squirt_lover
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 10
|
 |
« -: Октомври 13, 2007, 08:32:52 » |
|
:evil: Защо продължават да се качат чужди снимки? ЗАЩО? Нов съм тук и не ви знам политиката. Това портала на българските аматъори ли е или могат да се качат и чужди т.е. е позволено? Понеже мълчат всички и изобщо не става дума за чуждите снимки стигам до това, че или сте тъпички или сте много слепи :? Някой ще ми обясни ли каква е хватката? :?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2007, 02:34:37 » |
|
Въпросът е обсъждан многократно, трябва да се говори с администратора ако има подобни случаи. Тоест, ако си видял нечии снимки на чужд сайт и си сигурен, че те НЕ са български- пращаш сайта на админа(сайта с чуждите снимки) и той ги маха.Ако искаш да обвиниш някого- давай, няма проблем. Но аз лично искам доказателства, тоест да ми обясниш или покажеш, че снимките не са БГ. Иначе тази част от сайта никога не гледам- снимките и клиповете са за воайорите, моята работа е по форума и разказите. И ще те помоля да НЕ обиждаш посетителите на сайта. Това, че не се оплакват от снимките и не търсят корена им, НЕ ги прави нито тъпички, нито слепи. Мисля, че и на твоя Х... много не му дреме БГ ли са или не :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
squirt_lover
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2007, 09:28:58 » |
|
Въпросът е обсъждан многократно, трябва да се говори с администратора ако има подобни случаи. Тоест, ако си видял нечии снимки на чужд сайт и си сигурен, че те НЕ са български- пращаш сайта на админа(сайта с чуждите снимки) и той ги маха.Ако искаш да обвиниш някого- давай, няма проблем. Но аз лично искам доказателства, тоест да ми обясниш или покажеш, че снимките не са БГ. Иначе тази част от сайта никога не гледам- снимките и клиповете са за воайорите, моята работа е по форума и разказите. И ще те помоля да НЕ обиждаш посетителите на сайта. Това, че не се оплакват от снимките и не търсят корена им, НЕ ги прави нито тъпички, нито слепи. Мисля, че и на твоя Х... много не му дреме БГ ли са или не :wink: За съжеление нямам време да кисна в интернет всеки ден, да доказвам каквото и да било, но лично на теб ти обещавам да ти покажа снимки от българските галерии в чужди, като например някой снимки от галериите на БИГ 2000 и на Йоана, не твърдя, че всичко качено от тях е крадено от интернет, но има и много чужди снимки, което също немога да си го обесня - качаш лични снимки и редом с тях още толкова, които очебийно са чужди! Извинявам се ако съм обидил някой, не съм го направил с цел нападка, обида или пр., уточних, че съм нов и не съм засякъл никой, на който да му прави впечатление, затова и неможах да си го обесня. Въпреки всичко е дразнещо! Моя Х.. не го мисли!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2007, 06:29:22 » |
|
Моя Х.. не го мисли!!!
като си нов си трай защото имаме и хора от Европа които пращат снимки. а като нямаш толкова време "сам го казваш" как го установи чи теци цитирани от теб лица са пратили не свои снимки. на мен ми се е случвало да видя някоя снимка и в друг сайт но човека там да е регистриран под друго име и какво трябва да го линчува ме ли?   ? интернет е свободна зона и които кадето иска може да си побликува снимките какво е виновен че на този сайт се е регистрирал под едно име а в друг сайт е под дрего име.. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
squirt_lover
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2007, 07:01:25 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2007, 07:06:15 » |
|
За съжеление нямам време да кисна в интернет всеки ден, да доказвам каквото и да било, но лично на теб ти обещавам да ти покажа снимки от българските галерии в чужди, като например някой снимки от галериите на БИГ 2000 и на Йоана, не твърдя, че всичко качено от тях е крадено от интернет, но има и много чужди снимки, което също немога да си го обесня - качаш лични снимки и редом с тях още толкова, които очебийно са чужди! Извинявам се ако съм обидил някой, не съм го направил с цел нападка, обида или пр., уточних, че съм нов и не съм засякъл никой, на който да му прави впечатление, затова и неможах да си го обесня. Въпреки всичко е дразнещо! Моя Х.. не го мисли!!!
Разбрах те! http://www.bgamateur.com/pics/2006/12_27_004/preview/Img_1.jpghttp://www.bgamateur.com/pics/2007/10_11_002/preview/0003.jpghttp://www.bgamateur.com/pics/2007/3_1_002/preview/Img_1253.jpghttp://www.bgamateur.com/pics/2007/8_20_001/preview/0001.jpghttp://www.bgamateur.com/pics/2007/5_17_003/preview/0001.jpgИ все пак не ни е работа да ги нищим кои са и какви са. Работата е на админа. Той раздава наградите. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2007, 07:08:15 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
rokoko
Newbie
Публикации: 11
|
 |
« Отговор #9 -: Октомври 14, 2007, 10:07:35 » |
|
4ESTNO KAZANO PISNALO MI E OT 6MATKI,TAKA 4E MOGA DA VI POJELAYA VSI4KO NAY...... 4AO
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
trapera
Newbie
Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95
|
 |
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2007, 05:30:16 » |
|
Maskata_stan - ave pich , stiga veche si se predstavial v jenska svetlina i kraino vreme e da svalish tazi ,,maska" ! I vse si mnogo kompetenten po vsichko !
|
|
|
|
|
Активен
|
Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Октомври 15, 2007, 06:13:38 » |
|
Maskata_stan - ave pich , stiga veche si se predstavial v jenska svetlina i kraino vreme e da svalish tazi ,,maska" ! I vse si mnogo kompetenten po vsichko ! Ауу,това прозвуча много грубо. Някой ще си помисли, че имаш нещо против мен. Титлата "Маската" ми я сложи ти :lol: По- би ми отивала "Майката"...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
trapera
Newbie
Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95
|
 |
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2007, 08:19:31 » |
|
Nishto protiv , nishto lichno ! Prosto badi realen ! Ne e zle da badesh i maj - i to istinski ! Izdahvash na niakoi jenski predstavlenia i se prolichava vsashtnosta ti ! A picha inache e prav ! Neka badat samo istinski BG amateuri ! Ako na Vas sa Vi pisnali tam Balgarkite , ostavete na nas - v chujbina pone da im se po - radvame !
|
|
|
|
|
Активен
|
Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2007, 09:32:11 » |
|
Nishto protiv , nishto lichno ! Prosto badi realen ! Ne e zle da badesh i maj - i to istinski ! Izdahvash na niakoi jenski predstavlenia i se prolichava vsashtnosta ti ! A picha inache e prav ! Neka badat samo istinski BG amateuri ! Ako na Vas sa Vi pisnali tam Balgarkite , ostavete na nas - v chujbina pone da im se po - radvame ! Да ти кажа честно писна ми да бъда все "мъж"и да нося всички на гърба си, май ми е време малко да се поглезя и да съм жена :lol: :lol: Не смятам, че имате право да обвинявате форума в каквото и да било тъй като снимките не ги пускаме ние,а администратора. Да повторя ли? Не знам на кого какво му е писнало, но отговорът за произхода на снимките няма да го намерите тук  Ние, както и вие, само гледаме. И се наслаждаваме. Ако има на какво, естествено.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #14 -: Октомври 16, 2007, 02:10:39 » |
|
За мацката Стан аз мога да гарантирам че е мацка! И не защото съм я виждал, а защото мацките ги усещам даже и като се спотайват зад гърба ми. Виж, някой от другите мацки, дето съвсем се изгубиха последните месеци откровено са си само художествени образи. И ми се иска наистина и други девойки да се навъртат в този форум, ама няма.... едничка само, това е! Но поне е истинска 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|