Mantis
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 55
|
 |
« Отговор #30 -: Декември 14, 2005, 01:56:14 » |
|
опсс извинете ме мнoгoоо това горе го писах аз ама забрах да се логна извинявайте :oops: :oops: :oops: :oops:
С уважени Кико
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #31 -: Януари 05, 2006, 08:55:22 » |
|
Здравейте казвам на Всички след като за известно време бях малко "В сянка" , но това незначи че не съм поглеждала и не съм чела какво се пишеше тук и какви са новите снимки на Сайта. Е ето ме пак тук. Искам да Ви честитя новата 2006 г. на Всички които писахме тук, дискутирахме въпросите и се опитвахме да видим нещата от различни гледни точки. Пожеланието ми към всички е за здраве, щастие, Много късмет, амбиции, желание и много много сбъднати мечти. Но нека незабравяме че всичко това може да стане реалност, САМО КОГАТО СЕ БОРИМ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД, ЗАЩОТО КОГАТО САМО ЗА МИНУТКА СЕ ОТКАЖЕМ , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СМЕ В ГРЕШНА ПОСОКА. Пожелавам си и през новата 2006г. да пишем и да гледаме напред и дори да имаме повече идеи за обогатяването и развитието на нас самите както в личен и интимен аспект, така и в професионален. Ще се радвам да виждам повече смислени писания (без простотии и изказвания като за 13 годишни деца) както и да видя че има повече регистрирани от онези които само надничат тук, УЖ СЛУЧАЙНО, но жадно чакащи новите кажени снимки. И за последно, за да не Ви отекчавам повече , искам да отправя специална укоражителна подкрепа към жените и да видя че и те се включват в сайта, не само на снимките а и във форума.
ЧЕСТИТА НОВА 2006 ГОДИНА, УСПЕХ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР НА ВСИЧКИ!
С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #32 -: Май 25, 2006, 02:01:05 » |
|
Аз лично искам не само секс, но и чувства в секса  За разлика от повечето жени(поне мисля, че по това се различавам) за мен секса не значи нищо, ако човекът, с който го правя е студен към мен, тоест ако няма чувства и не изпитва любов. Все пак сексът не е само вкарване и изкарване на един член във вагината, а усещане, целувки и споделяне. А какво искам... искам уважение, малко спонтанност, може би и малко мъжественост и грубост, но в допустими стойности. Какво бих направила за да доставя максимално удоволствие на партньора си? Всичко, и мисля, че го правя. Но често, когато самата аз изпитвам неудовлетвореност от секса, предпочитам да си го кажа, отколкото да симулирам. Мисля, че мъжът ми го заслужава 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Nina
Newbie
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #33 -: Май 26, 2006, 07:12:24 » |
|
Е това е , да си говорим директно тук по женски и директно кой какво иска и как го иска. Важното е да има усещане и чувство а не само полов контакт. нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #34 -: Май 27, 2006, 12:53:20 » |
|
Нина, сподели малко опит във връзка с аналния секс. Как ти харесва най- много? Ние с мъжа ми сме още в началото на тези ласки и не сме много на "ти". Ще се радваме да ни светне някой с повечко опит 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #35 -: Декември 05, 2006, 04:59:20 » |
|
Хайде да върна аз темата, защото ми е много актуална... Та значи, какво искаме в секса. Мисля,че темата е обвързана и със сексуалните фантазии на хората. Какво искам аз в секса? Падам си по тихия, бавен и нежен секс, макар че понякога си мечтая за грубо и безсърдечно обладаване. В повечето случаи обаче съм си доста наясно, че такъв секс бих искала само в мечтите си. В действителност предпочитам да съм леко замаяна от чаша вино, да съм спокойна и подготвена психически за едно сексуално изживяване. Обичам да ме галят и масажират, особено с някое меко бебешко олио. Да лежа гола по корем на леглото, а мъжът да ме гали и прегръща, да се търка в мен и да размазва олиото по гърба ми и по други тайни места. После нежно да разтвори краката ми, да ме целуне по бузата, шията, докато ръката му се плъзга между устните на вагината ми. Да ме гали нежно, да ми шепне нежни думички в ушите. Хех, ето такива неща могат да ме възбудят, да ме предразположат. Какво обичам в самия секс? Ами обичам аз да ръководя движенията на партньора. Харесва ми ако е върху мен, аз да направлявам тлаъците му, силата на вкарване... Обичам да го усещам в себе си и аз да реша дали да го пусна да излезе от мен... даже и да е за миг... :oops:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #36 -: Декември 07, 2006, 12:13:20 » |
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: искам всичко което мога да получа :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #37 -: Декември 07, 2006, 12:21:30 » |
|
ела да ти покажа какво ще получиш............. :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #38 -: Декември 08, 2006, 05:39:57 » |
|
ела да ти покажа какво ще получиш............. Шут в г...а... :twisted: :lol: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
James
Newbie
Публикации: 80
|
 |
« Отговор #39 -: Декември 09, 2006, 05:01:38 » |
|
Мацка Стан целият настръхнах да знаеш... можеше и да е малко по-детайлно и подробно, но тогава щях да имам нужда от мокри кърпички :oops: Хубаво е партньорите да споделят кой какво харесва за да няма неприятни ситуации и незадоволение "нужди и желания".
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #40 -: Декември 10, 2006, 06:24:19 » |
|
заставам напълно зад мнението ти пич. според мен трябва да има дискусия между двете страни. тя дискусията е за мен много важна и след нея сащинската част :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #41 -: Декември 10, 2006, 08:38:49 » |
|
искам нежни чуства нежни докосвания и мнннннннннннноооооооооооооого много секс