opalqnka
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7
|
 |
« -: Ноември 22, 2005, 06:34:14 » |
|
Здравейте.. Ами от скоро започна сексуалният ми живот.. Мъж съм и имам малко проблеми и ще бъда много благодарен ако някои ми каже как да ги реша. Конкретно нещо имам проблем със възбудата ту е корав и точно като трябва да свърша работата и вземе че омекне. След това се появява втори проблем като остане корав по дълго и свършвам за не повече от 5 минути.. Дайте ми съвет защото виждам че на приятелката ми не и е приятно това се повтори даже се потрети.. и на мен ми стана доста кофти..
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2005, 05:43:56 » |
|
Здрасти! преди да направя прощъпалника със "съветите" искам да те питам знаеш ли колко е многообразен живота ни днес? Това, че аз ще кажа нещо като съвет, ще ти окажа помощ с думи, не значи, че изчерпва нещата или че те ще се наредят по начина по-който аз ти го описвам. Съществуват много "ако". Ако приятелката ти е на твоята възраст и примерно, те е изпреварила в сексуалното си развитие, може да има претенции за по-качествен секс. Ако толкова много искаш да се представиш добре, това в първите стъпки в секса ти, ще ти носи само малки разочарования. Въпрос на време и на усещане е да започнеш да се контролираш. Разбираемо е. Аз съм го извървял този като (почти) всеки мъж. Въпросът е в желанието си да доставиш удоволствие на приятелката си, да не се "товариш" психически с несполуките в овладяване на ерекцията си. Може да ползваш по-дебел презерватив. Може да не се юрваш да се движиш силно в нея. Може да си правиш почивки. Или да си онанирал преди секс с нея. Може да си направиш самоанализ и някаква медитация върху сексуалните ти усещания. В американските филми мъжете казват, че започват да преговарят неприятни спомени по време на акта, за да могат да задържат дълго време. Сам знаеш, че това е голяма простотия. Понякога върши работа, но не трябва да се изтъква като единствено решение. Според мен с времето и малко търпение от твоя страна и от страна на приятелката ти, нещата ще се уталожат. Спомена нещо от рода на повтаряне и потретване - макар да ставаше дума за тази трудност, може да предпразположиш приятелката си да повториш и потретиш акта дори след като си свършил преждевременно. Пенисът, особено на млади като нас мъже:), остава твърд дори след еякулация. Така, че можеш да се измиеш бързо и добре и веднага да продължиш:) И още нещо - от това, че четеш "съвети" не значи да ги копираш "едно-към едно". Пиша тези редове, защото искам да се чувстваш добре, ако мога - да помогна, и да няма много недоволни по света:) Очаквам да отговориш за това как са нещата при теб. А и очаквй мнение от Нина:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2005, 11:26:03 » |
|
Здравейте, няколко дни имах доста други ангажименти и нямах време да "надникна " тук и да видя какво става. Относно проблема който човека "опалянка" споделя, съйалявам, но няма да мога да дам правилната рецепта за успех, мога да изкажа само моето мнение, което неможе да се взема за меродавно и най-достоверно. Когато аз бях в самото начало на интимния живот, имахме същия проблем с приятеля ми. ТОВА Е НОРМАЛНО ПРИ МЛАДИТЕ МЪЖЕ. Казва му се липса на опит и психическо претоварване.
1. Един съвет към теб, НЕДЕЙ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА СЕ ПРЕДСТАВИШ КАТО ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ЛЮБОВНИК. Нормално е да искаш да бъдеш "блестящ" но не се получава.Приятелката ти предполагам е някъде около твоите години и ти предполагам знаеш че жените съзряват по-рано от мъжете. НО ТОВА НЕЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПРАВИ ПО ОПИТНИ. Опита се добива с времето и практиката!!! Тук е момента когато тя трябва да е водещата.Би трябвало да те разбира за тези неща и да ти съдейства.Когато се получи подобна ситуация, ще има отпускане на члена ти и еякулация последвано от омекване. СПОКОЙНО ТОВА НЕ Е СТРАШНО! Продължете с любовна игра с целувки, нежности, еротичен масаж. Незабравяй и ти да продължиш също. След известно време , може и дори повече от 30 мин , когато хормотите ти се възстановят и психическата умора отмине, члена ти пак ще се втвърди, и вярвай ми ще е по-добре от предишния път. Когато тази процедура се повтори няколко пъти ще забележите и двамата, ОСОБЕННО ТИ че пенисът ти "те слуша" Важното е да имате търпение и да си помагате взаимно и другото което искам да ти кажа е:
2. Еднообразието в секса е друга причина за подобни ситуации.Неможеш дори да си представиш че заради това се развалят бракове и семейства. И последно което искам да ти кажа е да ти споделя една чисто моя женска тайна, която ще ти е отполза.
3.Не е срамно нито лошо, нитогрешно да питаш и да коментираш с други хора за секса. Учи се от техния опит, също така поглеждай без да знае приятелката ти по еротични списания и "розови филмчета" не защото хората правят секс за комерсиални цели, а за да видиш как го правят. Когато видиш някоя нова и интересна поза, опитай се да я запомниш и искай с приятелката си да я изпробвате. Така ще можеш да я изненадваш.Не всичко ще и с харесва и ще иска да го правите, това ще ти е знак че и тя не е 100% готова и опитна за колкото се мисли. Не се притеснявай да правите перверзен секс! На пръв поглед може жените да показваме че сме учудени и стаписани както и че ни е срам и неискаме, НО ВЯРВАЙ МИ ТОВА Е ВЪТРЕШЕН ЖЕНСКИ ТРИК. А сега всичко е в твоите ръце И ФАНТАЗИЯ. Изненадвай приятелката си и имай търпение
С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
opalqnka
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2005, 05:37:58 » |
|
Благодаря ви за съветите и на двамата. Жалкото е че някак си не мога да се отърва от фикс идеята че трябва да се представя добре следващият път просто си мисля че приятелката ми ще се почувства обидена ако вече не се чувства така.. Относно бързата еякулация ми препоръчаха презервативи Durex Performa които били с нещо като упойка вътре. Вие използвали ли сте ги и дали има ефект от тях? Също ми казаха ако искам да пробвам да взема някакъв афродизиак първите няколко пъти за да няма кофнузни спадания пък и за собствено спокойствие. Бихте ли ме посъветвали и вие все пак. Благодаря ви предварително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2005, 10:28:37 » |
|
Презерватив с упойка !?  Това е такава голяма глупост че просто немога да си представя как може д аима такива невежи хора. Това е идеален пример потвърждаващ твърдението ми че Българина е абсолютно непросветен по интимните въпроси. НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПРЕЗЕРВАТИВ С УПОЙКА, Опитайте се само да си обясните как действа такова нещо. Боже наистина немога да повярвам как може да се каже такова нещо. Отиди на сайтове като www.durex.comhttp://www.avert.org/usecond.htmhttp://www.lifestyles.com/и попрочети малко за да не се водиш по подобни мнения. Ако някъде намериш такъв презерватив, кажи ми. За афродизиаци, немога дакоментирам защото не съм запозната с тях. Те имат и странични ефекти. Най-добре е по такива въпроси да поговорите със специалист доктор или сексолог който ще ви даде най-достоверната информация. Въпроса е да се престрашите ДВАМАТА СЪС ПРИЯТЕЛКАТА СИ ДА ОТИДЕТЕ И ДА ПОГОВОРИТЕ !!! С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rig
Newbie
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2005, 07:04:11 » |
|
Нинче, разбирам желанието ти да помогнеш на това момче и го оценявам, но помисли ли, че може да е в лоши отношения с чуждите езици?  Иначе наистина съм съгласен с теб, че горкия е въведен в заблуждение от някой, относно презервативите с упойка  .Нека му помогнем с някой Бг сайт за презервативи или го посъветваме да погледне в каталозите на подходящите магазини и там има доста неща които според мен биха му помогнали е скъпичко като при сексолога но нали днес всяко нещо си има цена. С уважение: rig :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2005, 11:53:28 » |
|
До Риг, Извинявайте много но определено тона на думите Ви: "но помисли ли, че може да е в лоши отношения с чуждите езици? :-) " Ми прозвуча по-скоро като подигравка отколкото като нещо друго. Този тон, извинете, почти ми звучи като пренебрежителна подигравка и към този млад човек. Нещо като: "Хе, пък те неграмотните като незнаят чужди думи, к'во са тръгнали да пра'ат" Съжалявам много ако наистина сте писали редовете с подигравка, но ако погледнете предишните дискусии тук, ще видите че тук простотии, глупостти и подигравки не се приемат. Мисля че Дидко и другите са съгласни с мен. Така че ако сте имали нотка на подигравателен тон, ще е добре да се извините. А сайтовете които написах по-горе са директно от първоизточника и съм сигурна че човека ще може да си намери достатъчно информация за всичко което му трябва и интересува, по възможно най-компетентния начин. БЛАГОДАРЯ Ви за Вниманието!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2005, 01:15:14 » |
|
Съжалявам много ако наистина сте писали редовете с подигравка, но ако погледнете предишните дискусии тук, ще видите че тук простотии, глупостти и подигравки не се приемат. Мисля че Дидко и другите са съгласни с мен. Така че ако сте имали нотка на подигравателен тон, ще е добре да се извините. Усещам леко покачване на напрежението и "изпъване" на добре вибриращите комуникативни струни. Подкрепям Нина, ако нещата, на които Риг ни обърна внимание са написани с леко пренебрежение на добрия тон. Ако той смята за необходимо - нека се извини на Нина. Все пак кавалерското поведение го изисква. Що се отнася до езиковите проблеми: смятам, че който е любопитен и находчив ще намери нужната му информация на разбираем език. И сега по същността на темата. "Опалянка", наш приятелю от Форума! Моля те, не приемай нещата много навътре. Това ще ти е доста голяма спирачка в представянето ти пред приятелката ти. Ако имаш малко творческо поведение може да последваш съвета на Нина - говори с нея! Почти като филмово заглавие го написах това:) Но там е ключът за вашето взаимно удоволствие. Но, когато "отваряш приказка" не го прави нито, че това е въпрос на живот или смърт, нито пък твърде лаически и повърхностно. Намери баланса в разговора и открий тя какво мисли за твоята трудност. Знаете ли какво научих онзи ден. Бях на интервю в една добра компания и запитах какви биха били проблемите, които ще възникнат в естеството на работа. Отговориха ми, че те не говорят за проблеми. Защото проблемът предполагал застой и липса на разрешаване. Докато "трудностите" като понятие води до поне няколко решения. Така, че дерзай и бъди себе си. И търси себе си.  В това няма противоречие:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Ноември 27, 2005, 12:37:56 » |
|
Здравейте всички, определено аз не се чувствам засегната или убидена, мисля че ако някой трябва на някого да се извинява, то това определено не е на мен. Аз по-скоро написах редовете по-горе с такъв тон за д апокажа на пишещите че тук в тази графа не се обсъждат простотий и недозрели тинеийджърски необуздани желания, изразени в неподходящо време на неподходящо място. Незнам за Вас, но определено на мен не ми е приятно да чета простотий тук, при положение че ги има в изобилие под снимките в сайта. Ако ще четем и ще обсъждаме простотий и глупави подигравки, мисля да прекратя писането си и дискусийте си тук. А за да не допускаме подобни неща, мисля че е добре да ги игнорираме още в самото начало.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
rig
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2005, 04:03:06 » |
|
Нинче, ни най-малко съм имал намерение написаното от мен да прозвучи подигравателно, но ако сте го приели така ок извинявайте всички.Просто реших, че човека наистина може да е скаран с чуждите езици и линковете които си му дала да не му помогнат много, затова предложих ако знаете наши сайтове да му дадете тях, а ако не да потърсим заедно.Не разбрах само защо решихте, че съм искал да обидя някой или да се подиграя и все пак извинявайте.Приятен ден от мен rig.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Anonymous
Гост
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 28, 2005, 06:22:27 » |
|
Не разбрах само защо решихте, че съм искал да обидя някой или да се подиграя и все пак извинявайте.Приятен ден от мен rig. Риг, защото тук е форум и съпровождащите елементи на комуникацията ( невербално поведение, интонация, темп и тембър на речта) просто отсъстват. И може би фоновия шум е бил малко повече при нас. Не се засягай, а идвай и помагай, пиши, форумствай:) Приятен и на теб:) Даниел
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 28, 2005, 09:28:47 » |
|
До rig, Искам специално да благодаря на rig за няколко неща. 1. Искам да Ви благодаря че имахте смелостта да направите едно от най-трудните неща за днешното ежедневие, ДА СЕ ИЗВИНИТЕ. 2. Искам да Ви благодаря че имахте мъжко достойнство да се появите пак във форума. Сега мисля че да Ви се извиня и Аз , че така Ви "нападнах", и да Ви поканя да продължите да присъствате тук и да коментираме заедно различни теми и проблеми. Е вече като изяснихме че тук простотийте нямат място , можем да продължим да разискваме темите. Също така и за напред ще се радвам заедно да недопускаме просташки елементи да: " покачват напрежението и "изпъват" на добре вибриращите комуникативни струни." цитат от Дидко. А сега относно презерватива който коментирахме и линка който opalqnka предостави, изпратих е-маил на производителя на customer support със запитване да ми обяснят какво точно е това и малко подробностти. Очаквам отговор от тях, (нямам идея кога ) С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rig
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 28, 2005, 10:28:04 » |
|
Нинче, радвам се, че приемаш извиненията ми и ги оценяваш, също така се надявам да не ти е неприятно да те наричам Нинче въпреки че не те познавам но към това име имам определена слабост, по-нататък може да разбереш защо ако не се досетиш сама:) .А сега предлагам ако си съгласна да минем на" ти" лично аз нямам нищо против, дори бих се радвал пък и "вие" не ми звучи като приятелско или като обръщение с което се обръщаш към човек с който си готов да споделяш моменти от интимния си живот, напротив звучи ми доста официално и малко фалшиво, ако не съм прав поправи ме но такъв съм си каквото ми е в главата това ми е на устата, затова пък когато осъзная, че съм в грешка съм готов да се извиня без да се пазаря.Сега чао от мен и приятна вечер.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
opalqnka
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 28, 2005, 03:52:47 » |
|
Ами аз се поинтересувах и просто лубриканта който слагат в презерватива е някакъв вид слаба местна упойка и по този начин явно пенисът губи част от чувствителността си и е по трудно да свърши човек. Това ще го пробвам дано ми помогне!!:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|