Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Юни 22, 2007, 03:42:05 » |
|
Гледам, че форумът почти умрял и ми става едно такова... тъжничко... къде са пишещите? Защо се покриха всички? И понеже съм си самотник, мога и сама да си говоря. Никога досега не сме си говорили за това, което ви ЛИПСВА във връзката ви, това, което не ви стига за да бъде всичко идеално, за това, което прави секса... малко скучен и елементарен. И тъй като не всеки би си го признал, мисля, че това трябва да е темата, в която да признаем, че не всичко е розово. А даже е сиво. Личномоя сексуален живот отдавна е... сив... та даже и черен, на моменти. Какво го прави такъв? Може би рутината, може би и това, че и аз самата не знам какво искам от мъжа... това, че не винаги успяваме да отделим нужното време за да ни е хубаво, а и не винаги съм психически и физически готова за това. НО това са просто оправдания. Фактът е, че сексуалният ми живот куца. Как е при вас?
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
sladak
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #1 -: Юни 24, 2007, 03:34:46 » |
|
Много сериозна тема подхвана. На мене ми липсва новото, искам някакво рязнообразие, с приателката ми сме заедно от 2 години и вече меко казано сме си омразнали сексуално. Не искам да я зарязвам защото ми допада като човек, но трябва да измисля нещо или да си хвана любовница знам ли?!?! Е мисля че достатачно се оплаках по темата. А и Mackata_Stan не е само при тебе така, което не знам дали те успокоява но дано се почувстваш по добре.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dracula
Newbie
Публикации: 30
|
 |
« Отговор #2 -: Юни 24, 2007, 06:52:18 » |
|
Мацке Стан, отворила си такава тема, че ако някой даде строен отговор и рецепта, ще стане бащата /или майката/ на поредната сексуална революция. Изкушавам се да споделя някои моменти от личния си опит, но преди това ще спазя етикета на форума и ще си кажа какво ми липсва лично на мен в сексуалния ми живот. Споделянето на фантазиите е едно от най-трудните неща - много фактори пречат. Като започнем от стеснителността, минем през липсата на време и стигнем до страха от това, да не обидим партньора си. А колко прекрасно звучи на теория: споделяш с другия какво искаш и после го правите... Да, ама в живота не става така. В моя личен живот успехите в това начинание се броят на пръстите на едната ръка. Дори сега, когато се опитвам да задържа, укрепя или спася една връзка, не се получава и се чудя защо на мога да повторя неща, които съм правил. И така раздяла след раздяла... Е, разделите не се дължат само на скучен секс - има толкова много причини: несходства, изневери, "...лъжи и лъжички и малки измени, които ний всички вършим засмени." /В.Петров, "Меко казано"/ Ето защо искам да продължа цитата, специално за колегата sladak: "Затова, дечица, щом почвате нова игра, за минутка поспрете и за миг помислете дали тя е наистина чак толкоз добра. И отложете я, ако сте с чувство, че може би пакост е."/В.Петров, "Меко казано"/ Но, вместо да се оплаквам, мисля да бъда по-жизнеутвърждаващ в следващите си изказвания. Спирам засега, че стана много дълго.
|
|
|
|
|
Активен
|
Vino puro - penis duro.
|
|
|
dracula
Newbie
|
 |
« Отговор #3 -: Юни 26, 2007, 06:53:26 » |
|
Гледам, че форумът почти умрял и ми става едно такова... тъжничко... къде са пишещите?
Е, форумът верно е умрял... Ето, видиш ли, пиша си аз, а няма кой да трупне нещо отгоре. Ако съм ви досаден, кажете ми, няма повече да се изявявам. Ама си мислех, че мога да спретна някакво лафче.
|
|
|
|
|
Активен
|
Vino puro - penis duro.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Юни 26, 2007, 07:10:07 » |
|
Тя темата болна, ама няма кой да коментира. Дракула, съгласна съм, че е много трудно да намериш човек, с когото не просто да правиш секс, а и да споделиш всичките си фантазии... Да се отпуснеш и да кажеш. Аз не мога. И оттам идва голяма част от проблема. Как да го преодолея?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bg amateur
Newbie
Публикации: 69
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 27, 2007, 03:27:29 » |
|
Тя темата болна, ама няма кой да коментира. Дракула, съгласна съм, че е много трудно да намериш човек, с когото не просто да правиш секс, а и да споделиш всичките си фантазии... Да се отпуснеш и да кажеш. Аз не мога. И оттам идва голяма част от проблема. Как да го преодолея? Темата наистина е много сериозна....а знаеш ли колко много може да се пише тук....Виж при мен какво се получи-семейния живот....няма как да е наред,няма семейство което да каже че няма проблеми,било то в сексуалния живот,било то в реалността.....и това е така,защото просто сме улучили точно това време да живеем,а то е доста гадно да се живее в тези времена....Заради това си намерих Човека с който мога да говоря,с който мога да споделя каквото и да е...а секса....божееее....той просто в ВЪРХА!!!!!.....но какво се получи....когато имаш такава силна и готина връзка....няма как да не се усети в семейството.....съответно жена ми разбра....съотвено направихме среща.......аз,жена ми,тя и мъжа й.......звучи драматично но.......не сме се разделили...нито с жена ми нито с нея....в тази ситуация аз обаче излизам като един скъперник,един човек който наранява.....никой обаче не ме пита защо го правя....а отговорите са много.......това е съвсем накратко......искам да сме заедно с този Човек,всяка една минутка да е до мен......но.....обстоятелствата не ми разрешават да направя тази стъпка.......а тя успя,тя успя да се разведе.....от това ми става много болно и много кофти.......ами това е.....искам да Ви кажа,че много е хубаво да намерите един истински Човек до себе си и да можете да споделите всичко с него,секса....божичкоооо....той наистина е невероятен,когато и двамата желаем......Намирайте Човека,но внимавайте после какво ще се получи!!! Това е което исках да ви кажа.... Бъдете здрави и ...бъдете УМНИ!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Юни 27, 2007, 12:20:38 » |
|
А защо често смесваме хубавия секс с голямата любов? Защо ги преплитаме, след като нямат нищо общо? Винаги ли голямата любов предразполага партньора си и към невероятен секс? И винаги ли невероятния секс води към Истинския партньор- голямата любов?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dracula
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Юни 27, 2007, 12:36:42 » |
|
Мацке Стан, бг аматьор е прав, че най-добре е да си намерил Човека до себе си. Тъй като в живота, обаче не става така, междувременно може една връзка да бъде изградена малко по малко - в емоционален и физически план. /Ако успея да го направя, веднага ще ви кажа как! - Ха-ха-ха!/ Питаш как да преодолееш бариерата си да споделяш. Ами първо започни от собствената си стеснителност - представи си, че си във форума . забелязах, че тук не си особено стеснителна. Това, обаче, е първата и най-лесна бариера. По-нататък следва притеснението да не обидиш с нещо партньора си. Тук трябва да се пипа много внимателно. Общо взето идеята е да не оставиш впечатление у другия за някакъв негов недостатък или да не отключиш комплекс за малоценност. Напротив, когато споделяш желание за сексуална разкрепостеност, то нека по-скоро да бъде насочено към общото удоволствие: "ние зеадно ще го правим, за да се наслаждаваме". Понеже пак подкарах романче, ще завърша с коментар на последното ти изказване. Не е задължинелно Голямата Любов и Страхотният секс да бъдат две различни неща, но е вярно, че да бъдат едно е много рядко срещано. До скоро!
|
|
|
|
|
Активен
|
Vino puro - penis duro.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Юни 28, 2007, 04:26:08 » |
|
Дракула, радвам се, че поне ти имаш желание за разговори. Вярно доста хора ме анализират в този форум, което не ме обижда, но ме озадачава. Лично аз не съм намерила решение на проблема, но не мога да кажа и, че търся такова... Явно просто не е дошъл моментът. Това, за което говори бг Аматьор е съвсем различно нещо. Любовта и хубавият секс са две коренно различни неща. Факт е, че човек може да направи и най- хубавия и най- лошия секс само с един и същи човек. И това по никакъв начин да не увреди чувствата им, или пък да ги заздрави... Споделянето е едно, реализациите в секса- съвсем друго. И изобщо сексът е игра, която трябва не само да се анализира, но и да се играе :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dracula
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 28, 2007, 08:07:36 » |
|
Мацке Стан, радвам се, че мога да споделя едно-друго. Пиша по обобщено, за да не занимавам форума с конкретни неща от личния ми живот, но ако има интерес мога доста да понапиша. Моля теб и останалите, да не се обиждате, ако на моменти изказванията ми звучат "менторски". Това не е защото аз съм някакъв "капацитет", а защото просто съм живял малко повече. Казваш, че "Любовта и хубавият секс са две коренно различни неща". Е , могат и да бъдат едно, ама много рядко. И независимо от това, защо да не се стемим към този идеал? Не е ли кошмарна идеята с един човек да общуваш емоционално, а с друг - физически? И как да разделим едното от другото? Как да кажем на този, който ни е до сърцето, че друг ни е по-близък до... дупето? Цинично, ама е така. Напълно съм съгласен с теб, че "сексът е игра, която трябва не само да се анализира, но и да се играе". Е, нека тогава да я играем с всички сили. /Което и собствено правим./ Вярвам, че нещата, от които се оплакваме по тази тема са преодолими, макар и трудно. Дори и тези разговори могат да ни наведат на някаква идея.
|
|
|
|
|
Активен
|
Vino puro - penis duro.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 30, 2007, 02:38:39 » |
|
защо да не се стемим към този идеал? Любовта е възвишено чувство на споделеност и съпреживяност и няма нищо общо с физическите отношения между хората, според мен. Сексът е начин за задоволяване на нагона... само един от начините :lol: Не е ли кошмарна идеята с един човек да общуваш емоционално, а с друг - физически? И как да разделим едното от другото? Как да кажем на този, който ни е до сърцето, че друг ни е по-близък до... дупето? За кошмарна- не бих казала, това е естественият развой на нещата. И не е необходимо нещо да бъде казвано на някого, то си се подразбира- ако искаме отношенията да са чисти, сексът не би трябвало да играе... Това са си мои разбирания, естествено, и не ангажирам никого с тях. Не съм била от групата нито на обичащите/обичаните, нито от сексуалните, поне не и според тези ми разсъждения А що се отнася до Човека с главното Ч, той е като книгата, от която имаме нужда и която трябва да прочетем задължително, но докато я намерим трябва да прочетем доста други книги :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dracula
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Юли 01, 2007, 04:46:33 » |
|
Мацке Стан, моите уважения към личното ти мнение, но, моля те, позволи ми да не го споделя. Ще използвам написаното от друг, за да се изразя. Цитирам откъс от романа "Хулио Хуренито" на големия руски писател Иля Еренбург:
Когато двама души основават търговско сдружение, те се интересуват от капитала и съответните способности на другия, а не от любовта му към поезията или умението му да играе футбол. Когато искат да засадят в една градина дърво, не се занимават с ръзсъждения що е земята – прах или светиня, не й се любуват като на пейзаж и не ходят да я оценяват при близкия прекупвач, а гледат става ли тя за еди какво си дърво. Когато човек тръгне да си купува риза, колкото и красив да е десенът и колкото и ниска да е цената, никой нява да вземе твърде голям или твърде малък номер. А когато събират двама души за съпружество, изследват всичко, освен онова, заради което всъщност ги събират. Проучват каква е зестрата на булката, много сребърни лъжици ли има, колко получава младоженикът и има ли шансове за увеличаване на заплатата, обича ли да играе бридж или не, умее ли тя да прави пастет от черен дроб, добри ли са сърцата и здрави ли са им белите дробове, знаят ли чужди езици и така нататък. След като проучат това ги завеждат не в кантора, не в благотворително учреждание, не на изпит по физиология, а до един широк и уютен креват, със срамежливо сведени очи и после много се учудват от статистиката на „нещастните бракове“. О, лицемери, бащи, съпрузи, вселенски матримониали, влачещи земната радост по омазнените папки на нотариуса, посредници в търговията с пломбирана стока, и вие, шепнещи по време на сделката разни възвишени думички патери, пастори, попове и равини – кой ли бардак няма да се изчерви от вашето присъствие?
|
|
|
|
|
Активен
|
Vino puro - penis duro.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Юли 01, 2007, 10:49:48 » |
|
Откасът много ми хареса :wink: Явно има на какво да ни научиш. Не съм и мислила, че ще се съгласиш с мен. Просто понятията секс и любов отдавна нямат нищо общо... поне при мен  Ще се радвам да пишеш още 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dracula
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юли 01, 2007, 12:37:09 » |
|
За мен е чест, Мацке Стан! С удоволствие ще пиша още. Само че след два дни, че ме чака малко работа.
|
|
|
|
|
Активен
|
Vino puro - penis duro.
|
|
|
bg amateur
Newbie
Публикации: 69
|
 |
« Отговор #14 -: Юли 02, 2007, 10:57:35 » |
|
Откасът много ми хареса :wink: Явно има на какво да ни научиш. Не съм и мислила, че ще се съгласиш с мен. Просто понятията секс и любов отдавна нямат нищо общо... поне при мен  Ще се радвам да пишеш още  Става ми малко тъжно за израза "секс и любов нямат нищо общо".... Виж,нямам нищо лично,но.....наистина това ме натъжава.... Искренно се надявам да срещнеш истинската любов в живота си и тогава.....мисля,че мнението ти във форума ще е по-различно:).... Нищо лично,бъди здрава!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|