soreman
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 10
|
 |
« -: Октомври 17, 2007, 10:23:16 » |
|
Здравейте, аз съм нов тук, но отдавна го разглеждам този сайт. Не знам дали от разглеждането на снимките в сайта се въодушевих да ви питам, особенно мъжете какво мислите за лизането? Аз лично просто обожавам да лижа, дори ако трябва да избирам бих избрал аз да лижа пред това примерно да ми направят свирка. Няма нищо по-възбуждащо от това да гледам как докато лижа и доставям невероятно удоволствие и как идват оргазмите един след друг :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Terrorist
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2007, 06:36:12 » |
|
Здравей и аз съм нов тук.Та за оралната любов и аз съм твърдо ЗА (даже предпочитам да и правя на нея орална , отколкото тя на мен )Доколкото съпоставянето м/у е*ането и лизането и аз леко клоня към първото...абе с 1 дума просто мн възбуждащо и велико нещо си е то P.S. Завиждам на мъжа на Mackata_Farm за путето което има до себе си 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2007, 04:25:40 » |
|
Здравейте, аз съм нов тук, но отдавна го разглеждам този сайт. Не знам дали от разглеждането на снимките в сайта се въодушевих да ви питам, особенно мъжете какво мислите за лизането? Аз лично просто обожавам да лижа, дори ако трябва да избирам бих избрал аз да лижа пред това примерно да ми направят свирка. Няма нищо по-възбуждащо от това да гледам как докато лижа и доставям невероятно удоволствие и как идват оргазмите един след друг :lol: Да, и на мен ми действа възбуждащо да доставям удоволствие на жената с която изкарвам вечерта в леглото, игричките преди секс винаги са ме настройвали позитивно. А директното усещане на желанието на жената ме кара да полудея от страст. :oops: За жалост, не всички жени се престрашават да дадат достъп до това много интимно и желано от всички мъже местенце... :?
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2007, 04:12:51 » |
|
според мен мъжете не трябва да са егоисти след като обожават да ги възбуждат с Френска любов то и те трябва да го правят и да се стараят да се хареса и на половинките им 
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Октомври 20, 2007, 04:17:38 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
soreman
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Октомври 21, 2007, 07:47:33 » |
|
Еее браво, радвам се че имам съмишленици На мен ми се е случвало да бъда с някое момиче и единственото, което да правим е да я лижа (ама много много) и това е всичко, никакви свирки, никакъв секс. Направо супер :!:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #6 -: Октомври 21, 2007, 09:01:12 » |
|
Еее браво, радвам се че имам съмишленици На мен ми се е случвало да бъда с някое момиче и единственото, което да правим е да я лижа (ама много много) и това е всичко, никакви свирки, никакъв секс. Направо супер :!: Е, ето един мъж- мечта :lol: Аз лично не си падам много... не обичам да ме ближат, нито да мелижат, нито да ме галят  Защото аз го правя по- добре от всички. Явно съм си станала твърде голм специалист в областта :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
soreman
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 21, 2007, 11:23:37 » |
|
Еее браво, радвам се че имам съмишленици На мен ми се е случвало да бъда с някое момиче и единственото, което да правим е да я лижа (ама много много) и това е всичко, никакви свирки, никакъв секс. Направо супер :!: Е, ето един мъж- мечта :lol: Аз лично не си падам много... не обичам да ме ближат, нито да мелижат, нито да ме галят  Защото аз го правя по- добре от всички. Явно съм си станала твърде голм специалист в областта :roll: Мерси  само не разбрах като си станала специалист излиза че сама се ближеш, лижеш и галиш...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 21, 2007, 01:21:26 » |
|
Само последното :lol: :lol: Явно просто не съм този тип жена- да се разкикерча пред някой мъж... Затова и не харесвам поза 69... :oops: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Октомври 21, 2007, 04:07:12 » |
|
Само последното :lol: :lol: Явно просто не съм този тип жена- да се разкикерча пред някой мъж... Затова и не харесвам поза 69... :oops: :roll: Е мацке, само на мъжо, нека и той да вкуси от твоите сокове... :wink: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Октомври 21, 2007, 04:35:16 » |
|
Дали? След всички изказвания, които ми прави... Май точно той ме отказа от този вид любов :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Октомври 21, 2007, 06:08:49 » |
|
Дали? След всички изказвания, които ми прави... Май точно той ме отказа от този вид любов :twisted: :twisted: Нали знаеш приказката "с какъвто се събереш, такъв ставаш" :lol: Щом на него не му допада...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Октомври 21, 2007, 06:34:07 » |
|
Ами не знам, уж му харесва, но така както е тръгнал, може и от секса да ме откаже скоро. С тези си коментари за нещо по мен :twisted: :evil:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Октомври 21, 2007, 06:40:43 » |
|
Ами не знам, уж му харесва, но така както е тръгнал, може и от секса да ме откаже скоро. С тези си коментари за нещо по мен :twisted: :evil: Хм, помогни му да си промени мнението, можеш да го правиш :wink:, трябва да е останало още нещо с което да привлечеш вниманието му :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
funi_buni_f1
Newbie
Рейтинг: +3/-0
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #14 -: Октомври 21, 2007, 07:07:34 » |
|
Само последното :lol: :lol: Явно просто не съм този тип жена- да се разкикерча пред някой мъж... Затова и не харесвам поза 69... :oops: :roll: И аз мисля като теб,даже мислих че сам единствената която мисли така,но сега разбрах че не сам .Предпочитам аз да му духам от колкото той да ме лиже.
|
|
|
|
|
Активен
|
Vinagi gotova za gotini batkovci!!!
|
|
|
|