Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Малко помощ за един аматьор..  (Прочетена 10772 пъти)
Mantis
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 55

« Отговор #15 -: Декември 14, 2005, 02:13:38 »

опалянка ако не харесваш презървативите или не че искам но дано помогнат но ако не за всеки случай има спрей за задържане   един приятел има и е пробвал действа поне при него нз как ще е при теб
А да и да не забравяш презерватив да ти напомня се пак защото ако не искаш дете или нещо по лошо имай си едно на ум   :wink:
Активен
synnlifko
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #16 -: Януари 04, 2006, 03:47:15 »

be ako ne6te prezarvativ da polzva vtre6na guma ot motor po lesno e :lol:
Активен
Nina
Newbie
*

Публикации: 131

« Отговор #17 -: Януари 05, 2006, 08:52:42 »

Здравейте казвам на Всички след като за известно време бях малко "В сянка" , но това незначи че не съм поглеждала и не съм чела какво се пишеше тук и какви са новите снимки на Сайта. Е ето ме пак тук. Искам да Ви честитя новата 2006 г. на Всички които писахме тук, дискутирахме въпросите и се опитвахме да видим нещата от различни гледни точки. Пожеланието ми към всички е за здраве, щастие, Много късмет, амбиции, желание и много много сбъднати мечти. Но нека незабравяме че всичко това може да стане реалност, САМО КОГАТО СЕ БОРИМ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД, ЗАЩОТО КОГАТО САМО ЗА МИНУТКА СЕ ОТКАЖЕМ , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СМЕ В ГРЕШНА ПОСОКА. Пожелавам си и през новата 2006г. да пишем и да гледаме напред и дори да имаме повече идеи за обогатяването и развитието на нас самите както в личен и интимен аспект, така и в професионален. Ще се радвам да виждам повече смислени писания (без простотии и изказвания като за 13 годишни деца) както и да видя че има повече регистрирани от онези които само надничат тук, УЖ СЛУЧАЙНО, но жадно чакащи новите кажени снимки. И за последно, за да не Ви отекчавам повече , искам да отправя специална укоражителна подкрепа към жените и да видя че и те се включват в сайта, не само на снимките а и във форума.

ЧЕСТИТА НОВА 2006 ГОДИНА, УСПЕХ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР НА ВСИЧКИ!

С Уважение:
Нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
grozdanka
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #18 -: Септември 22, 2006, 05:57:04 »

Мили,сладки сладурчета:))Сигурно сте много млади:))
Опалянка,можеш да си купиш от аптеката Lidocain унгвент 5% и да се намажеш по чувствителните части 10-15 минути предварително.Това е местна упойка,която отнема част от чувствителността и ще ти помогне.И не се безпокой,и много по-улегнали мъже го ползват за удължаване на секса.Задържащите спрейове от секс шоповете а на същата основа,предполагам,но са много по-скъпи.Пък има и други техники да докараш една жена до оргазъм,смятам знаеш:))хайде успех и не се безпокой!С времето всичко ще си дойде на мястото,особено щом полагаш грижи за това.Но не се съсредоточавай само върху това,изпитвай удоволствие:)))
Активен

Всеки има право да бъде себе си,ма ние пък не сме длъжни да го харесваме:))
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #19 -: Септември 23, 2006, 03:43:26 »

grozdanka, мерси за рецептата! Тъкмо мислех, че ще е най-добре да си нарежа оная работа, за да не свършвам прекалено бързо с тясното момиченце, с което съм сега...
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
grozdanka
Newbie
*

« Отговор #20 -: Септември 27, 2006, 06:21:58 »

Нищо не ти пречи и ти да пробваш,въпреки че не беше предназначено за теб.И се въздържай от злостни и двусмислени подмятания,защото хич не ти отива.
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #21 -: Септември 28, 2006, 07:58:40 »

Монк, нека да сме по либерални с изказванията и да поддържаме добрия тон който сме установили тук по един или друг начин. Ти като един от малкото представители тук , за когото имам доста добро мнение , ще е добре както да поставяме правилата, така и да ги спазваме.
Нека да оставим злободневните подмятания и хапливия тон. Знам че ще ме разбереш тъйкато пак казвам че интелектуалното ти ниво се вижда че е над средното.

С Уважение:
нина
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #22 -: Септември 29, 2006, 02:46:35 »

Цитат
grozdanka, мерси за рецептата! Тъкмо мислех, че ще е най-добре да си нарежа оная работа, за да не свършвам прекалено бързо с тясното момиченце, с което съм сега...

Хей! Я чакайте малко! Какви злобливости подмятам!? Може да говоря малко грубо, но гаранция - не съм се обръщал към никого с лоши намерения! бах!

grozdanka, нищо двусмислено! Радва ме, че пишеш тук и че се интересуваш от медицина. Извинявай, ако думата "нарежа" те е засегнала по някакъв начин... Друго не се сещам да съм отправял към тебе, което да изтълкуваш чак така......

Шокиран  Пробвах Лидокаина - има някаква хава в тая работа! Малко пари, ама не е фатално. Освен това е слабичък - май по повечко ще трябва да пръскам. Това си е направо за темичката с наркотиците.
 :lol: И друго - вчера така се извъртяха нещата, че ми изтръпна езика...
Активен

grozdanka
Newbie
*

« Отговор #23 -: Септември 29, 2006, 05:33:37 »

Смотан Леле,Monk,да знаеш какво ме подсети:)Как един колега с широко отворени невинни очички казваше :Момичета,моля ви,не ползвайте интимен дезодорант,много щипе на езика:))
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #24 -: Септември 29, 2006, 08:28:43 »

ха това ми стана интересно и на мен. Аз се чудех защо приятеля ми след орална любов неможе да се целува, но небях предполагала че е от интимния дезодорант. Божеее какъв кеф, но да си кажа честно като му поизтръпне езика, може да неможе да се целува но такива орални ми ги върти че как да не му се радвам

нина
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #25 -: Септември 30, 2006, 08:01:33 »

Готин ааа... Невинни очички, а! Сигурен съм, че би преплувал басейн с дезодорант, за да си завре езика на топло  :/  Извинявам се пак за грубиянщинката, ама ми идва отвътре. Представям си какви цветни сцени са му минали пред очите, докато се шегува с интимните части на колежките си.
Активен

Nina
Newbie
*

« Отговор #26 -: Септември 30, 2006, 10:45:22 »

Монк, то хубаво, нека го прави с колежките но да не се посрами, така съм му казала, 4е като ме срещне някоя такава дето е само чифт очи две цици и останалото крака и като ми каже:
"Нина, тоя твоя за нишо нестава, ама неможе една орална да извърти като хората, камо ли нещо повече, апък да те изпразни, това са само термини по теория.Как го търпиш, незнам, той е толкова зле!"
И аз какво самочувствие да имам, ще ти кажа, НИКАКВО !!!

А като ми каже:
" Мале Нина, тази твойта половинка само какви ги може,като манивела на ГАЗ-ка ги върти, а пък иначе е толко палав, и толко гъвкав, може само да ти завиждам!!!"

И аз какво самочувствие да имам, ще ти кажа, РАДВАМ СЕ ДА ИСКАТ ДА ИМАТ ВРЕМЕННО ТОВА КОЕТО АЗ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ЗА ПОСТОЯННО, НЕ ЗАЩОТО ГО МОЛЯ, А ЗАЩОТО ТОЙ САМ СИ ИСКА ДА Е С МЕН.

Нина
Активен

monk
Newbie
*

« Отговор #27 -: Октомври 01, 2006, 08:19:37 »

Нина, споко! Ставаше въпрос за на Грозданка колегата  :roll:

Иначе случвало ли ти се е някоя да ти обяснява как е ебнала приятеля ти? Щото на мене ми звучи малко като да не искаш да се случва, все едно дали я е разбил от маневри или й е свършил на полата за секунда... Евала, че знаеш как да го задържиш!  Сигурно ти си му сексуалната фантазия. :/
Активен

Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: