Защото една девойка ...... после ми вика "Е аз за какво мислиш съм дошла на срещата с теб" !!!
Има ги и такива, но има и по-наивни момичета, кито вярват в принцове и дори не подозират какво им мисли човека с който са излезли. Това, дето този писател е написал че трябва да й налеем вино е повече от тъпо. Пък и се чудя ако има толкова време да пише кога му остава време да практикува? Май по-скоро е чул как се прави и е решил да добави и нещо от него. Имаше нещо от сорта на: ако ви се дърпа й кажете че искате да се гаджета.
Самият стил на писане подсказва, че е от гзарите-неграмотници, които успяват да трогнат само себеподобни

Гледам по улиците е пълно е едни изгърбени 13-14-15-17 годишни "мъже" дето само лаят, пушат, пият, а някой дори се друусат. Липса на елементарни ценности, лоша езикова култура и почнали да пишат как се свалят жени. Някак ми е странно, ама деца, играе им се
Смятам, че ако дамата е по-наивна не бива да и казваш неща, в които ти самият не вярваш и да я лъжеш. Ако пък е от тези дето значт за какво са отишли на срещата, тогава не намирам смисъл да я напивам. Нека е в съзнание и да помни всичко, че пак да се срещнем
Как мислите?