Какво ли друго да ти кажа, освен, че всичко, което чувстваш в момента е абсолютно нормално. Прави ти се секс по Н- ти пъти на ден, имаш желание да скъсаш всички момичета и тн и тн. Това е пубертета и по- точно настъпват много хормонални промени при момчетата в резултат, на което се покачват и сексуалните им мераци. Всъщност, същия процес настъпва и при момичетата, но малко по- рано- към 13-14 години. При мен беше към 12, тоест долу- горе със започването на менструацията. Правеха ми се глупости, ама глупости да ти кажа... На 14 вече започнах с мастурбирането, както ти е казал и блейдмастъра. На мен ми се случваше да го правя, докато уча за училище (и този навик си ми и остана, извратена работа...). Не ти препоръчвам да започваш сексуален живот на тази възраст, защото няма да доведе до никакви положителни емоции. Сексът не е просто задоволяване на нагона, а споделяне на чувства. Когато, след някоя и друга година, срещнеш първата си любов, и тя също е готова да ти се отдаде, тогава ще можеш да опиташ и от сладостта на секса. Но сега просто няма да го усетиш. Напълно сериозна съм

Аз, макар и да имах сексуални мераци и желания още от 13 годишна(!!!), и да въздишах по всичките си даскали, бях влюбена в 4 от 5те ни момчета в класа, абе какво да ти разправям, все пак се удържах и го направих чак на 17 и то с първата си и единствена любов, сега даже си имаме детенце. Така, че...не бързай. За секс има време, сега е важно ти сам да опознаеш тялото си, как да си доставиш удоволствие и да разбереш какво ти харесва и какво не.
Успех!