Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 2 3 [4]
Изпечатай
Автор Тема: Лизането - какво ще кажете?  (Прочетена 12453 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #45 -: Декември 19, 2007, 04:57:32 »

Цитат на: "emilboev"
Цитат на: "Mackata_Stan"
Цитат на: "ThE_NaStY_AnGeL"
А представете си, че има и жени които неим е хубаво като приятелката ми например ! Еми неми дава и това е Усмивчица Нямам шанс Усмивчица

Има. И аз съм такава. Но защото ме боде с брадата си и не е от най- приятните усещания :roll:  :roll:  :twisted:

И за това има лек. Бръсне се така, че усещането от брадата да е приятно. Все едно, че си в тангентор. Проба-грешка-проба ... и накрая става.

Е, да, ама аз не му давам да се бръсне, тоест с брада ми изглежда много по- добре, но супер боцка. Като че ли ще се прежаля, и без орален мога, но пък съм с добре изглеждащ мъж  :wink:  Готин
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
emilboev
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 50

« Отговор #46 -: Декември 19, 2007, 07:32:16 »

Цитат на: Mackata_Stan
Цитат на: emilboev
Цитат на: Mackata_Stan
Цитат на: "ThE_NaStY_AnGeL"
А
Е, да, ама аз не му давам да се бръсне, тоест с брада ми изглежда много по- добре, но супер боцка. Като че ли ще се прежаля, и без орален мога, но пък съм с добре изглеждащ мъж  :wink:  Готин

Браво! Това е пример за комплексна естетическа оценка. Никак не е важно дали един добре изглеждащ мъж може да лиже без да боцка. :-)))
Активен
ThE_NaStY_AnGeL
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #47 -: Декември 20, 2007, 08:10:28 »

Не е от брадата, просто казва, че не й харесва, но немога да разбера защо. А аз имам такова голямо желание Усмивчица
Активен

Умната !
soreman
Newbie
*

« Отговор #48 -: Декември 21, 2007, 07:47:41 »

И аз честно казано до сега не съм попадал на мацка, която да не и харесва да я лижат, даже по-скоро съм попадал на такива дето не могат да се наситят (не че аз мога де). Да не дава господ човек да попадне на такава дето да не харесва  :lol:
Активен
ThE_NaStY_AnGeL
Newbie
*

« Отговор #49 -: Декември 23, 2007, 04:10:01 »

Ще се сменя приятелката то е ясно ! Пък аз имам е*ахти кофти късмета  :lol:
Активен

Умната !
Страници: 1 2 3 [4]
Изпечатай