Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Защо секса зависи от жената?  (Прочетена 3648 пъти)
svakoto
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 16

« -: Ноември 29, 2007, 06:31:32 »

Защо секса (кога и как) зависи от жената или аз съм останал с това впечатление.
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #1 -: Ноември 29, 2007, 07:49:46 »

Цитат на: "svakoto"
Защо секса (кога и как) зависи от жената или аз съм останал с това впечатление.

Зависи, при жената е по-трудно от гледна точка на физиологически особенности  Усмивчица . Ако са стабилна двойка, зависи от двамата, мисля че така трябва.
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #2 -: Ноември 29, 2007, 11:02:48 »

Разтълкувай фразологизма "преебан" и "наебан"и ще ти стане ясно защо :twisted:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #3 -: Ноември 29, 2007, 12:48:48 »

или изнасилен и изнасилена :twisted:  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

svakoto
Newbie
*

« Отговор #4 -: Ноември 29, 2007, 02:00:17 »

хах
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Ноември 30, 2007, 05:57:41 »

На твоят въпрос мога да отговоря с контра- въпрос- Защо сексът приключва с мъжа? И сега не искам да ми скочат всички онези мъжаги, дето не оставяли партньорката си ей-така, незадоволена. Не случайно са се пръкнали онези вицове за женския оргазъм и тн. Защо сексът зависи от жената? Защото явно жената е по- проблематичната личност...
Активен

TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #6 -: Декември 03, 2007, 05:35:20 »

Аз съм на мнение, че зависи от жената, защото повечето (подчертавам "повечето", а не всички) мъже са готови да си натикат "прибора" във всяка дупка, дори и къртича Смотан А жената прави подбор (отново не включвам всички жени по разбираеми причини) и тя не е съгласна да си навре каквото и да е, само и само да е в нея Намигване Надявам се, че стана ясно Намигване
П.П. Мацката_Стан е права за завършването Намигване То има много мъже, дето се чудят защо подбора зависи от жената, ама защо ли не се замислят те какво могат да й дадат Намигване (в случая не визирам по никакъв начин svakoto, така че нека това не се приема казо заяждане) Намигване
Активен

emilboev
Newbie
*

Публикации: 50

« Отговор #7 -: Декември 03, 2007, 12:13:56 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
На твоят въпрос мога да отговоря с контра- въпрос- Защо сексът приключва с мъжа? И сега не искам да ми скочат всички онези мъжаги, дето не оставяли партньорката си ей-така, незадоволена. Не случайно са се пръкнали онези вицове за женския оргазъм и тн. Защо сексът зависи от жената? Защото явно жената е по- проблематичната личност...

"Мъжът избира онази, която преди това го еизбрала". Това е предопределено от обективно съществуващата асиметрия на половете. Жената е 'консервативния' пол, а мъжът - 'революционния'. Това е според една сериозна статия на известните американски сексолози Мастърс и Джонсън. Има още доста неща, но е дълго за разказване.
Активен
svakoto
Newbie
*

« Отговор #8 -: Декември 05, 2007, 03:56:55 »

Цитат на: "TDI"
Аз съм на мнение, че зависи от жената, защото повечето (подчертавам "повечето", а не всички) мъже са готови да си натикат "прибора" във всяка дупка, дори и къртича Смотан А жената прави подбор (отново не включвам всички жени по разбираеми причини) и тя не е съгласна да си навре каквото и да е, само и само да е в нея Намигване Надявам се, че стана ясно Намигване
П.П. Мацката_Стан е права за завършването Намигване То има много мъже, дето се чудят защо подбора зависи от жената, ама защо ли не се замислят те какво могат да й дадат Намигване (в случая не визирам по никакъв начин svakoto, така че нека това не се приема казо заяждане) Намигване

Това е истината.
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #9 -: Декември 05, 2007, 04:16:39 »

Цитат
"Мъжът избира онази, която преди това го еизбрала"

Повече нищо няма за казване. Браво Емил Усмивчица
Активен

NorthStar
Newbie
*

Публикации: 5

« Отговор #10 -: Декември 07, 2007, 06:30:24 »

От друга гледна точка съвсем нормално е жената да избира!
Ако човек се замисли малко ще осъзнае, че:
#1 Мъже се раждат повече от колкото жени!
#2 Мъже умират повече от колкото жени и като цяло средната възраст е по-ниска ==> мъжкият пол е по-слаб и неустойчив(колкото и да не ни се иска да е така!)
От тези 2 неща излиза че мъжа е по-малоценен от жената и точно тук идва така нареченият "естествен отбор" при който по-слабите индивиди не дават поколение и "губят" - ако мога да се изразя така. Репликата на Чарлз Дарвин "Strugle for life" не се превежда както са го превели нашите любими автори на учебници по биология за средно образование - "БОРБА за живот". Не че не е издържано от гледна точка на английският език, ами просто когато човек погледне това пред очите му изниква картина с 2 мъжкаря как се бият до смърт и по-силният оцелява, но на практика има мъжки, които живеят много кратко - дават по-голямо поколение и в този смисъл ТЕ са силните и продължават да живеят.
Както и да е твърде много се отклоних от темата.
Идеята ми беше че мъжкият индивид не е ценен. Само 1 мъжки заек е необходим за да оплоди цяла гора зайкини, нали така? Докато обратният случай?
Това може би ще хвърли друга светлина върху темата!

п.п. - под Strugle for life в случая по-скоро трябва да разбираме съревнование за живот!
Активен
acerman
Newbie
*

Публикации: 4

« Отговор #11 -: Юли 25, 2009, 01:54:23 »

Мацке Стан, ще си позволя да не се съглася с теб.
1. Раждат се повече мъже, но колко повече? С 1-10 повече на холяда новородени бебета. Т.е. процентът е около 1. Това е пренебрежимо малко.
2. Мъжете имат по-малка средна продължителност на живота защо?
2.1 Мъжете воюват, т.е. участват в бойни действия, което нормално редуцитра броя им. Една от теориите за този един процент е точно тази- природата е изградила такъв механизъм, с който да осигурява бойци, зашитатаващи най-елемнтарно казано семействата, родовете си и децата и жените си
2.2 Мъжете пият повече, пушат повече, карат много по-често коли- съответно катастрофират, занимават се с тежка физическа работа, професионално заемат по-рискови постове /шофьори, пилоти, капитани, миньори/. Изброените фактори са основни и рискови за здравето, което е нормално да доведе до по-честа и особено фатална заболяваемост, което естествено води и до по-голяма преждевременна смъртност.
3. По големият общ брой жени, се дължи на по-голямата им продължителност на живота в сравнение с мъжете, дължаща се на всичко гореизброено. И основното- женита,които са в повече като общ брой не са в детеродна възраст, което ги прави абсолтно безполезни за природата и човешкия вид като цяло. Един прост применр- мъжът има оплодителна способност на 80 и повече годишна възраст, докато жената губи тази способност 30-40 години по-рано.
Друго: това че един заек или мъж или кучее може да оплоди стотици женски екземпляри е заложено в спецификата на организмите на двата пола. Докато жената износва плода, мъжът е напълно функционален да създва н- на брой нови поколения. Това не го прави  по-мало важен при съдаване на поколение, защото спермата му е задължително условие при създаване на поколение. В тази връка може да се каже, че мъжа е много по-продуктивен при продължаването на човешкия род.

А сега по темата: Секса /изобщо наличието му/ зависи от жената защото обикновено тя избира партньора си между многото на брой желаещи мъжки индивиди. Това е принцип, заложен в природата- мъжките се бият /както спомена Мацка Стан/ за да оплодят женската, респективно и отнесено към съвремието- да правят секс със жена. Жената решава с кой ще го прави, тя избира, преценя- при нея водеща е втората сигнална система, мъжете поначало са първосигнални в това отношение.
Затова ние-мъжете 'сваляме' мацките, обратното е много по-рядко явление.
Активен

Meine Ehre heißt Treue
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: