Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2] 3 4
Изпечатай
Автор Тема: majete na vazdrast  (Прочетена 15185 пъти)
debora
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 32

« Отговор #15 -: Юли 10, 2007, 11:50:56 »

Haide za sega tolkova,che edna priytelka mi doide na gosti i shte izlizame!
Активен
redbull
Newbie
*

Публикации: 17

« Отговор #16 -: Юли 10, 2007, 12:08:09 »

Цитат на: "debora"
Prava si,no az majete si gi izbiram i po drugi neshta
по банковата сметка ли :lol:  :lol:  :lol:
п.с. мацката стан е права за по старите :lol:  :lol:
Активен
bg amateur
Newbie
*

Публикации: 69

« Отговор #17 -: Юли 10, 2007, 01:22:52 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Бе за банкови сметки не знам, но поне имат повече разсъдък, за разлика от хлапетата под тази възраст дето само бройкат и се правят на мъже(не изключвам наличието на подобни индивиди и НАД тази възраст).

СВАЛЯМ ТИ ШАПКА! искренно ти се възхищавам,че все още си доста млада а си научила някой неща от суровия живот в който живеем !
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #18 -: Юли 10, 2007, 03:46:07 »

Цитат
Усмивчица ..... НИЩО ЛИЧНО!!! Повярвай ми,ИЗВИНЯВАЙ,ако те докачам!!!

Цитат
СВАЛЯМ ТИ ШАПКА! искренно ти се възхищавам,че все още си доста млада а си научила някой неща от суровия живот в който живеем !

:lol:  :lol: кефиш ме Готин
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
monk
Newbie
*

Публикации: 192

« Отговор #19 -: Юли 10, 2007, 05:47:47 »

Haide za sega tolkova,che edna priytelka mi doide na gosti i shte izlizame!

Аз знам, че жената трябва да е по-голяма за да е добра връзката.
 :lol: Иначе всички мъже се кефят да пердашат крехка (независимо колко им струва).
Активен

Hush-a-bye, don't you cry
Go to sleepy, little baby
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #20 -: Юли 10, 2007, 06:01:21 »

Цитат
Аз знам, че жената трябва да е по-голяма за да е добра връзката.

В грешка си Усмивчица По- сериозна и жертвоготовна, може би. Но не знам възрастта има ли изобщо нещо общо с това :lol: Много жени издивяват на възраст около 35- 40, повярвай ми :wink:
Активен

debora
Newbie
*

« Отговор #21 -: Юли 11, 2007, 01:26:16 »

Az si mislq,che edna jena na po golqma vazdrast e mnogo po trudno da si legni s nqkoi,zashtoto povecheto veche sa omajeni i tova oznachava da izneverqt,ajenite izneverqvame mnogo po rqdko ot majete!
Активен
debora
Newbie
*

« Отговор #22 -: Юли 11, 2007, 01:38:42 »

Az kogato sam s edin maj mu se otdavam na 100%,zashtoto na men samata mi haresva taka,samo kadeto oshte ne sam se reshila da dam otzad,no i za tam shte mu doide vremeto.Nykoi moje da me oprekne,no  okolo men ima samo maje,koito mogat da si pozvolyt mnogo i za men ne e normalno az da karam po hubava kola ot negovata ili da imam pove4e pari ot nego,a i na majete ne im e priytno,moje bi i zatova vse si imam takiva gadjeta,no vinagi strashno revnivi,do sega sam nymala gadje,koeto da ne me revnuva i da resha da krivna nqma kak!
Активен
bg amateur
Newbie
*

« Отговор #23 -: Юли 11, 2007, 06:15:30 »

Az si mislq,che edna jena na po golqma vazdrast e mnogo po trudno da si legni s nqkoi,zashtoto povecheto veche sa omajeni i tova oznachava da izneverqt,ajenite izneverqvame mnogo po rqdko ot majete!

Една жена на по-голяма възраст мила,за разлика от теб знае какво иска и как да го постигне,нямам в предвид материалното!!! Материалното е свързано не с годините,а с.....даден тип жени!!!
Активен
bg amateur
Newbie
*

« Отговор #24 -: Юли 11, 2007, 06:21:11 »

Az kogato sam s edin maj mu se otdavam na 100%,zashtoto na men samata mi haresva taka,samo kadeto oshte ne sam se reshila da dam otzad,no i za tam shte mu doide vremeto.Nykoi moje da me oprekne,no  okolo men ima samo maje,koito mogat da si pozvolyt mnogo i za men ne e normalno az da karam po hubava kola ot negovata ili da imam pove4e pari ot nego,a i na majete ne im e priytno,moje bi i zatova vse si imam takiva gadjeta,no vinagi strashno revnivi,do sega sam nymala gadje,koeto da ne me revnuva i da resha da krivna nqma kak!

Интересно ми е как се отдаваш на 100% и в същото време преценяваш,че може да се отдадеш още УсмивчицаЪ?
Всъщност ти за (на кого) се отдаваш? На този който има много пари? Усмивчица.....
Знаеш ли,мисля си че в този живот ти си някъде в пространството,където можеш да наблюдаваш не по-далече от.....носа си.....Извинявай че ти го казвам,но просто немога да се стърпя Усмивчица....
Парите миличка са нещо много,жизненоважни са,но....не са всичко.....там където властват парите....няма да усетиш истинските неща,те не са свързани с пари,коли....и т.н.....
Лек ден и ...деиствай така както можеш:)....сигурен съм че все някога ще погледнеш на нещата от към друга светлина,но тогава ТИ няма да си същата!!! Усмивчица
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #25 -: Юли 11, 2007, 04:11:42 »

Лично на мен ми писна да гледам мъже, а и жени, които не искат да се отдадат емоционално, затова се отдават само физически :?  Направо ми е отвратително да гледам подобни връзки. Аз мъжа не си го избирам нито по колата, нито по пакета... Избирам го по тръпката в сърцето. И защо да нямам повече пари или пък по- хубава кола или даже по- добро образование от него? Какво лошо или срамно има в това? А и не смятам, че мъжът е длъжен да издържа приятелката си... Изобщо, темата е много спорна и всичко опира до морала на самия човек.
Активен

bg amateur
Newbie
*

« Отговор #26 -: Юли 12, 2007, 03:37:27 »

Цитат на: "Mackata_Stan"
Лично на мен ми писна да гледам мъже, а и жени, които не искат да се отдадат емоционално, затова се отдават само физически :?  Направо ми е отвратително да гледам подобни връзки. Аз мъжа не си го избирам нито по колата, нито по пакета... Избирам го по тръпката в сърцето. И защо да нямам повече пари или пък по- хубава кола или даже по- добро образование от него? Какво лошо или срамно има в това? А и не смятам, че мъжът е длъжен да издържа приятелката си... Изобщо, темата е много спорна и всичко опира до морала на самия човек.

КЕФИШ МЕ!!!!!
Активен
CHEN
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #27 -: Юли 12, 2007, 09:36:31 »

ето ви един екземпляр сега на 35 г. много коментари по темата и отдавна не се е писало толкова в този форум.аиде да видим колко ви стиска
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

« Отговор #28 -: Юли 12, 2007, 09:45:48 »

Цитат
ето ви един екземпляр сега на 35 г. много коментари по темата и отдавна не се е писало толкова в този форум.аиде да видим колко ви стиска

Извинявай, къде е този екземпляр на 35 и какво иска, та да му го дадем :wink:  :lol:
Активен

CHEN
Newbie
*

Публикации: 6

« Отговор #29 -: Юли 12, 2007, 09:49:03 »

ми аз ако съм разбрал правилно темата беше "какво ви липсва  в секса"
Активен
Страници: 1 [2] 3 4
Изпечатай