55ki
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 3
|
 |
« -: Май 27, 2007, 06:17:52 » |
|
imali takiva kato men koito obi4at da 4ukat stari jeni
|
|
|
|
|
Активен
|
zdr koto iska da rezbere ne6to za men da me pita
|
|
|
Terrorist
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2007, 05:02:53 » |
|
0PREDELEN0!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2007, 05:05:53 » |
|
Мисля, че има нещо много сексапилно и възбуждащо в по- възрастните жени. Ще се радвам да споделите какво е усещането и каква е разликата от това да го правите с млада жена или с такава на вашата възраст!
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
emilboev
Newbie
Публикации: 50
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2007, 05:18:08 » |
|
Мисля, че има нещо много сексапилно и възбуждащо в по- възрастните жени. Ще се радвам да споделите какво е усещането и каква е разликата от това да го правите с млада жена или с такава на вашата възраст! Особено жени с така наречените: "saggytits"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #4 -: Ноември 16, 2007, 01:21:45 » |
|
зависи колко възрастни жени ако става дума за жени от типът на един известен Динозавър НЕ БЛАГОДАРЯ по-големи каки може но до едно време те пък са другата крайност трудно се възбуждат /олигавят/ но пък знаят какво точно искат, как точно го искат и кади точно го искат за по-малки също НЕ ПИСНАЛО ми е да ги уча от каде да застанят, как да го ......, какво да направят като го ........ и че като го глътнат не се забременява то това. затова предпочитам с жени които са но моята възраст.на тях не трябва да обеснявам откаде,как, защо,по какъв начин. :shock: :shock: сори може да засягам някого с мнетието си то си е мое :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 16, 2007, 03:52:08 » |
|
За мен е строго индивидуално, но съм правил секс и със 40 годишна жена, и не съм останал разочарован 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
tauri
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2007, 08:31:48 » |
|
Моята мечта е да го направя с някоя стара слива на окло 35-40 г. Между другото призовавам ако има такива жени, обичащи да се снимат, да покажат техните снимки :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2007, 04:13:11 » |
|
Eeee, чe на 35-40 годишните стари ли им викаш?!? :shock: Не ги обиждай така... 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
tauri
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #8 -: Ноември 18, 2007, 09:48:39 » |
|
Не исках да прозвучи така, съжелявам! Даже много оценявам красотата, сексапила и възможностите на тези жени! :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bg amateur
Newbie
Публикации: 69
|
 |
« Отговор #9 -: Ноември 18, 2007, 01:20:54 » |
|
Моята мечта е да го направя с някоя стара слива на окло 35-40 г. Между другото призовавам ако има такива жени, обичащи да се снимат, да покажат техните снимки :wink:  ......Много смях  .....Пич,незнам на колко години си,но по всичко личи че си твърде млад  ...... Ще ти споделя нещо  .....истински секс е когато двамата партниори се обичат!!! а още по вълнуващ е когато ....не си с двадесет годишно хлапе което...не че незнае какво е секс,но....повярвай ми,много различно е и по-пълноценно  И....нищо лично,да не се докачиш  ....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sexgod
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 18, 2007, 09:53:30 » |
|
imali takiva kato men koito obi4at da 4ukat stari jeni Opredeleno
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 19, 2007, 03:55:59 » |
|
като има такива определено защо задавам аз този въпрос ние тук не сме виждали техни снимки :shock:
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2007, 04:21:08 » |
|
говорете ми вие. бих дал кутре за една добра майка:-)) направо съм готов на всичко:-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 23, 2007, 02:49:26 » |
|
говорете ми вие. бих дал кутре за една добра майка:-)) направо съм готов на всичко:-) Да, и аз предпочитам опитна ездачка... :oops: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 23, 2007, 05:32:19 » |
|
говорете ми вие. бих дал кутре за една добра майка:-)) направо съм готов на всичко:-) Да, и аз предпочитам опитна ездачка... :oops:  Блейдмастър, какво ще я правиш тази ездачка, а, искаш да те обязди ли  Я кажи, откъде идва прякора ти, да не си фен на ролевите игри?
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
|