Nina
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 131
|
 |
« -: Ноември 08, 2005, 10:25:48 » |
|
Здравейте, казвам на Всички, наглеждам отне много време в този сайт и имам няколко уплоад-а и днес реших да Ви попитам Вас Мъжете един деликатен въпрос. Виждам че всички сте надарени в този Форум, кой с 23 сантиметров, кой с най-малко 5 изпразвания, пък друг с 30 мин, секс без спиране. Всичко е ОК, но я да напиша аз въпросчето, те са два въпроса:
1. какво Обичат и искат жените в Секс-а и Кои са нещата които една жена винаги иска?
2. Какво вие Мъжете искате в Секс-а и какво правите за да извлечете максимална наслада за Вас но да ни е приятно и на Нас Жените?
Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Didko
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2005, 03:04:32 » |
|
Нина! Желязно послание си ни изпратила:) И тест за интелигентност - също:)
Какво жените искат? и Три филма да направят, пак няма да разберем:) Отдаване, нежност, целувки, галене, думи, казани на място, сила, когато е необходима, страст, малко техника, незабравима кулминация, галене.... колко още думи могат да се напишат само! А ние мъжете? Свирки, много страст, изпепеляваща, пози, свършване ( на различни места). Това трае около 3 мин. И тогава сякаш сме готови да помислим и да направим нещо повече за партньора ни. Сега ще съм кратък - очаквам включване и от останалите във форума:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2005, 11:32:02 » |
|
Определено Дидко е много прав, има доста неща които са background за секс-а. Секс-а като секс е само елементарно задоволяване на страстите, КОЕТО НИ Е НУЖНО КАКТО ФИЗИчЕСКИ ТАКА И ПСИХИчЕСКИ. Но Истинските нещта са малко или много невидими. Нейната целувка на точното място в точния момент с точно приложеното усилие е 1000-и пъти по-силна от камион фармацефтични лекарства. дано да не сме само аз и Дидко в този форум, че нещо както гледам май хората предпочитат да гледат СНИМКИ, отколкото да мислят. Но времето ще покаже. Питам се само защо няма други жени които да изказват виждания по темите? да не би да ги е срам?? Аз знам че срамежливостта е за хора които нямат други качества пък и:
КОЙТО ГО Е СРАМ ДА СИ СПИ САМ!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2005, 12:11:31 » |
|
Жестока си, Нина! и тук си позволявам да ти отговарям! Но не за секса, а за мисленето: определено щом има форум , той трябва да демонстрира мислене, при това адекватно и качествено!!! До скоро! Чакам следващото ти мнение с нетърпение:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2005, 09:31:07 » |
|
За съжаление виждам че само Вие и аз сме в тази тема, сигурно другите незнаят какво искат, немогат да си го поискат или неискат да споделят мнение с нас по въпросите. А това е много лошо, ЛИПСАТА НА КОМУНИКАЦИЯ И ДИСКУСИЯ ПО КАКЪВТО И ДА Е ПРОБЛЕМ!!! Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 11, 2005, 04:33:12 » |
|
И какво ще правим сега..... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Edin Gost
Гост
|
 |
« Отговор #6 -: Ноември 11, 2005, 07:06:34 » |
|
Ами според мен в секса е най-важно да мислиш за партньора...т.е когато тя мисли как да ми достави удоволстие и съответно аз мисля за нейното удоволствие тогава сексът е много добър. А не само да мислих как на тебе да ти е кеф. е вярно понякога човек има нужда от това просто да узчука някои... но това не трябва да е ежедневие... Мислете за партьора си и как да го задоволите а и когато той прави същото тоага всичко с еполучава добре 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2005, 10:03:47 » |
|
Определено мисля че това е първото Мнение което съм видяла тук и което е същината на нещата. Определено мога да кажа на "Един Гост" Свалям Ви шапка и Ви се възхищавам ако наистина мислите така и го практикувате в СЕКс-а да мислиш как да доставиш по-голямо удоволствие на другия. Вярвайте ми Вие имате много сериозна основа и няма даима жена която веднъж правила секс със Вас да не иска да Повтори ! Малко, почти единици са мъжете които осъзнавате това (както и почти единици са жените, но за тях има много други фактори които влияят). Предполагам че Ви е трудно да намерите подходяща сексуална партньорка която да бъде на вашето мислене и с Вашите разбирания. И напълно ви разбирам, но намерите ли такава която да е на Вашето ниво просто ще сте и двамата в рая. Аз затова си го обичам моя приятел защото винаги знае кога, какво , как, и колко искам. Аз също, може би :-)))))
С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Ноември 12, 2005, 05:02:01 » |
|
I napylno vi razbiram, no namerite li takava koqto da e na Vasheto nivo prosto 6te ste i dvamata v raq. Az zatova si go obi4am moq priqtel zashtoto vinagi znae koga, kakvo , kak, i kolko iskam. Az sy6to, moje bi :-))))) Търсене и пак търсене: две половинки да се намерят. Но светът е толкова голям, а ние - малки!:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Ноември 12, 2005, 01:39:18 » |
|
До Дидко, Не е важно колко малки сме а колко големи неща можем да направим. Ако погледнете известните личностти в света ще видите колко от тях са малки. 1. Аристотел 2. Наполеон 3. Хитлер 4. Далаил лама (незнам дочно така се пише) 5. Христофор Колумб 6. майка Тереса Всички Те са малки хора но имат големи дела
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2005, 05:33:19 » |
|
Ясно е какви са тези личности, какво са постигнали, и как:) Ясно е, че понякога едно и също нещо се вижда от двама дущи по различен начин:) Малки сме, защото искаме много и не го постигаме в ПЪЛНАТА степен на желанието. Искаме да сме щастливи, но освен, че за всеки щастието е различно, но и е трудно и краткотрайно постижимо. Чували ли сте легендата за произхода на мъжете и жените? За това, че преди те са били Едно - без полове и без различия, но с много сила и възможности?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 14, 2005, 12:46:12 » |
|
Да , и когато мъжете и жените са били едно цяло, тогава са били доста силни . Но за съжаление всеки прави грешки и тогава са били разделени и орисани да търсят своята ПОДХОДЯЩА половинка. И затова когато двама подходящи се съберат колко прави това 1 + 1 != 2 (ами не е равнона 2 а се извършва конкатенация и тогава )
1 + 1 == 11
Е точно в това е силата на нещата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 15, 2005, 07:16:17 » |
|
Нина! И тази твоя гледна точка ми хареса. Синергията като цел и осъществяване си е просто сила:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jijo_73
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 15, 2005, 05:59:10 » |
|
ще се постараяа да го изразяа по-начина,по-който Аз виждам нещата.Всичко което прочетох по горе сам го следвал интуитувно през времето още преди да почна да водяа полов живот.Има обаче няакои неща,които(може би аз несам чел за тяах),или не ги пише.Когато сам с партньоката си ВИНАГИ гледам езика на тяалото и очите.Очите са огледалото на душата и ако си се научил да чет6 на тези два езика,то няама смисъл да мислиш и търсиш тези отговори.чети и внимавай в ПРАВОПИСА и резултатите ще са налице.Това естествено се отнасяа и за 2 та пола и няама начин докато се учиш да не нараниш няакой СЕ ЛА ВИ от гешките си тряабва да се учим .Това е другото сте го написали!...p.с.Не спирам да говоряа открито за всичко . :wink: :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 15, 2005, 07:53:31 » |
|
Виждам че имате интересни виждания и предполагам много повече опит от мен. Благодаря че сте се включили в дискусията. Както и Вие така и повечето от нас нямат много свободно време да поглеждат тук в този сайт, но дори и минутка отделена е добре. Ще се радвам ако може да споделяте и да разисквате въпросите с нас госпожиците, и господата. Не се стеснявайте да коментирате тук в общия форум нещата. До Дидко, И така до къде стигнахме със дискусията, ще имаме ли интерес или няма да имаме да се направи дискусията по-интересна.
С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|