:25 » |
|
Мога да ти я покажа и от вратата :lol:  Може да изпратиш снимка, щом няма да ме каниш  Ще се обиждаш ли сега  Може да изгоня мъжО и да дойдеш :lol:  Дай да се уговорим отсега, че после може и да забравя :twisted: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|