Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 2 [3] 4
Изпечатай
Автор Тема: majete na vazdrast  (Прочетена 15577 пъти)
debora
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 32

« Отговор #30 -: Юли 13, 2007, 02:38:38 »

To momcheto mai e obarkalo temata
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #31 -: Юли 13, 2007, 04:17:23 »

Дам, темата е малко по- надолу :lol:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
sunny
Newbie
*

Публикации: 57

« Отговор #32 -: Юли 16, 2007, 08:11:27 »

Според мен възрастта не би трябвало да е от значение когато двама души се обичат (изключение  правят връзките от рода на 15 годишно дете ходи с 32 годишен чичко)
Активен

Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #33 -: Юли 16, 2007, 08:13:44 »

Цитат
изключение правят връзките от рода на 15 годишно дете ходи с 32 годишен чичко

И после ражда две деца и заминава да се снима в Китай като манекенка... моя съученичка;) Не са изключения, почнаха да стават правило... :?
Активен

sunny
Newbie
*

Публикации: 57

« Отговор #34 -: Юли 16, 2007, 08:32:46 »

Мацка за съжаление,има още много такива случаи като твоя,в яслата на дъщеря ми има една майка,която е на 18 годинки,мъжа й от който е детето е на 32 а детенцето им на две...
Чудя се какво толкова намира един зрял мъж в едно 15 годишно дете,семейство ли ще му даде,секс ли,любов ли???Или просто леко понамирисва на педофилия ...
Май оспамвам темата,съжалявам
Активен

blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #35 -: Октомври 12, 2007, 12:07:23 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Лично на мен ми писна да гледам мъже, а и жени, които не искат да се отдадат емоционално, затова се отдават само физически :?  Направо ми е отвратително да гледам подобни връзки. Аз мъжа не си го избирам нито по колата, нито по пакета... Избирам го по тръпката в сърцето. И защо да нямам повече пари или пък по- хубава кола или даже по- добро образование от него? Какво лошо или срамно има в това? А и не смятам, че мъжът е длъжен да издържа приятелката си... Изобщо, темата е много спорна и всичко опира до морала на самия човек.

Поклон  :roll: . И аз все вървя след амбициозни жени, харесва ми надпреварата, жената стимулира желанието ми за развитие, винаги съм  се радвал на успехите и, в същото време ме амбицира, за да и се докажа че не случайно е с мен  Смотан
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #36 -: Октомври 24, 2007, 04:43:33 »

Цитат на: "sunny"
Мацка за съжаление,има още много такива случаи като твоя,в яслата на дъщеря ми има една майка,която е на 18 годинки,мъжа й от който е детето е на 32 а детенцето им на две...
Чудя се какво толкова намира един зрял мъж в едно 15 годишно дете,семейство ли ще му даде,секс ли,любов ли???Или просто леко понамирисва на педофилия ...
Май оспамвам темата,съжалявам

Не я оспамваш, но сериозно се замислям дали пък на мъжете не им е писнало от супер отракани мацки, или по- скоро от супер клатени мацки :roll:  И затова да се насочват направо към младото месце. Казвам го и за друго, защото имам близък, който наскоро ми каза, че има приятелка с десетина години по- малка и ми изтъкна довода, че била млада, зелена и неопитна и ще си я научи на каквото трябва :twisted:
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #37 -: Октомври 24, 2007, 05:11:47 »

Не я оспамваш, но сериозно се замислям дали пък на мъжете не им е писнало от супер отракани мацки, или по- скоро от супер клатени мацки :roll:  И затова да се насочват направо към младото месце. Казвам го и за друго, защото имам близък, който наскоро ми каза, че има приятелка с десетина години по- малка и ми изтъкна довода, че била млада, зелена и неопитна и ще си я научи на каквото трябва :twisted:
Че те и отраканите дами, на 35-40 години си търсят младо месце от неопитни мъжкари  :lol:
Активен

bg amateur
Newbie
*

Публикации: 69

« Отговор #38 -: Октомври 24, 2007, 06:38:33 »

"ще си я научи на каквото трябва"......Да....може би е прав,понякога на мъжа му идва много от "знаещата" до него изгора,ако пък и тя не му е баш по характер(иневерявала му е напр.....няма да споменаваме кои прав кои не Усмивчица ),защо пък да неопита с нещо което не е така добре "знаещо".... Новия живот,с нов човек....така може би е по-добре отколкото да се кърпи онова което вече....просто нестава....
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #39 -: Октомври 24, 2007, 06:42:44 »

Или онова, което вече прозира и си личи непоносимостта и лицемерието между двамата. Съгласна съм. Но хората се учат взаимно, не само единият учи другият. Иначе коментарът ми беше именно с такава насоченост- и прекалено отраканите никой не ги ще  Готин Аз лично ще се замисля сериозно дали ще легна с мъж над... еди колко си бройки. За себе си знам, че съм само на един, което някак си ме удовлетворява. И не искам да се променя Усмивчица
Активен

blademaster
Newbie
*

« Отговор #40 -: Октомври 24, 2007, 06:46:50 »

Цитат на: "bg amateur"
"ще си я научи на каквото трябва"......Да....може би е прав,понякога на мъжа му идва много от "знаещата" до него изгора,ако пък и тя не му е баш по характер(иневерявала му е напр.....няма да споменаваме кои прав кои не Усмивчица ),защо пък да неопита с нещо което не е така добре "знаещо".... Новия живот,с нов човек....така може би е по-добре отколкото да се кърпи онова което вече....просто нестава....
Това за което говорим са си междуличностни взаймоотношения, и всеки реагира по различен начин и взема решенията сам за себе си. Колкото до това, когато в едно семейство разликата в годините е голяма, винаги е трудно, единият или другият се чувства неловко, после като напредне възрастта и започва всеки да си задава разни въпроси, дали все още мехаресва, дали няма да тръгне с друг(а), и става манджа с грозде  :?
Активен

bg amateur
Newbie
*

Публикации: 69

« Отговор #41 -: Октомври 24, 2007, 06:52:44 »

Или онова, което вече прозира и си личи непоносимостта и лицемерието между двамата. Съгласна съм. Но хората се учат взаимно, не само единият учи другият. Иначе коментарът ми беше именно с такава насоченост- и прекалено отраканите никой не ги ще  Готин Аз лично ще се замисля сериозно дали ще легна с мъж над... еди колко си бройки. За себе си знам, че съм само на един, което някак си ме удовлетворява. И не искам да се променя Усмивчица

ДА! ПРАВА СИ! Млада си и виждаш неща с които може би се сблъсваш (не ти го пожелавам)....А до това с кого ще легнеш.....много индивидуално е.....но ако сърцето ти го пожелае......разума едва ли ще го спре! ПОВЯРВАЙ МИ!!!
Активен
kragovrat
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #42 -: Юли 25, 2008, 07:01:23 »

Аз съм на 18,а приятелят ми на 32.....Сега  ще ни линчуват ли?!В живота си всеки е видял поне помалко от всичко...Била съм и с момче 2 години по-голямо от мен,уж беше една любов...-в крайна сметка излезе,че специално в секса,бях само за  задоволяване на нуждите му.Сега с този човек,с който съм не е така-той знае каде,как ,кога да ме докосне,знае как да ме направи щастлива...Връзката ни продължава повече от година вече,но въпреки това не сме заедно само заради едното ебане.По-зрелите мъже гледат релано на нещата,няма го онова детско тинейджърско мислене.По принцип,в живота всеки има право на избор и опит.....И всеки има право да  пробва и накрая да избере това,което най-му харесва,най-му доставя удоволствие и най-му пасва.Това се отнася и за мъжете(относно секса става дума)-не малка част от тях предпочитат да бъдат с по-зрели жени,които знаят къде и как...Но има и такива на който им харесват 15-16годишни  момичета,които все още са пресни-пресни....Всеки има право на избор и аз НЕ съжелявам за моя.
Активен
blademaster
Newbie
*

« Отговор #43 -: Септември 20, 2008, 06:39:44 »

Цитат на: "kragovrat"
Аз съм на 18,а приятелят ми на 32.....Сега  ще ни линчуват ли?!В живота си всеки е видял поне помалко от всичко...Била съм и с момче 2 години по-голямо от мен,уж беше една любов...-в крайна сметка излезе,че специално в секса,бях само за  задоволяване на нуждите му.Сега с този човек,с който съм не е така-той знае каде,как ,кога да ме докосне,знае как да ме направи щастлива...Връзката ни продължава повече от година вече,но въпреки това не сме заедно само заради едното ебане.По-зрелите мъже гледат релано на нещата,няма го онова детско тинейджърско мислене.По принцип,в живота всеки има право на избор и опит.....И всеки има право да  пробва и накрая да избере това,което най-му харесва,най-му доставя удоволствие и най-му пасва.Това се отнася и за мъжете(относно секса става дума)-не малка част от тях предпочитат да бъдат с по-зрели жени,които знаят къде и как...Но има и такива на който им харесват 15-16годишни  момичета,които все още са пресни-пресни....Всеки има право на избор и аз НЕ съжелявам за моя.

Кръговрат, в любовта няма правила (точно това е и хубавото) Усмивчица, навсякъде може да те срещне, дори без да си я търсила.:wink: И затова си заслужава да живееш. Всеки има мечти, стремежи и право да обича, и никой не бива да се бърка в живота, който сама си избрала. Така, че никой няма да те линчува, най-малко на тези форуми.Смотан Всеки изразява своята гледна точка и мнение. Радвам се, че си избрала и се надявам да е правилният избор. Усмивчица
Активен

trapera
Newbie
*

Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95

« Отговор #44 -: Август 06, 2009, 05:30:36 »

УсмивчицаАми аз скоро ще ударя 48 , и значи все се влюбвам в едни такива 25-30 годишни момиченца ! И наистина - МНОГО ги обичам  !!! Завърти очи Да не съм педофил , нещо - а Ъ?
Активен

Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
Страници: 1 2 [3] 4
Изпечатай

Отиди на: