Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: stari jeni  (Прочетена 22507 пъти)
blademaster
Newbie
*

Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230

« Отговор #15 -: Ноември 23, 2007, 05:40:56 »

Оооо  :lol:, ездаческото изкуство е много ценно... Удоволствието е гарантирано и на двамата, умението да яздиш според желанията е много важно (понякога в тръс, леко и чувствено  Плезещ се , понякога в галоп, диво и щасатливо с викове накрая  Готин ) това си е специалитет за мен  :wink:
Какво е ролева игра :?:

PS. Прякора ми идва от това че се интересувам от история (средновековие), и преди около година ми станаха много интересни и самурайските обичаи и начин на живот. Пък си има и друго подсъзнателно значение...  Плезещ се
Активен

- Това е невъзможно - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
tauri
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 7

« Отговор #16 -: Декември 10, 2007, 10:16:16 »

А някой може ли даде link към сайт (форум) с такива снимки, но...различен от комерсиалните АМЕРИКАНСКИ. Например нещо руско, италианско или чешко?
Активен
trilu
Newbie
*

Публикации: 2

« Отговор #17 -: Декември 10, 2007, 07:03:29 »

не знам дали това ще ти хареса, но пробвай
http://www.grannysex.in/
Активен
tauri
Newbie
*

Публикации: 7

« Отговор #18 -: Декември 11, 2007, 06:19:12 »

Благодаря, но нека свалим малко възрастта на дамите Смотан  Смотан
Активен
svakoto
Newbie
*

Публикации: 16

« Отговор #19 -: Декември 12, 2007, 08:50:37 »

Абе момчета в тоз сайт много Дърто ве.
Стари жени тва е много и аз незнам какво изказване
Да кажем 37-46-50 годишни  Макар че 37-42-3 не е старо  :shock: познавам такива лелички на по 40 че направо  :twisted:

ПС:Пускайте малко снимки и на лелички  в тази темичка.
Активен
maverik
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #20 -: Август 24, 2008, 12:17:57 »

Здравейте тва ми е първото мнение във форума. Наистина ше е добре да има повече свободомислещи хора които да дискутират теми свързани със секса.
Относно по възрастните жени .....ми кво да ви кажа от известно време като ми се е забила тая фикс идея да чукам нещо над 40 и направов не мога да повярвам че това съм аз. По улицата вместо да се заглеждам по мадами с  къси полички и некви така на моята възраст (средата на двадесетте), аз зяпам само лелките и се опитвам да си я представя гола и как я чукам. Направо незнам....преди не бях така, ма сега кво стана........е...ли му ма.....а. Знам един начин да се излекувам обаче лошото е че ако попадна на някоа дето да ми се завие свят , то проблема ше се задълбочи..
Абе айде чак проблем не ми е щото и нещо младо няма да го оставя да си иде нена......о.
Активен
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: