Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Проблем ли е ...  (Прочетена 2735 пъти)
love-sex :)
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 3

« -: Ноември 15, 2007, 01:58:17 »

Здравейте знам че съм в пререкание с правилата,но вече се притеснявам какво става с мене.на 15 години съм.И толкова много ми се прави секс че не издържам.Моля Ви дайте ми съвет какво да правя.Благодаря предварително на всички
Активен
focker
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #1 -: Ноември 15, 2007, 02:04:06 »

ZDRAVEJ!
PARVO TRQBVA DA RE6I6 S KOGO ISKA6 DA SE IZ4UKA6!?
I SLED TOVA ATAKUVA6 CELTA - VQRVAJ MI MAJ NQMA DA TI OTKAJE SEX
OK?
A AKO ISKA6 MOGA I AZ DA POMOGNA I DA SE VIDIM NQKADE
OT KADE SI ?
PI6I NA E-MAIL: focker@mail.bg
prati mi i snimki ako ne se pritesnqva6
Активен
Newbie
*

« Отговор #2 -: Ноември 15, 2007, 06:11:27 »

Дург проблем аз съм момче Смотан И за тва което казчаш че мъж секс нема да откаже съм съгласен напълно Смотан
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #3 -: Ноември 16, 2007, 05:47:21 »

Мацката може да ти даде правилния отговор, но в началото момченцата почват с онанирането...
Мисля че и на момиченцата на твоя възраст също им се иска, но те обикновено си падат по големите батковци  :roll:
Успех, и не се притеснявай да си поискаш по правилния начин  :wink:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #4 -: Ноември 16, 2007, 06:07:59 »

Какво ли друго да ти кажа, освен, че всичко, което чувстваш в момента е абсолютно нормално. Прави ти се секс по Н- ти пъти на ден, имаш желание да скъсаш всички момичета и тн и тн. Това е пубертета и по- точно настъпват много хормонални промени при момчетата в резултат, на което се покачват и сексуалните им мераци. Всъщност, същия процес настъпва и при момичетата, но малко по- рано- към 13-14 години. При мен беше към 12, тоест долу- горе със започването на менструацията. Правеха ми се глупости, ама глупости да ти кажа... На 14 вече започнах с мастурбирането, както ти е казал и блейдмастъра. На мен ми се случваше да го правя, докато уча за училище (и този навик си ми и остана, извратена работа...). Не ти препоръчвам да започваш сексуален живот на тази възраст, защото няма да доведе до никакви положителни емоции. Сексът не е просто задоволяване на нагона, а споделяне на чувства. Когато, след някоя и друга година, срещнеш първата си любов, и тя също е готова да ти се отдаде, тогава ще можеш да опиташ и от сладостта на секса. Но сега просто няма да го усетиш. Напълно сериозна съм  Готин Аз, макар и да имах сексуални мераци и желания още от 13 годишна(!!!), и да въздишах по всичките си даскали, бях влюбена в 4 от 5те ни момчета в класа, абе какво да ти разправям, все пак се удържах и го направих чак на 17 и то с първата си и единствена любов, сега даже си имаме детенце. Така, че...не бързай. За секс има време, сега е важно ти сам да опознаеш тялото си, как да си доставиш удоволствие и да разбереш какво ти харесва и какво не.
Успех!
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #5 -: Ноември 16, 2007, 07:13:06 »

Знаех си че ще дадеш правилния отговор  :wink:
Моят първи път беше на 19-години, и мога да кажа че изживяването си заслужаваше, и замиг не съжелявам че не съм опитал по рано  Готин
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #6 -: Ноември 16, 2007, 01:31:29 »

Цитат на: "blademaster"
Знаех си че ще дадеш правилния отговор  :wink:
Моят първи път беше на 19-години, и мога да кажа че изживяването си заслужаваше, и замиг не съжелявам че не съм опитал по рано  Готин

и моят първи път бе доста късно някаде на 20
и за нищо на света не съжелявам до сега :twisted:  :twisted:
че си дадох девственоста на такава възраст
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Newbie
*

« Отговор #7 -: Ноември 17, 2007, 04:09:51 »