|
bsr
Гост
|
 |
« -: Септември 05, 2005, 05:37:57 » |
|
имам едно въпросче :
към мъжете - харесва ли ви партньорката ви да да стига по далеч в секса по отношение на ануса ви (орално , проникване с пръсти и други неща) ?
а на вас женки да го правите ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
capri
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 54
|
 |
« Отговор #1 -: Септември 08, 2005, 06:07:04 » |
|
imam edno vuprosche : kum mujete - haresva li vi partnyorkata vi da da stiga po dalech v sexa po otno6enie na anusa vi (oralno , pronikvane s prusti i drugi ne6ta) ?
a na vas jenki da go pravite ? Ми какво да ти кажа - аз газъ си не давам
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
intelekt
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #2 -: Септември 09, 2005, 05:34:29 » |
|
това е чувствително място и нямам нищо против да ме стимулира с език за разнообразие
|
|
|
|
|
Активен
|
властелинът на мисълта
|
|
|
|
Гост
Гост
|
 |
« Отговор #3 -: Септември 29, 2005, 04:21:23 » |
|
моят гъз моята крепост, там не се пипа 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Anonymous
Гост
|
 |
« Отговор #4 -: Октомври 31, 2005, 07:57:18 » |
|
ами не всички мъже обичат да им бъркат в задника ама аз съм от тия който обичат докато ми духат да си играят с ануса ми;)зависи много от човека
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Anonymous
Гост
|
 |
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2005, 10:00:36 » |
|
и на мене ми харесва жената да си играе с анусчето ми
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #6 -: Ноември 12, 2005, 01:55:23 » |
|
На мен ми харесва също да си играя с дупето но по- ми доставя удоволствие да докосвам гърба му random (произволно) със съвсем лек допир каращ го да се огъва като млада върбова клонка. Обичам да обхождам целия му гръбнак и да го драскам леко с нокти докато гледам как мъжките му гърди се напрягай и как зърната му сменят цвета си от бледо светло кафяв цвят до до цвят на пресно кафе ЛАВАЗА и да целъван корема му усещайки неговите ласки по шията и гърба си С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Didko
Newbie
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #7 -: Ноември 12, 2005, 04:27:13 » |
|
i kak zyrnata mu smenqt cveta si ot bledo svetlo kafqv cvqt do do cvqt na presno kafe LAVAZA i da celyvan korema mu use6taiki negovite laski po 6iqta i gyrba si Nina Ако това се вземе за рекламен слоган Нина ще забогатее:) А ако Нина е режисьор на клипа - ще стане милионер:))) в евро:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Ноември 13, 2005, 12:38:43 » |
|
До дидко, ако това се всеме за рекламен слоган, може и да се забогатее, ако аз съм режисьорката и взема че стана милионерка, ще дам 20% на приятеля си че ме е научил на всичко което незнаех, ще дам 20% на родителите си защото заслужават, ще да,м 20% за благотворителност и повишаване на сексуалната култура и грамотност на българите, ще си оставя 20% за мен и с останалите пари ще направя парти и ти Дидко ще си поканен. С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Ноември 14, 2005, 05:35:58 » |
|
Нина:) Да е жив и здрав приятелят ти! Дълги години да радваш родителите ти!!! Да съумееш макар и с малко да допринесеш за подобряването на света! И да ми кажеш "Наздраве!", когато партито започне:))))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2005, 12:42:06 » |
|
стига да започне партито, ти ще бъдеш поканен предварително, а за приятеля ми, аз ще се грижа да е здрав и винаги готов. Родителите ми и те да се гледат един друг, а за повишаването на сексуалната грамотност на българина може да се направи доста, което може да прерасне и в нещо по-голямо от един дискусионен разговор в този форум. коетонаистина ще е добре. какво мислиш ти дидко, и модератора, пък и другите?
С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Ноември 15, 2005, 07:25:55 » |
|
Нина:) за пореден път се улавям, че четейки думите ти ( освен доуточнения в смисъла) искам да покажа гледната си точка пред хора, които биха ме разбрали. Струва ми се, че често сме на една вълна. Започвам:) : сексуалната култура може да предмет в училище. Защото не мисля, че наученото от улицата ще изгради полезни навици сред младите хора. За вече порастналите - ще трябва също да помислим добре:) Нали добре усещаме, че вече повечето от нас имат изградени навици, стереотипи, маниери на поведение и прочие. Тогава? Ако направим обществен форум на тема "Сексуалното ограмотяване в България" ще дойдат два TV екипа, група дискриминирани гей-организации и ние + още някой. Но какво наистина може да се направи - ами , да говорим повече и по-смислено за това. Тренинг групи, което не включва групов секс, а групово искрено говорене:) Това е за момента - смятам, че ще продължим:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 15, 2005, 08:10:32 » |
|
Да, определено виждам че имате поглед на нещата, но май пропускате нещо важно, ОСНОВАТА. Тя е малко скрита но пак има параметри които да бъдат манипулирани. да знам че точно сега се питате , ОК коя е основата ако не училището. Това да не е предучилищния период?? Ами отчасти ДА, но много малък процент. ОСНОВАТА е заобикалящата среда, СЕМЕЙСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ. Те са образеца за децата си, и следователно от там трябва да се започне. За да потвърдя думите си ще попитам един въпрос: КОЛКО ОТ РОДИТЕЛИТЕ ГОВОРЯТ С ДЕЦАТА СИ ТОЧНО ВЪВ ВЪЗРАСТТА КОГАТО ТЕ ИМАТ НУЖДА И ПРАВЯТ ПЪРВИ СТЪПКИ? ЗАЩО ВСЕКИ ПЪТ СЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ ТЕЗИ ТЕМИ И ЛИПСАТА НА ДИАЛОГ ДО КЪДЕ ВОДИ??? Следователно когато родителите започват ЦИВИЛИЗОВАН разговор с децата си, и се дискутират различни въпроси, тогава ще има и грамотност в тази насока. След това идва училището. Там мога да Ви кажа, че НЯМА НИКАКЪВ ДИАЛОГ на тази тема. Боже за какъв диалог въобще ря, та там няма дори и елементарни наченки в тази насока. Което ми дава правото да мисля че едни конкретизирани часове и систематизирани от МЕТОДИЧЕСКА гледна точка за съответната възрастова група ще е добре.За по-големите може да има часове с доктори в чисто реална медицинска атмосфера и да има нещо като отработени часове за БЧК (Български Червен Кръст) което да носи определени кредити на младите. Това ще им е отполза да си го поставят на резюмето един ден и да го имат като кредит когато си търсят работа. ИМА И ОЩЕ 1000-И НЕЩА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ И КОИТО МИ С АВ ГЛАВАТА, НО ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА МИСЛЕЩИ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ. То е ясно че дори и в секс-а ако виждате докъдето Ви стига носа, сте от страната на много силно загубилите. Благодаря, С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 17, 2005, 09:26:23 » |
|
Дидко, къде се загубихте Вие и останалите които пишат като регистрирани или нерегистрирани? Да не ви доскучаха елементарните неща които дискутираме или просто има един ред други причини?
С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Edin Gost
Гост
|
 |
« Отговор #14 -: Ноември 17, 2005, 05:08:52 » |
|
мисля че малко поизместихте темата(темите)... нямам нищо против това... просто някои хора искат прост отговор/мнение/препоръка(все пак раздела е сексуални технитки  . Но въпреки това чета доста хубави неща казани от Нина тук
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|