Специално по тази тема мога да разкажа една доста забавна история с един огромен, ама много огромен член...
Та с един познат се заговорихме за големина и той започна да ми обяснява колко му е голям и как повечето жени не го понасяли, естествено аз му се изсмях... Мина време и с въпросният познат се авъртяха така нещата че се стигна до там че и двама да искаме едно нещо, започнахме да се целуваме, събличаме и всичко както си трябва и понеже аз обичам да се зайгравам с езичето реших да проверя точно колко много му бил голям... Ако щете ми вярвайте - изплаших се само от факта че неможех да лапна нищо повече от главичката му. Ужас освен че беше голям беше и дебел! ОК, започнахме същинската част леко, бавно започна да ми го вкарва, и така 20 мин, докъто накрая не се разплаках и не го помолих да спре. След това два дни се чудех дали всичко ми е наред там долу
Та винаги съм искала нещо голямо, докъто не получих нешо чудовищно, много го уважавам като приятел но стане ли дума за секс със него ако ще и всетът да свърши - никога повече.