Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: За пошляпванията...  (Прочетена 3732 пъти)
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« -: Ноември 23, 2007, 05:54:19 »

Мацката ми даде мноого интересен сайт, и като се зачетох имаше статийка за пошляпванията. Чудя се възбуждат ли ви, доколко ви е приятно и колко желано?
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
illy
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« Отговор #1 -: Декември 06, 2007, 03:33:30 »

mislq 4e tova pri vseki e razli4no,vupros na vkus,no na men mi haresva adski mnogo kogato sum se razgore6tila da me ponaplqskat edno hubavi4ko i vupreki tova ne produljitelno,za6toto ponabolqva (osobenno ako muja e s ogromni ruce) i sled 5-toto 6amar4e mi stava sku4no, no e strahotno ako e v opredeleni intervali ot vreme,vuzbujda me do bezpredelni granici Смотан
Активен
fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #2 -: Декември 07, 2007, 05:30:55 »

Аз харесвам докато сме на "doggy" да я пошляпвам леко по дупето. Не често, не силно.
Активен
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #3 -: Декември 07, 2007, 06:09:15 »

Яко е от време на време да има садо елемент. Шамарче по топлите места, хващане за "муцунката", натискане във възглавницата и други леки грубиянщинки. Забелязъл съм, че мадамите се кефят да покажеш звяра в себе си за кратко, да се почувстват "чукани"...
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Selena
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 5

« Отговор #4 -: Октомври 28, 2011, 08:16:04 »

Яко е от време на време да има садо елемент. Шамарче по топлите места, хващане за "муцунката", натискане във възглавницата и други леки грубиянщинки. Забелязъл съм, че мадамите се кефят да покажеш звяра в себе си за кратко, да се почувстват "чукани"...

Това последното звучи много добре! Обичам да се чуствам малка, незначителна и чуплива кукла в ръцете на големият лош вълк Усмивчица
Активен
sven4fem
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #5 -: Декември 17, 2011, 06:07:19 »

много обичам така хубаво да нашляпам дупенцето и да го зачервя преди да го изчукам, първо с езиче така хубаво да се отпусне и после бавничко да го сложа целия... Готин
Активен
Jacky
Newbie
*

Публикации: 4

« Отговор #6 -: Януари 26, 2012, 07:06:14 »

Аз съм "за" пошляпванията  Намигване , но не мн често или мн силно  Ухилен
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: