Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Търсим момиче...  (Прочетена 3249 пъти)
strastni_sf
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1

« -: Април 21, 2007, 06:06:31 »

Аз и гаджето сме опитвали почти всичко в секса, но напоследък и двамата се възбуждаме много от мисълта да направим тройка с още една жена. Често си фантазираме за това, но за съжаление така и не намерихме момиче, което да има необходимата фантазия, за да знае как да си изкара готино. Нека ви разкажа една наша фантазия:
Представям си как сме се събрали с някое момиче у нас, пийваме си и си говорим за секс, при което постепенно всички много се възбуждаме. Аз и гаджето ми естествено сме се прегърнали, но очите ни не слизат от другото момиче – желаем я. Тя също ни желае. И двамата. Но е малко срамежлива, също както и гаджето ми, и затова аз трябва да направя първата крачка. Целувам гаджето и я галя нежно по гърдите, а тя вече се протяга към гостенката ни. Отначало тя леко се дърпа, но аз минавам от другата й страна и тя вече е между нас. Галим я бавно и внимателно, целуваме я по шията и устните, като я разсъбличаме полека. Скоро тя остава само по бельо, а аз съм адски възбуден, искам да свърша още на мига. Гаджето ми също е подмокрено и вече иска да я задоволя, но аз галя другото момиче и приятелката ми ревнува. Тогава двете жени започват да се галят помежду си, като моята е по-активна и застава над момичето, като първо облизва гърдите й, а после спуска езичето си и по-надолу, докато не достигне до котето й.  Езичето на моето момиче е много палаво и другата се подмокря, но гаджето ми не я довършва, а се дръпва точно преди края, отново и отново, докато другото момиче не застене от желание. Тогава гаджето ми изважда вибратора си - огромен син член с делфинче  за клитора и го прокарва бавно по влажното путе на нашата гостенка. Тя извиква и в следващия миг вибратора прониква в нея докрай, а едновременно с това моето момиче засмуква клитора й с плътните си устни и продължава да си играе с нея, докато момичето не изригва в най-мощния оргазъм в живота си, след което блажено се отпуска на земята.Но няма време за почивка, защото аз съм страшно възбуден и нямам никакво намерение да я оставя така. Путето й е разширено и влажно. С едно мощво движение прониквам в нея докрай, като започвам да се движа със силни и дълбоки тласъци, докато тя не застене и не затрепери от удоволствие под мен. И тъкмо когато започва да й идва отново, аз излизам от нея и бързо я обръщам по корем. Намазвам дупето й с малко лубрикант и в следващия момент прониквам мощно в нея. През цялото това време моето момиче ни гледа жадно отстрани. Цялата е мокра и бедрата й треперят от възбуда, но не се задоволява, за да свърши после с някой от нас двамата още по-хубаво. Аз опъвам за косата момичето пред мен, така че тялото й да се извие и при всяко мое проникване тежките й гърди да подскачат лудо в ръцете ми. Искам да усети твърдя ми и пулсиращ член дълбоко в себе си. Извива се безпомощно в ръцете ми, но при всяко движение само се нанизва още повече на мощния ми член. Галя я отпред по клитора, а гаджето ми й смуче гърдите. Тя не издържа повече, влудена от непрестанното проникване в мокрото й коте и в един миг тялото й застива в сякаш безкраен оргазъм, докато вика силно. Това ме влудява и аз буквално изригвам в нея на мощни струи гореща сперма, която препълва топлото й путе за миг, а после избива по мраморните й бедра.  С крайчеца на окото си виждам, че гаджето ми вече не издържа. Буквално иска да си пъхне всичко което може между краката. Тогава двете момичета започват да се галят нежно, а аз ги гледам отстрани. Но моето момиче е прекалено възбудено и не може да се задоволи само с толкова нежни ласки. Затова другата без колебание й вкарва вибратора докрай. Моята е толкова възбудена, че вибраторът се плъзва плавно в нея, без никакво съпротивление, докато не изпълни изцяло иначе тясното й путе. Тя се разтреперва – удоволствието й и толкова голямо, че направо се разплаква. Аз засмуквам набъбналите зърна на гърдите й, а после сядам върху нея така, че я принуждавам да ми прави свирка, докато през това време аз съм хванал и мачкам гърдите на другата, която продължава да движи вибратора в котето на приятелката ми. Тя е ужасно възбудена и вече дори и това, че е прониквана от два члена не й е достатъчно – иска да ме усети и отзад. Лягам под нея й и го вкарвам в дупето, а гостенката ми е отгоре, големите й гърди се люлеят пред лицето на моето момиче, а тя ги хапе страстно, докато двата члена проникват докрай в приятелката ми. Усещането е невероятно и виковете й непрестанно се засилват, докато тялото й не експлоадира в разтърсващ оргазъм под напора на двата обладаващи я члена. Когато гаджето ми утихва, изтощена от разтърсващия оргазъм, аз дръпвам другото момиче и й го слагам в устата, а тя го поема жадно, докато езичето на гаджето ми играе палаво в путето на гостенката. Другото момиче ме смуче много жадно и аз усещам, че отново ще свърша. Притеглям главата й към мен, така че челото й да се опре в корема ми и миг преди да свърша излизам от нея, като оставям мощните струи лепкава топла сперма да я опръскат по лицето. Гостенката изцежда и последната капка от мен, а после предава течността в устата на гаджето ми и продължават да си я предават, докато течността не се стече по устните им, надолу по брадичката и не закапе върху набъбналите им гърди. А докато ги гледам, аз се възбуждам отново...
Ако и ти искаш да споделиш фантазиите си с нас виртуално (а защо не и реално?), пиши ни на мейла: strastni_sf@abv.bg
Ще отговорим на всички, снимките засега не са задължителни
Чакаме ви, пишете ни...
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: