Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Въпросче  (Прочетена 10599 пъти)
Didko
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152

« Отговор #15 -: Ноември 19, 2005, 02:06:05 »

Нина, говорейки за ОСНОВАТА сте напълно права. Семейството, средата, а после и училището са най-важните първопроходци за бялата дъска на детския ум.
Може и да съм ги прескочил, но си мислех за това, че става въпрос за зрели и объркани хора, а не за такива, които още не са се осъзнали.
Да, тесногръдието и гледането само до края на носа си са доста тежки за околните маниери и поведение. Доста често практикуването им от "важните на деня" хора водят до доста нелепи резултати.
Сексуални техники ли някой спомена? Не е ли очевидно, че не само телата взимат участите в секса? Тук може би тренираме най-големия сексуален орган, който ние, хората имаме - мозъка. Така че смело да продължаваме напред:)
Активен
Nina
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 131

« Отговор #16 -: Ноември 20, 2005, 11:15:48 »

Да определено всичко което коментирахме си е така. Аз съм много съгласна с Вас Дидко, за най-големия сексуален орган. Определено Мозъка с жсичките фантазии, мечти , виждания и представи си е най-големия сексуален орган. Той е определящия в цялата сексуална овертюра. Какво е секса без закачките и без любовната игра??? Ами нищо, просто едно сношение. И е в крайно време да се разбере това.

С Уважение:
Нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Didko
Newbie
*

« Отговор #17 -: Ноември 21, 2005, 01:54:44 »

Цитат на: "Nina"
Той е определящия в цялата сексуална овертюра. Какво е секса без закачките и без любовната игра???

И за изпитването на постоянно влечение, и за доставянето на удоволствие. И за изневерите, но това е друга тема:)
Ще я коментираме ли?
Активен
Nina
Newbie
*

« Отговор #18 -: Ноември 21, 2005, 02:04:29 »

Това мисля че ще е интересна тема за изневерите. Вие Дидко, Изневерявал ли сте на Приятелката си (съпругата си) ? Кое Ви е подтикнало да го направите (ако сте го направили) или као не сте, какво би ви накарало да изневерите? как бихте реагирали ако приятелката Ви (съпругата Ви) каже доброволно че е правила секс с друг мъж. Или какво мислите ако тя открито поиска да прави секс И със друг мъж. А какво нея би я накарало да Ви "смени с друг" ?
С Уважение:
Нина
Активен

Didko
Newbie
*

« Отговор #19 -: Ноември 23, 2005, 05:30:08 »

Неприятно ми е да го кажа, но съм изневерявал. Въпрос на временни решения, моментно удоволствие, комбинирано с разбирането, че връзката ни не ми дава това, което съм искал тогава. Подтик, увлечение, демонстрация на полова мощ и привличане.
Как бих реагирл ако половинката ми иска секс от друг мъж? А от други мъже? Ще ми е гадно, по начина, по-който на нея би и било, ако съм с друга. Неприятно е най-слабата дума, която обрисува нещата. Може би, защото разчитаме на някой и сме с него заради любовта, отношението, близостта и подкрепата, която ни е оказвал. А може би заради усещането, че притежаваш някой и не искаш "крачки в страни".

Нина, може би си чувала една от многото мъжки мечти в секса. Нещо като "10те най-", но това си е утвърден мироглед. Мъжът е стъгласен да прави тройка с жена си и нейна приятелка, но не и да гледа как жена му се отдава на друг, пак в "тройка" с мъжа си.
И сега очаквам твоето споделяне за изневярата.
Активен
Nina
Newbie
*

« Отговор #20 -: Ноември 23, 2005, 11:52:03 »

Здравей Дидко,
Относно изневярата са изписани 1000-и страници и пак не е достатъчно. Всяка изневяра е строго специфично индивидуална. Неможе да се даде дефиниция, определение, теорема или правилно или неправилно виждане. Изневярата е "Теория на вероятностите". Но нека аз да изкажа моето виждане за това.
Според мен има 3-и нива на изневяра които са с градиент на нарастване на тежестта. Първия тип и съответно най-лекия и според мен безобиден (но не съвсем) е флирта. той е нормалната закачка останала от (Ергенските години). Той е просто шега, закачка или каквото щете друго , това го наречете. Основата на флирта е да стимулира и да refresh-не усещането за любовта. Това е просто като прияте гъдел за душевността.

2. Второто ниво наизневяра е плътското, това вече е сериозно и от почти 98% се приема като катастрофално.както от мъжете така и от жените. Тази изневяра е породена от доста неща които са комплексни и нееднозначни за отделния индивид. Само ще скицирам и съвсем леко ще "драсна" по повърността на огромния аисберг на тази изневяра като кажа че това е породено от липса на диалог в двойката довеждане до охладяване на страстта и еднообразие в секса. Пак казвам, това е само най-бегла представа за нещата които са много много по-детайлни.

3. Третото ниво на изневяра, което аз лично считам за сериозната изневяра е душевната изневяра. Това е най-лошото и страшното за мен. Мразя когато партньора ми се прави на "лудо влюбен" и когато се опитва да прикрие нещата при това съвсем елементарно и грубо, (имала съм такъв случай и оттогава с този човек никога повече не съм дори разговаряла. Той видя грешката но КЪСНО !)
Аз също ще бъда честна и ще си кажа че само веднъж съм изневерявала до второ ниво на приятеля си но това беше защото имахме малко по-голям скандал и бяхме по4ти разделени. Е след като аз бях "кръшнала" и му казах после , той ми призна че също не ми е останал длъжник, така че сме 1 : 1 и преценихме че това е добър резлтат да приключим спора. Разисквахме моята авантюра и неговата и установихме че нещата са били просто, извинявам се за грубия език , нещата са били просто (ЕБАНЕ БЕЗ ПОчВА) е и той ми призна че секса между нас е само едно от малкото неща които са допълнение на красивия завършек и че е добре да си запазим нещата между нас каквито са.
Иначе много сте прав че Ви мъжете може да правите 3-ка с приятелката си (съпругата си) но неможе да е същата ситуяция с Друг мъж вместо приятелката и. Това е породено от личното усещане за конкуренция от другия мъж. Не си мислете че е по-различно от наша гледна точка !!!!

С Уважение:
Нина
Активен

Didko
Newbie
*

« Отговор #21 -: Ноември 25, 2005, 01:35:41 »

Изневярата!
Ужасна дума и като всяка една тук, на тази земя, посочва към точно определен предмет. Малко от учебниците по формална логика го извадих това. Нищо.

Съгласен съм с теб Нина за тристепенната класификация на изневярата. Като лека вариация на първата - флирта - мога да добавя флирта с поглед само, без комуникация, и този с думи и повече "език на тялото".
Дали е само влечение, или проблем в общуването с половинките ни - не знам коя е причината за появата. Но резултатите са трагични. Имал съм моменти на доста дълбок потрес от това, което съм бил правил преди - че по този начин съм наранил единственото си любимо същество. Но това не оправя нещата. Смятам, че има доста нюанси в самото действие, причините за него и самата ситуация около изневеряващия и изневерения.
Май не съм много плодовит в изказа си вече.
Смятам, че в сегашното ми положение и начин на мислене и световъзприемане, не мога да приема и да направя никаква тройка с половинката ми. Дали е ревност, дали е закостенялост на мисленето ми, дали е конкуренцията на другия - не искам и да знам. Поне в това съм наясно:)
Активен
Nina
Newbie
*

« Отговор #22 -: Ноември 27, 2005, 12:24:29 »

Определено виждам , и напълно възприемам отношението ви към изневярате и всякаквите невъзможни тройки. Това определено е доста хубаво тъй като вече е символ на единството в отношенията и привързаността към другия. Надявам се да не е чувство на притежание  и собственост към него (нея).

С Уважение:
нина
Активен

Mantis
Newbie
*

Публикации: 55

« Отговор #23 -: Декември 14, 2005, 02:05:20 »

Зависи с кой си и кокво правиш и най вече как го кравиш така че да му хареса ако знаеш начина всичко може да е приятно само трябва да знаеш как :винк:  
С воля усилие и най вече любов всичко се постига

С уважение  
Кико
Активен
Nina
Newbie
*

« Отговор #24 -: Януари 05, 2006, 09:00:18 »

Здравейте казвам на Всички след като за известно време бях малко "В сянка" , но това незначи че не съм поглеждала и не съм чела какво се пишеше тук и какви са новите снимки на Сайта. Е ето ме пак тук. Искам да Ви честитя новата 2006 г. на Всички които писахме тук, дискутирахме въпросите и се опитвахме да видим нещата от различни гледни точки. Пожеланието ми към всички е за здраве, щастие, Много късмет, амбиции, желание и много много сбъднати мечти. Но нека незабравяме че всичко това може да стане реалност, САМО КОГАТО СЕ БОРИМ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД, ЗАЩОТО КОГАТО САМО ЗА МИНУТКА СЕ ОТКАЖЕМ , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СМЕ В ГРЕШНА ПОСОКА. Пожелавам си и през новата 2006г. да пишем и да гледаме напред и дори да имаме повече идеи за обогатяването и развитието на нас самите както в личен и интимен аспект, така и в професионален. Ще се радвам да виждам повече смислени писания (без простотии и изказвания като за 13 годишни деца) както и да видя че има повече регистрирани от онези които само надничат тук, УЖ СЛУЧАЙНО, но жадно чакащи новите кажени снимки. И за последно, за да не Ви отекчавам повече , искам да отправя специална укоражителна подкрепа към жените и да видя че и те се включват в сайта, не само на снимките а и във форума.

ЧЕСТИТА НОВА 2006 ГОДИНА, УСПЕХ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР НА ВСИЧКИ!

С Уважение:
Нина
Активен

Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #25 -: Декември 07, 2006, 11:34:12 »

до сега никоя от приятелки ми не е проявявала интерес към моят заден двор. а си го подържам толкова дабре. всяка седмица се га бръсна и ако пропусна тои започва да заприличава на таралеж. маже би и затова не проявяват интерес. :twisted:  :twisted:  :twisted:
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

Mazka Farm
Newbie
*

Публикации: 261

« Отговор #26 -: Декември 10, 2006, 08:48:32 »

умирам си за погледа му когато му правя свирки и пъхна пръсчето си в дупето му. токъв поглед няма :shock:
Активен

НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........

Mackata_Stan
Newbie
*

Публикации: 980

« Отговор #27 -: Декември 10, 2006, 04:09:13 »

Декстър, май дърпаш дявола за опашката, а? :twisted:
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #28 -: Декември 18, 2006, 06:52:50 »

На мен ми харесва жена ми да ми пипа дупето с присти, независимо какво друго ми прави в момента. Даже тя се вживява понякога и забравя че ми прави свирка и ми се заиграва отзад. На мен ми беше малко неудобно в началото, но стана като естествено продължение на игричката с мойто желание да си го мушна в нейното дупе. Харесва ми и да ми го ближе и много се кефя, но не съм настоявал, само когато тя ми предлага се съгласявам. Обикновено ми бърка с два пръста отзад, но понякога и с три пробва. В началото притесненията ми бяха основно от морално естество - да не взема да обърна резбата нещо, но ми мина и вече се отпускам.
За хигиената трябва да се каже - ако искате да се отпуснете и да ви достави удоволствие това действие, независимо дали дупето е мъжко или женско, направете му една клизмичка и другото е въпрос на желание и доверие  Смотан
Активен
Страници: 1 [2]
Изпечатай

Отиди на: