Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Анкета
Въпрос: Оправя ли ли сте момиче по този начин?  (Гласуването приключено: Септември 21, 2007, 09:08:26 )
Да - 7 (70%)
Не - 3 (30%)
Общ брой гласове: 10

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Това ли е начинът, по който сваляте девойките?  (Прочетена 3955 пъти)
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« -: Септември 21, 2007, 09:08:26 »

Как се прави така, че да се изчука момиче в България

Темата е най- вече за мъжете. Как бихте коментирали това? Оправя ли ли сте момиче по бързата процедура?  :roll:  :roll:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
bg amateur
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 69

« Отговор #1 -: Септември 22, 2007, 04:08:51 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Как се прави така, че да се изчука момиче в България

Темата е най- вече за мъжете. Как бихте коментирали това? Оправя ли ли сте момиче по бързата процедура?  :roll:  :roll:

Отговарям директно Усмивчица ДА,но не ми хареса....това не е начина по които можеш да изпиташ пълноценно удоволствието от секса....Всъщност....какво е секс ? Усмивчица
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #2 -: Септември 22, 2007, 05:23:07 »

Цитат
това не е начина по които можеш да изпиташ пълноценно удоволствието от секса....

Така е, това е само начин да унижиш някого, като удоволствието в цялата ситуация е доста... неясна част от цялата случка.
Активен

Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #3 -: Септември 24, 2007, 02:49:22 »

Изобщо не става въпрос за унижения! Ако има желание, защо не и на първата среща?? Все пак не сне непознати - когато става въпрос за запознанства от нета особенно...
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #4 -: Септември 24, 2007, 06:44:42 »

Среща по чата е едно, а свалянето и изчукването на пияно момиче- съвсем друго. А тази част изобщо няма да я коментирам:
"Трябва ти да си мъжа, а пък тя да е путката. Не трябва да става обратното."
Активен

Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #5 -: Септември 24, 2007, 06:55:31 »

Аз това май не го прочетох. Но явно става въпрос за "лов" на млади сърнички Усмивчица))))
А и да добавя че понякога нещата не са такива каквито на някои им изглеждат....
Защото една девойка дето и се правих на мъж и на голяма работа, и втората среща стана работата уж след дълги преговори, после ми вика "Е аз за какво мислиш съм дошла на срещата с теб" !!!
Активен
TDI
Newbie
*

Публикации: 65

« Отговор #6 -: Септември 25, 2007, 05:37:34 »

Цитат на: "Александър"
Защото една девойка ...... после ми вика "Е аз за какво мислиш съм дошла на срещата с теб" !!!

Има ги и такива, но има и по-наивни момичета, кито вярват в принцове и дори не подозират какво им мисли човека с който са излезли. Това, дето този писател е написал че трябва да й налеем вино е повече от тъпо. Пък и се чудя ако има толкова време да пише кога му остава време да практикува? Май по-скоро е чул как се прави и е решил да добави и нещо от него. Имаше нещо от сорта на: ако ви се дърпа й кажете че искате да се гаджета.
Самият стил на писане подсказва, че е от гзарите-неграмотници, които успяват да трогнат само себеподобни Усмивчица Гледам по улиците е пълно е едни изгърбени 13-14-15-17 годишни "мъже" дето само лаят, пушат, пият, а някой дори се друусат. Липса на елементарни ценности, лоша езикова култура и почнали да пишат как се свалят жени. Някак ми е странно, ама деца, играе им се  Готин
Смятам, че ако дамата е по-наивна не бива да и казваш неща, в които ти самият не вярваш и да я лъжеш. Ако пък е от тези дето значт за какво са отишли на срещата, тогава не намирам смисъл да я напивам. Нека е в съзнание и да помни всичко, че пак да се срещнем  Готин
Как мислите?
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #7 -: Септември 27, 2007, 04:19:22 »

елате да видите в Студентски град какво е когато дойдат новите зайчета.
разцепват се от СЕКС. имам чуството че техните са ги държали на строг нашииник и като са видяли малко FREE от мама и тате. и нали никои не ги познава още, само да и се усмихнеш са готови да ти спретнат ПЪЛНА ПРОГРАМА в мизерната си стайчка. е не всички са такива но повечето студентки от Дълбоката Провинция се оказват без морал тук в Големият Град а там на село всички се гордеят с нея. най лесно е по този начин да си намериш някои безврат чичко които да те спонсорира за напред. а това че липсва ЛЮБОВТА голяма работа
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #8 -: Септември 27, 2007, 09:37:24 »

Тоест и жените и мъжете са с един акъл, така ли :lol:  Все П...И Готин
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #9 -: Септември 28, 2007, 03:29:01 »

ДА НЕЩО ТАКОВА
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #10 -: Ноември 23, 2007, 05:40:15 »

Може вече да се стигнало до там, че явно и на момичетата им харесва да бъдат сваляни така, иначе този пич щеше да стои много време на сухо  :roll:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Fobos&Deimos
Newbie
*

Публикации: 13

« Отговор #11 -: Декември 15, 2007, 06:05:15 »

aз мисля,че просто критериите вече са други(за по-голямата част от момичетата)и за това се получава така.Гледат да се пласират като по-млади,а на мъжете пък им е  по-удобно така,тъй като е по-лесно  Смотан
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: