redbull
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 17
|
 |
« -: Юли 09, 2007, 11:02:20 » |
|
прави ми впечатление че много космати жени има :roll: не си ли обезкосмяват триъгълниците :shock: направо е гадно :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #1 -: Юли 09, 2007, 05:19:00 » |
|
мноооого си прав! и аз така забелязвам....не говори хубаво това!! аз поне всички косми ги уволнявам навсякъде почти...
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #2 -: Юли 10, 2007, 02:31:49 » |
|
Ай стига с тия косми бре! Добре че не всички са на вашето мнение, че по улиците нямаше да се познава кой мъж кой жена! Всички щяха да са стригани нула номер и трябваше да има специални услуги - лискане на теме, мъжко и женско. Не разбирам защо трябва всички девойки да са оскубани 100%? Толкова ли ви липсват голи путки, та тртябва на къде се завъртите всичко да е офъкано до кожа??
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Юли 10, 2007, 04:27:45 » |
|
абе не говориме за темето, а за лична хигиене...поне за мен е така
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #4 -: Юли 10, 2007, 04:36:54 » |
|
Ти личната хигиена с обезкосмяването на слбините ли я свързваш??? Моята жена се подмива доста по-често отколкото се обескосмява, все пак! За чуждите не знам! А дали главата или между краката каква е разликата? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Юли 10, 2007, 04:48:22 » |
|
както и да е. всеки с неговите си предубеждения!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 10, 2007, 04:49:27 » |
|
и е естествено да се подмива по-често отколкото да се бръсне...нали така иначе лошо за теб:-)))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
redbull
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Юли 10, 2007, 11:20:00 » |
|
стига бе хора :wink: гледам млади девойки бачкат на престижни места ходят по чужбина...а космите на краката са по 1см :shock: :shock: некъв ужас некъв ад :shock: а смятай оная работа ква е :mrgreen: :mrgreen: на Христо Ботев брадата :lol: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
debora
Newbie
Публикации: 32
|
 |
« Отговор #8 -: Юли 10, 2007, 11:26:30 » |
|
Az sam ot jenite,koito redovno hodqt na kozmetik i ako imam nykolko kosamcheta i ne se chuvstvam komfortno,no za maja do men nedarja da e napalno obezkosmen!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #9 -: Юли 10, 2007, 11:35:44 » |
|
Не винаги имам време за подобни процедури, мъжът ми не е отказвал секс на тази основа... така, че според мен са насадени от рекламите притеснения.... Защо всички трябва да са гладки като бебешко дупе? На някои жени не им ходи да са избръснати до голо, и тях ли да ги бръснем? Стуга вече с тези предубеждения, че ако жената е с косми е нечиста. Няма абсолютно никаква връзка :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
debora
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Юли 10, 2007, 11:37:27 » |
|
I az misly taka,no vseki ima pravo na izbor,az lichno se chuvstvam po dobre bez kosmi!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
redbull
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 10, 2007, 12:06:20 » |
|
абе стига бе хора :lol: всичките ми гаджета до сега никога не са се оставили да им стърчат разни косми :lol: представям си само как ще я погаля по краката и ще ми дере :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fetish
Newbie
Публикации: 33
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 10, 2007, 01:13:48 » |
|
И аз предпочитам избръснати котета. Както жените (поне от личен опит) се дразнят когато целуват брадат мъж че им наранява лицето, така и аз при един минет предпочитам да не си издирам лицето и лапам косми.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
debora
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 11, 2007, 01:31:14 » |
|
Az dori i brasnata mi e gadno predpochitam kola maska,stavam adski gladka ,a ot brasneneto ponykoga chuvstvam nekomfort,a i vse pak e lqto,a lqtoto se hodi i na more,nai-malkoto,che e super grozno da vidish starchashti kosmi ot banski UJAS!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 11, 2007, 04:54:38 » |
|
напълно подкрепям борбата на колежката. БЕЗ КОСМИ НАВСЯКЪДЕ Az dori i brasnata mi e gadno predpochitam kola maska,stavam adski gladka ,a ot brasneneto ponykoga chuvstvam nekomfort,a i vse pak e lqto,a lqtoto se hodi i na more,nai-malkoto,che e super grozno da vidish starchashti kosmi ot banski UJAS!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|