sunny
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 57
|
 |
« -: Юли 16, 2007, 09:16:19 » |
|
Хайде дерзайте,надявам се да не повтарям темата(уж огледах) Аз след малко ще се включа :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 16, 2007, 09:25:28 » |
|
На терасата на хотел много ми е възбуждащо
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 16, 2007, 09:32:16 » |
|
И аз съм го правила на терасата на хотел,миналата година на морето хотела ни беше на плажната ивица и се чуваше шума на морето,много романтично беше,тази година ще го повторим Иначе колата и полянките май вече не се броят като нестандартни мяста :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 16, 2007, 09:36:51 » |
|
В парка на метри от едно заведение. Първо пихме, после се посексихме 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Александър
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 16, 2007, 09:39:34 » |
|
Колата си е класика в жанра хихихихихи. Веднъж в един ресторант си бъркахме много интензивно в гащите, а срещу нас една двойка вечеряше и не ни усетиха,или поне умело се прикриваха че не разбират какво правим. А в кола веднъж се близахме пред студенска поликлиника на паркинга в 14 ч на обяд точно и си мислехме че сме невидими  ))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 16, 2007, 09:44:37 » |
|
Хах,аз веднъж правих френска на мъжо по време на задръстване след "Витиня" А и много обичам по време на път когато карам аз и детето не е с нас разбира се да го попипвам "там"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 16, 2007, 09:54:17 » |
|
Аха, чакай сега, на мен в движение жената ми е правила френска при около 100-120 км/ч./обаче не правете това, много е опасно, в определени моменти трудно се държиш на пътя!/ А иначе ми приятно тя да е без гащи и да си я попипвам от време на време докато карам. Трябва да я снимам някой ден сега през лятото в някое заведение като хапваме какви работи ми показва, да се похваля 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
debora
Newbie
Публикации: 32
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 16, 2007, 11:42:36 » |
|
Az sashto sam pravila na moy frenska lubov po vreme na patuvane,vednaj potuvahme za Shumen i az mu go lapnah ei taka iznenadvashto ,sled koeto toi spry na parvoto udobno mysto i pravihme strashna lubov,a za nestandartno mqsto malko se zamislym,na terasata na hotel sme go pravili i dolu e imalo basein s hora,no ne sa ni oseshtali i to nevednaj,bilo e mnogo gotino,a vednaj byh v baba mi i toi doide s edin negov priytel i ostanaha da spat tam,az byh v drugata staq uj da spa,no se premestih pri nego i vaob6te ne se pretesnih,che priytely mu beshe na drugoto leglo,a kamu li za baba,beshe mnogo qko,ako beshe se sabudil shtqhme da go vkluchim mnogo vajno  ,no tova e v kraga na shegata,makar,che az si misly,chesto za troika,ne pone za sega ne bih opitala,pravili sme go i v moreto i v saunata,az sam gotova da me chuka,kadeto poiska!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sunny
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 17, 2007, 12:32:50 » |
|
Кирилица моля! Измъчих се докъто прочета поста ти :wink: И ние сме го правили когато има човек на съседното легло.Мисля,че не ни усетиха,или пък добре са си изиграли ролята на заспали
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fetish
Newbie
Публикации: 33
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 17, 2007, 05:40:20 » |
|
Е на това се казва студентски секс. Двама се ебат, а един се прави че спи 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 18, 2007, 02:01:07 » |
|
НАЙ-ИНТЕРЕСНИ МЕСТА, НА КОИТО СЪМ ПРАВИЛ СЕКС:
- Кабинков лифт Симеоново - Джакузито и басейна на хотел АСПАВИЛА с. Баня (и други басейни също) - На вишката на спасителя на Албена, след като му разбих шкафчето за да мога да позабърша спасителния пост с банските му:-) - Кола, поляни и гори не ги броя тъй като вече са изтъркани
засега не мога да се сетя друго:-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
trapera
Newbie
Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 18, 2007, 05:57:20 » |
|
Az nay-obicham na iahtata !Karam lekichko na 20setina metra ot plaja i niakoia mi pravi frenska , do kato vartia rulia ! strahotno e !!!
|
|
|
|
|
Активен
|
Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
|
|
|
sladak
Newbie
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 18, 2007, 05:30:10 » |
|
Най-интересното място на което сам правил секс е на плажа на Черноморец и на другия ден вав водата, само че на плажа на Градина 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 19, 2007, 04:02:21 » |
|
Правихме в дамската тоалетна на Метро София 1 и в Макдоналдс на околовръстното в тоалетната
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 31, 2007, 04:53:13 » |
|
Аз правя секс в легло :lol: И то с мъжа си!
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
|