sunny
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 57
|
 |
« Отговор #30 -: Юли 16, 2007, 08:48:43 » |
|
Неприятна гледка си е да видиш космата жена/мъж. Но все пак има хора на които си им харесва,живеем в свободна страна. Аз лично не понасям да имам косми епилирам всичко крака,ръце тригълник(Него с Veet)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
redbull
Newbie
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #31 -: Август 02, 2007, 07:28:40 » |
|
освен това друго което ме трогва до сълзи е :wink:
секс по чорапки :lol: :lol: :lol: особенно белите :lol: :lol: много е възбуждащо някой гол мъж или жена по спортни чорапки :lol: :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #32 -: Август 02, 2007, 09:03:29 » |
|
Е не всеки е добре с оросяването на крайниците де! Когато ти е студено на пръстите колкото и да се напъваш губиш желание, а какво са едни чорапки...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #33 -: Август 05, 2007, 06:08:20 » |
|
Да не забравяме все пак, че галериите са аматьорски и на актьорите пред камерата никой не им плаща. Правят това, което на ТЯХ ИМ ХАРЕСВА и им ДОПАДА. Ние и нашите мисли не сме важни, важното е ТЯ да достигне оргазъм и да се изкефи, и ТОЙ да й се изпразни на лицето или там, където по принцип й се празни :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
redbull
Newbie
Публикации: 17
|
 |
« Отговор #34 -: Август 09, 2007, 04:23:07 » |
|
Да не забравяме все пак, че галериите са аматьорски и на актьорите пред камерата никой не им плаща. Правят това, което на ТЯХ ИМ ХАРЕСВА и им ДОПАДА. Ние и нашите мисли не сме важни, важното е ТЯ да достигне оргазъм и да се изкефи, и ТОЙ да й се изпразни на лицето или там, където по принцип й се празни :wink: айде айде все ще нямеря време да смъкна чорапите със събуването на панталона :wink: а не да се кикерча с тях пред фотоапарата :wink: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #35 -: Октомври 06, 2007, 09:11:30 » |
|
Мен лично много ме възбуждат чорапите като аксесоар :lol:  Но си зависи от човека все пак. А и не знам какво е това разделение дето го правите- жената може да е по жартиери и дълги чорапи, но с къси чорапки не може, защо пък не?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #36 -: Октомври 08, 2007, 11:59:22 » |
|
Мен лично много ме възбуждат чорапите като аксесоар :lol:  Но си зависи от човека все пак. А и не знам какво е това разделение дето го правите- жената може да е по жартиери и дълги чорапи, но с къси чорапки не може, защо пък не? О да, възбужда всичко детско в мен :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #37 -: Октомври 09, 2007, 09:01:00 » |
|
О да, възбужда всичко детско в мен :twisted:
Жената само така ли се облича :lol: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #38 -: Октомври 10, 2007, 04:29:19 » |
|
О да, възбужда всичко детско в мен :twisted:
Жената само така ли се облича :lol:  Не напротив, обича да се представя за зряла и похотлива 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #39 -: Ноември 02, 2007, 07:10:53 » |
|
Нали тук трябва да се споделят наблюденията от галериите? Аз мисля че тази галерия е с любителски снимки, но този който ги е побликувал не е виждал въпросната девойка "на живо", нито така както е на снимките, нито по друг начин облечена  . Ако някой може да ме обори, да заповяда, отворен съм и бих приел всяко доказателство за противното.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #40 -: Ноември 12, 2007, 04:55:47 » |
|
това ми е най дивата сексуална фантазия жената да е само по чорапи от фирмата "Фазан" а да е полегнала на родопско одеало на големи оранжеви квадрати а зад нея в дъното на стаята дасе вижда и печка "Циганска Любов" НЕ ВИ ЛИ ВЪЗБУЖДА ТАЗИ ГЛЕДКА това е класика в жанра това е като "МОНА ЛИЗА" на Леонардо като Рубенсова "Мацка в парк :twisted: :twisted: "
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #41 -: Ноември 13, 2007, 06:13:19 » |
|
Браво Декстър, харесвам твоят стил, имаш въображение  :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #42 -: Ноември 14, 2007, 04:57:03 » |
|
И НЕ САМО ТОВА
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
|