Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Има ли значение размера на мъжкия член?  (Прочетена 12069 пъти)
Александър
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198

« Отговор #15 -: Септември 24, 2007, 02:43:15 »

Моите наблюдения са че чразмера има значение преди да го пуснеш в действие, но след това ако действието е вяло и заспало или егоистично.., да не говорим - и понякога прибързано..... вече темата за размера изцяло губи актуалност
Активен
Mazka Farm
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 261

« Отговор #16 -: Септември 26, 2007, 05:54:38 »

съдя по себе си
на нас жените ни трябват 10см другото е ЛАКОМИЯ
:oops:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

funi_buni_f1
Newbie
*

Рейтинг: +3/-0
Публикации: 17

« Отговор #17 -: Октомври 10, 2007, 07:29:48 »

nz ama si mislq 4e malko trudno nqkoi s 10 sm da me zadovoli,ama ne sa vajni razmerite vajno e da znae maja kak da deistva,az li4no sam pravila sex s maje s golemi,no ne me bolq,a kogato spah s edno mom4e sas sreden mn me zabolq,vsi4ko si e do opita i kolko si vazbudena Усмивчица se pak o6te sam malka moje i da gre6a
Активен

Vinagi gotova za gotini batkovci!!!
Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #18 -: Октомври 10, 2007, 07:36:05 »

Макар и да си малка, е хубаво да пишеш на кирилица. Другото ще го оправите с батковците  Готин
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
funi_buni_f1
Newbie
*

Рейтинг: +3/-0
Публикации: 17

« Отговор #19 -: Октомври 10, 2007, 08:05:39 »

Извинявайте :) по навик,ще се опитам да не пища повече на латиница
Активен

Vinagi gotova za gotini batkovci!!!
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #20 -: Октомври 11, 2007, 01:25:01 »

Цитат на: "Mazka Farm"
съдя по себе си
на нас жените ни трябват 10см другото е ЛАКОМИЯ
:oops:

Винаги ми е било смешно да слушам как мъжете се надпреварват да се хвалят кой е "по- по- най". Достатъчно е да не се срамуваш от това което имаш (било нещо голямо или малко) и да си го харесваш такова каквото е. Самочувствие трябва, а не размер. Всичко е в ума и фантазиите както казва Macka_Stan. Харесваш ли се и другите ще те харесват, а като добавим и уважението към другият пол, тогава всички ще са щастливи.  Готин
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Selena
Newbie
*

Публикации: 5

« Отговор #21 -: Октомври 28, 2011, 08:30:21 »

Специално по тази тема мога да разкажа една доста забавна история с един огромен, ама много огромен член...
Та с един познат се заговорихме за големина и той започна да ми обяснява колко му е голям и как повечето жени не го понасяли, естествено аз му се изсмях... Мина време и с въпросният познат се авъртяха така нещата че се стигна до там че и двама да искаме едно нещо, започнахме да се целуваме, събличаме и всичко както си трябва и понеже аз обичам да се зайгравам с езичето реших да проверя точно колко много му бил голям... Ако щете ми вярвайте - изплаших се само от факта че неможех да лапна нищо повече от главичката му. Ужас освен че беше голям беше и дебел! ОК, започнахме същинската част леко, бавно започна да ми го вкарва, и така 20 мин, докъто накрая не се разплаках и не го помолих да спре. След това два дни се чудех дали всичко ми е наред там долу  Шокиран
Та винаги съм искала нещо голямо, докъто не получих нешо чудовищно, много го уважавам като приятел но стане ли дума за секс със него ако ще и всетът да свърши - никога повече.
Активен
Bach
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 30

« Отговор #22 -: Октомври 30, 2011, 03:53:30 »

Лично бях свидетел на такъв случай: Първа любовна среща на двойка на възраст около 20-22 г. на тъмно в едно мазе. Писък и страхотно разкъсване около вагината, почти до ануса. Голяма кръвозагуба докато пристигна линейката. След това колкото и да е било майсторско зашиването, вагината за цял живот остава широко зееща. А това води до по-лесно инфектиране и т.н. Внимание! В случаи не голямо несъответствие както по големина, така и по дължина, е необходимо бавно разширение на еластичната вагина, но и това не е безпределно. След този случай съветвам: никога първи секс да не се прави на тъмно.
Активен
ston
Newbie
*

Публикации: 23

« Отговор #23 -: Ноември 10, 2011, 07:32:39 »

@Bach ти ходиш да документираш кой как се чука по мазетата ли?   Смотан
Активен
Bach
Newbie
*

Публикации: 30

« Отговор #24 -: Ноември 11, 2011, 05:55:38 »

Не Ston! По това време работех като лекар в "Бърза помощ". Извозвал съм до Пирогов и "заклещена" двойка".
Активен
Sisa
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 3

« Отговор #25 -: Декември 15, 2011, 03:50:32 »

Разбира се че има значение размера на мъжкият член.Мъжът ми е надарен 20 см и това много ме радва Усмивчица
Активен
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: