Здравейте.
Писах подобна тема в 2 други форума, но не съм особено довлен от мненията.
Предстои ми да бъда с девствена и мисля, че мнението на дамите ще ми е от най-голяма полза (разбира се ще съм благодарен на всеки, който има какво да каже).
И за да получа по-конкретни отговори, ще ви задам въпросът:
"Как бихте искали да протече вашият първи път? (в детайли)"
Благодаря.
Първото впечатление и отношение на момичето към секса на момичето са едни от най- важните неща. Освен това трябва да я предразположиш, да не е стегната и притеснена, да не си мисли само, че ТРЯБВА да го направи, на всяка цена понеже ти си го искал. Нека и тя го пожелае. Трябва да я възбудиш и то много добре. Ако е суха и много стегната, ще остане с впечатлението, че сексът е нещо много неприятно и болезнено (както се получи при мен...) Гали я, покажи й цялата си любов (ако има такава де), хубаво е да я обгърщаш с нежност и ласки. Можеш да я галиш и дразниш с пръсти, но БЕЗ да й налагаш идеята, че го правиш заради самия секс. Не! Нека тя сама каже "Хайде, няма ли да го направим вече!" Така, ще си сигурен, че и тя го желае.
Вече при самия секс... Движи се бавно и внимателно, не бързаш за никъде. Ти си знаеш, че ще има кръв, при някои е много оскъдна, при други е в повечко, това да не те притеснява! Основно нещо, което трябва да знаеш за първия път е, че И ПРИ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ ПАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ! Затова ползвай презервативи. За да се успокои, можете да го сложите заедно. Така ще е сигурна, че искаш да я предпазиш.
За останалите неща предполагам и другите ще дадат по един акъл. Мисля, че е важно да я докараш до оргазъм, при мен не се получи... Аз лично, макар и да бе с много любов, не си спомням с добро за първия си път, даже напротив...
Хайде, успех и дано да те пожелае пак след първия път!