Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 2 3 [4]
Изпечатай
Автор Тема: нещо интересно  (Прочетена 21044 пъти)
Anonymous
Гост
« Отговор #45 -: Октомври 31, 2005, 10:47:02 »

евала раздела е за техники надявах се да ме научите на нещо а вие се заяждате като малки деца

Я по добре ми кажете ка да склоня приятелката се за анален секс ама нещо сериозно а не някве мъдрости и как АКО се навие но казвам АКО с ваша помощт да процедирам след това

Че един пат се съгласи тя ама аз кат съм прост и едно пръстче едно пръстче така 5 мин та помислех се аз даи две и тя кат икрещя кат ма лупна в лицето че ми еба мамата

Благодаря предварително
Активен
Ginekolog
Гост
« Отговор #46 -: Ноември 01, 2005, 04:10:55 »

Цитат на: "Anonymous"
евала раздела е за техники надявах се да ме научите на нещо а вие се заяждате като малки деца

Я по добре ми кажете ка да склоня приятелката се за анален секс ама нещо сериозно а не някве мъдрости и как АКО се навие но казвам АКО с ваша помощт да процедирам след това

Че един пат се съгласи тя ама аз кат съм прост и едно пръстче едно пръстче така 5 мин та помислех се аз даи две и тя кат икрещя кат ма лупна в лицето че ми еба мамата

Благодаря предварително

На колко години си ти,брато?
Ами трябвало да пробваш направо с пишката си!Ама бавно!
И първо с някакъв смазващ крем да я мацнеш по дупето!
Активен
Anonymous
Гост
« Отговор #47 -: Ноември 03, 2005, 09:23:27 »

е точно за такав малоумен отговор казах да не се пуска на 23 съм ама като не ме дава дори да и погледна дупката трудно ще я мацна как мислиш а
Активен
Mantis
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 55

« Отговор #48 -: Декември 14, 2005, 03:06:20 »

Ами някои тук си е забравил обноските вкъщи и говори на дамата (лил_киттй) като пълен сеслянинн ще ме извините за израза тя как да не се обиди той малко ако се държи като кавалер ще стане много по приятен и за форума и за околните  
А да за всички Кирил Георгиев Панайотов pr ми е  
А да и за МеСкаЛинЕ прави се така
хващаш ръката в случая на лил_киттй покланяш се тъкаче главата ти да достигне ръката и и нейно я целуваш  
така бих направил аз а не тако теб .....
извинете мила госпожице (лил_киттй) че използвах вас за примера дано ми простите  
С уважение  
Кико
Активен
Nina
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 131

« Отговор #49 -: Януари 05, 2006, 08:53:48 »

Здравейте казвам на Всички след като за известно време бях малко "В сянка" , но това незначи че не съм поглеждала и не съм чела какво се пишеше тук и какви са новите снимки на Сайта. Е ето ме пак тук. Искам да Ви честитя новата 2006 г. на Всички които писахме тук, дискутирахме въпросите и се опитвахме да видим нещата от различни гледни точки. Пожеланието ми към всички е за здраве, щастие, Много късмет, амбиции, желание и много много сбъднати мечти. Но нека незабравяме че всичко това може да стане реалност, САМО КОГАТО СЕ БОРИМ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД, ЗАЩОТО КОГАТО САМО ЗА МИНУТКА СЕ ОТКАЖЕМ , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СМЕ В ГРЕШНА ПОСОКА. Пожелавам си и през новата 2006г. да пишем и да гледаме напред и дори да имаме повече идеи за обогатяването и развитието на нас самите както в личен и интимен аспект, така и в професионален. Ще се радвам да виждам повече смислени писания (без простотии и изказвания като за 13 годишни деца) както и да видя че има повече регистрирани от онези които само надничат тук, УЖ СЛУЧАЙНО, но жадно чакащи новите кажени снимки. И за последно, за да не Ви отекчавам повече , искам да отправя специална укоражителна подкрепа към жените и да видя че и те се включват в сайта, не само на снимките а и във форума.

ЧЕСТИТА НОВА 2006 ГОДИНА, УСПЕХ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР НА ВСИЧКИ!

С Уважение:
Нина
Активен

Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
Страници: 1 2 3 [4]
Изпечатай

Отиди на: