Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Контенето помага ли?  (Прочетена 1930 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« -: Октомври 11, 2007, 04:26:45 »

Преди малко стана дума за това какви мацки са куклите, та ми стана любопитно, тъй като 90% от посетителите са мъже, вие какви жени харесвате? Наконтени или не? С грим или без? Обичате ли да ви ухае на някакъв супер скъп парфюм и това възбужда ли ви? НЕ говоря за обичайната поддръжка, тоест редовното ходене на козметик, а допълнителните екстри като грим, маски и др. неща. Харесвате ли партньорките си с дълги коси и обеци или не държите да имат тези отличителни за жените белези?
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #1 -: Октомври 11, 2007, 04:36:15 »

Не обичам наконтените кукли, защото ми е ясно защо се контят. Първо пачките, второ няма. За през деня без грим ако е възможно, или съвсем леко и незабележимо ако има да се прикриват някакви белези или дефекти по лицето, и за това се иска майсторство  Усмивчица . Не знам кои парфюми са скъпи и кои не, но определено усещам миризмата и в повечето случаи действа приятно и възбуждащо  Готин . Всички са с дълги коси  :oops:  Готин . Обеците са допълнение към колието и красивата вечерна рокля.  :wink:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #2 -: Октомври 12, 2007, 11:15:57 »

наконтените мадами не са за простолудието
те витаят в облаците и там се надяват някои чичко да ги забележи
не харесвам наконтените
харесвам добре знаещите мадами как да се гримират с почти незабележим грим
отблъскваме това мадамата да е с килограми ГРИМ и когато я целунеш да ти оставя в устата вкусът на Фон-дютен. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

TDI
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 65

« Отговор #3 -: Декември 04, 2007, 10:00:06 »

Аз пък ги обичам миришещи на пот, лук и още нещо Намигване Да не са си ресали косите и да имат гурели.......ммммм. ......само като си представя такава "пичка" Усмивчица
Активен

Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: