Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Кама сутра, що е то и има ли почва у нас?  (Прочетена 2245 пъти)
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« -: Октомври 26, 2007, 06:30:50 »

Докато тършувах из из интернет, намерих тази хубава страница:
http://www.kamasutra.hit.bg/bulgarian/opisanie/kamasutra.htm
описани са някои движения, прегръдки, целувки, пози, ако някой рещи да разгледа страницата ще сподели ли кои от описанията му харесват и допадат (говоря за целувките, за това къде поставяте ръцете си, какви движения правите, мацките дали обичат да вдигат краката си или не, и т.н. и т.н. (много са няма да преписвам)) а след това и аз ще си кажа кое ми допада, защото и на мен ми стана интересно, тепърва ще чета  Готин Смятам че всеки може даучи нещо полезно от тази статийка  :wink:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Октомври 31, 2007, 03:11:56 »

Много интересно, браво blademaster, ще разгледам и ще докладвам. Има доста неща, които ми допаднаха. Дано само да намеря и време...  Готин  А мъжката група що така се покри? За няколко дни се скри Мис Стан и вече няма никой   :?  Не мога да разчитам явно, да поддържате форума във форма.  :roll:  :evil:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #2 -: Октомври 31, 2007, 03:13:25 »

Май това практикувам най- често :
Цитат
Tой целува гърдите й и смуче зърното, взема в уста и смуче ухото й. Изважда члена и я целува по пъпа или по върха на корема. Целува я по устните, очите, раменете. Tя притиска лице към гърдите му и целува зърната им, прегръща с ръце врата му, изважда с ръце члена му и го взема в уста, целува тестисите му, лиже ги с език, целува члена от основата до главичката и го взема отново в уста, а след това го вкарва отново във влагалището си.
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #3 -: Октомври 31, 2007, 07:15:01 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Много интересно, браво blademaster, ще разгледам и ще докладвам. Има доста неща, които ми допаднаха. Дано само да намеря и време...  Готин  А мъжката група що така се покри? За няколко дни се скри Мис Стан и вече няма никой   :?  Не мога да разчитам явно, да поддържате форума във форма.  :roll:  :evil:

Мне не съм се покрил, имах работа, и не ми е останало време да пиша тук, а и изчаквах някой да се включи по темата...  :?
Пак ти си единствената, която се грижи за форума, браво...  Смотан
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #4 -: Октомври 31, 2007, 04:11:12 »

Като цяло повечето от нещата съм ги практикувал, особено внимание обръщам на любовните игрички, преди да се стигне до основната част, в която така или иначе не може да се приложат, кой знае колко разнообразни техники. За мен са особенно важни и възбуждащи целувките и нежните докосвания по цялото тяло :oops: . Любими са ми позите "Апаита" (аз съм отзад). Готин Но много желана също е позата на желаещата и чакаща по гръб, възбудена и влажна жена  :wink: . За съжаление са малко жените, които се отдават изцяло и се отпускат напълно без да имат задръжки. За това са нужни чувства и време за опознаване на партньора, желание и пълно отдаване на двойката. Усмивчица
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #5 -: Октомври 31, 2007, 06:18:58 »

Цитат на: "blademaster"
За съжаление са малко жените, които се отдават изцяло и се отпускат напълно без да имат задръжки. За това са нужни чувства и време за опознаване на партньора, желание и пълно отдаване на двойката. Усмивчица

Напълно съм съгласна с теб. Нужно е много време за да се довери един човек и да е готов да прави любов, а не секс. За съжаление поради липса на време, много хора изпускат преиграта, която за много жени е ОСНОВНАТА част, тъй като без нея едва ли биха стигнали до оргазъм.За съжаление, такъв е и моят случай. Не обвинявам никого, просто в такова положение съм попаднала... или е такова за момента, вече и аз не знам  :roll:  :?
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #6 -: Октомври 31, 2007, 06:34:27 »

Надявам се да е само за момента, иначе жените се чувстват неудовлетворени и чувствителни... Бил съм в центъра и на тези неприятни моменти  :? После и двамата се гледат накриво.  Тъжен
Активен

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: