Nina
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 131
|
 |
« Отговор #30 -: Ноември 15, 2005, 08:17:53 » |
|
Да определено има доста верни неща от казаното от Вас. Не е нито провокация, нито въпрос с две остриета. Просто искам да видя какви отговори ще ми дадете предимно Вие мъжката част, а защо не и други жени. ще коментирам въпроса от моя гледна точка след още няякое друго ваше мнение. За сега само ще наблюдавам, и разбира се ще си водя бележки Мъжкия член е извит С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
Каквото и да правиш,прави го с мерак и желание!
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #31 -: Ноември 17, 2005, 09:24:02 » |
|
Ехооо , какво стана с коментарите или несмеете да пишете щото ви е страх че не се познавате. Ако е така, много лошо говори за Вас.
С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 152
|
 |
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2005, 01:59:03 » |
|
какво ли да кажа сега? Мъжкият член е извит.... Да, така е. Имам такива наблюдения по въпроса. Но нали питането бе, защо е така. Мисля, че дадох някакъв отговор. Или може да не е бил верният? Препрочетох по-по-предишното мнение на Нина и въпросът й е "Защо мъжкият член е леко извит нагоре, когато е еректирал?" Има нужда от малко уточнение: само някои пениси са извити леко нагоре; някой са много извити нагоре, други - много или малко надолу; трети са прави като тояги:). Малките кухи телца в тялото на пениса се пълнят с кръв, която приижда в резултат на възбудата и повишаването на телесната температура и след като изпълнят и увеличат обема си, резултатът е еректирал пенис.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #33 -: Ноември 20, 2005, 11:21:34 » |
|
Определено Вие Дидко сте много прав и наясно с тези неща. Личи си че имате доста познания, натрупани от практичен или прочетен начин. Интересно ми е другите (които всеки ден поглеждат тук) какво мнение ще напишат. А може би те са безмнение !?  Това е най-страшното в живота, но д асе оправят. Запомнете ! На сила може да Ви вземат, но на сила неможе да Ви даде никой!!! С Уважение: Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #34 -: Ноември 21, 2005, 01:52:55 » |
|
Нина! така Е! Силата, силата. И контролът върху нея... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mantis
Newbie
Публикации: 55
|
 |
« Отговор #35 -: Декември 14, 2005, 02:44:21 » |
|
:roll: ЗА тази тема мове да се напишат и са написани много много книги така че тя е почти неограничена (говоря за количество) А за мен тожа е най най красивото и наи страсното нещо ако не си го опитал не си опитал нищо трябва да опиташ всичко всичко е красиво свичко е хубаво стига да го искаш и да знаепш как да го направиш
Тялото е земя област без гранична красота от раиска сулза тя доставя ни с бовествена ръка потича по нас траста потича по напите тела капка по капка нейна роса стичаики се по напите тела минаваики по прекрасните гурди на цветето което в мен се впило бодлите си забило целуваме то страсно със свяко негово докосване то ме кара да трептя да полетя огувам се аз като липа духана от вятъра на нечия гора от тези негови целувки като огнени милувки аз направо полудявам от мен божествени сокове изтичат те се вливат като яростна река с безната на любовта тя поглищаги неспирно разтрисам се като планина падаики от мен снега топи се тои става на вода влива се и тя в безната на любовта аз вече от оганя който в мен гори изкри от мен хвърчат изгаря всичко в мен пламук на страста пепел сум вече аз но душата живее още в мен пламък силен ме прогаря и аз като жар птица пак политам пак любовта ще почуствам нека горя нека горя но никога няма да умра винаги ще мога да живея докато любовта ми не умре а и с нея моето сарце!!
Дано ви е харесало нямах много време да го напища за всички вас от Bgamateur.com страхотни сте С уважение Кико
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #36 -: Януари 05, 2006, 08:54:36 » |
|
Здравейте казвам на Всички след като за известно време бях малко "В сянка" , но това незначи че не съм поглеждала и не съм чела какво се пишеше тук и какви са новите снимки на Сайта. Е ето ме пак тук. Искам да Ви честитя новата 2006 г. на Всички които писахме тук, дискутирахме въпросите и се опитвахме да видим нещата от различни гледни точки. Пожеланието ми към всички е за здраве, щастие, Много късмет, амбиции, желание и много много сбъднати мечти. Но нека незабравяме че всичко това може да стане реалност, САМО КОГАТО СЕ БОРИМ И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД, ЗАЩОТО КОГАТО САМО ЗА МИНУТКА СЕ ОТКАЖЕМ , ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СМЕ В ГРЕШНА ПОСОКА. Пожелавам си и през новата 2006г. да пишем и да гледаме напред и дори да имаме повече идеи за обогатяването и развитието на нас самите както в личен и интимен аспект, така и в професионален. Ще се радвам да виждам повече смислени писания (без простотии и изказвания като за 13 годишни деца) както и да видя че има повече регистрирани от онези които само надничат тук, УЖ СЛУЧАЙНО, но жадно чакащи новите кажени снимки. И за последно, за да не Ви отекчавам повече , искам да отправя специална укоражителна подкрепа към жените и да видя че и те се включват в сайта, не само на снимките а и във форума.
ЧЕСТИТА НОВА 2006 ГОДИНА, УСПЕХ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР НА ВСИЧКИ!
С Уважение: Нина [/u]
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #37 -: Януари 06, 2006, 11:05:08 » |
|
Честита нова година!! Много здраве, щастие, успехи Ви желая!!! Знам, че пожеланията ми може би са банални, но са истински и са за истински неща и хора!!!
Нина! Ще се радвам още да говорим тук!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #38 -: Януари 06, 2006, 03:30:25 » |
|
Ще си говорим още много Дидко, все пак е само началото на 2006г. нали така!? Дано да не ис говорим само двамата а да има и други които да се престрашават да пишат.
С Уважение Нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Didko
Newbie
|
 |
« Отговор #39 -: Януари 21, 2006, 05:15:25 » |
|
Здравей, Нина! Здравейте и на тези, които само четат тази част от форума. Извинявам се, че не съм се включвал наскоро. Учудва ме затишието във форума. Защо? Ако всичко е наред около вас, то това е страхотно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina
Newbie
|
 |
« Отговор #40 -: Януари 21, 2006, 10:00:22 » |
|
Здравей Дидко, Радвам се да те видя отново тук. Определено мисля че само с теб си правим интерактивен диалог тук. Не се учудвай че другите не пишат. Мисля , и почти съм 100% сигурна че търсят по "Правите и лесни линий" на нещата. Дано да не съм права, но с такива убеждения останах. Лек ден и до скоро писане.
С Уважение: нина
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #41 -: Май 17, 2006, 05:39:04 » |
|
Здравейте, признавам си, че не съм чела всичко дотук, твърде много е, а и нямам време. По темата... идеалният орален секс... мога да призная, че трудно постигам идеала, в каквото и да е, не само в секса. По- скоро ми се ще да напиша повечко за удовлетворителния орален секс. Мисля, че определено е в поза 69, където партнцорите си доставят взаимно удоволствие и всеки се наслаждава в пълна степен. Аз лично предпочитам вагиналния, а не оралния секс, но това не означава, че не обичам да доставям удоволствие на мъжа ми  И тук трябва да призная, че всеки път, когато усетя тръпнещият член в устата си, бързите движения, търкането, а после и лепкавата и гореща сперма стичаща се по гърлото ми, направо се разтапям от кеф... е, това вече си е 7мото небе...
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
|