Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: за ануса на мъжа ш неговата G -точка  (Прочетена 4434 пъти)
dejn
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« -: Юни 28, 2007, 10:09:47 »

Здравейте ,един девствен момък ви пише е няма лошо,за мъжката G-точка става думал.Казах вече че не съм вещ още но винаги се старая да
първо да опознавам после да действам.Моята точка съм я открил  и е голям кеф  на 7-8 сантиметра и на по - дялбоко в ануса.Стимулирам простатата и жлезите (Булбо жлези) около нея.Най добре се получава веднага  след като мъжа ви е ходил по голяма нужда тогава остава слузест секрет в ануса и е  безболезнено.Иначе ползвам кремове.Правя го със средният пръст  и колкото по -на дълбоко по-добре.Освен Булбо жлезите които са на плитко с дълбочината достигам до семенните жлези тогава изпитвам най голямо удоволствие е друго ще е ако ми го прави жена.Но съм сигурен че това не е за всеки ас съм на 20  191 и съм слаб
 имам предвид че има и физиологична гледна точка и предразположение
  но за всеки случай си струва да се практикува.Прочетох и други теми в сайта че някой мъже им било гадно половинките им да им бъркат в ануса
 пък камоли да му стимулираш точката на такъв но това е въпрос на личната интимна сфера.Благодаря за Вниманието и го пробвайте
ще се учим докато сме  живи!!!!!!!
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Юни 30, 2007, 02:40:03 »

Това е  много интересно и бих го опитала с удоволствие Усмивчица Радвай се, че си намерил начин да се чувстваш и задоволен и щастлив. Много други хора не могат да го открият Готин
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
sladak
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #2 -: Юли 01, 2007, 04:14:18 »

Има ли някоя мацка, която да пробва в/у мена или по точно в мене техниката на dejn? не бих отказал?  :wink:
Активен
debora
Newbie
*

Публикации: 32

« Отговор #3 -: Юли 28, 2007, 01:10:32 »

Zdraveite,na men sashto mi haresva da go pravy,no bih go pravila samo na moy lubim,probvala sam,no toi neshto se darpa i neznam kak da go predrazpoloja,a vijdam,che kogato go pipam tam ne mu e zle,ponykoga mi dava i da go celuvam tam,neznam kakvo mu stava ponykoga kazva ne!
Активен
sladak
Newbie
*

« Отговор #4 -: Юли 29, 2007, 01:49:55 »

Цитат на: "debora"
Zdraveite,na men sashto mi haresva da go pravy,no bih go pravila samo na moy lubim,probvala sam,no toi neshto se darpa i neznam kak da go predrazpoloja,a vijdam,che kogato go pipam tam ne mu e zle,ponykoga mi dava i da go celuvam tam,neznam kakvo mu stava ponykoga kazva ne!

Neznam probvai s mene Усмивчица nqma da ti kaja NE  :lol:
Активен
James
Newbie
*

Публикации: 80

« Отговор #5 -: Юли 29, 2007, 05:47:08 »

Не пишете  на шльокавица ( на български използвайки латински букви- за незапознатите). Къде се изгуби модератора?!
 Интересно предложените като инфо, но пич- имаш нужда от гадже... ако ли не, карай си на чекии, не си бъркай отзад сам... не и на 7-8 сантиметра, особено след като си ходил по нужда... Момичета... я оставете вибраторите настрани и си потърсете нещо истинско, че ние мъжете почваме все по-осезателно да страдаме.
Активен

debora
Newbie
*

Публикации: 32

« Отговор #6 -: Юли 30, 2007, 09:01:41 »

Az si obicham lubova si i kakvoto pojelae shte mu pravy,dori samo iskam da go cunkvam po dupenceto,makar che kato si pomisly e malko gadno,no toi ne e kato drugite  i go jelaq!
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #7 -: Юли 31, 2007, 04:50:34 »

Цитат
makar che kato si pomisly e malko gadno,no toi ne e kato drugite i go jelaq!

Не трябва да го смяташ за гадно, иначе ще се откажеш. Мисли за тялото му като за свое. Както той би те целувал там, така и ти трябва да си готова да го направиш! Усмивчица
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
sladak
Newbie
*

« Отговор #8 -: Август 02, 2007, 01:15:56 »

Цитат на: "James"
Не пишете  на шльокавица ( на български използвайки латински букви- за незапознатите). Къде се изгуби модератора?!
 Интересно предложените като инфо, но пич- имаш нужда от гадже... ако ли не, карай си на чекии, не си бъркай отзад сам... не и на 7-8 сантиметра, особено след като си ходил по нужда... Момичета... я оставете вибраторите настрани и си потърсете нещо истинско, че ние мъжете почваме все по-осезателно да страдаме.

Извинявам се за "шльокавица" без да искам беше, иначе си имам гадже пич, просто си счупих крака и от един месец почти не сам ставал от компа, което е предпоставка за много голямо затапяване и изтрештяване.
Активен
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #9 -: Октомври 04, 2007, 01:58:24 »

А аз харесвам партньорката ми да ме стимулира (натиска) леко в областта между тестисите и входа на ануса  :roll: Направо полудявам  :lol:
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: