Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: wanted  (Прочетена 2175 пъти)
MeScaLinE
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 38

« -: Август 23, 2005, 02:44:38 »

И аз като всички други реших пусна какво си търся.
Та значи търся момиче което да не е надута без никакво покритие , да изглежда добре ама да не праща чужди снимки на ЛС защото примерно е притеснена от собствената си външност... също така не трябва си мисли че целия форум се върти около нея ... чакам предложения.
Активен

How high .. so high that u can kiss tha sky
How sick ... so sick that u can suck my dick.
lil_kitty
Newbie
*

Публикации: 99

« Отговор #1 -: Август 23, 2005, 07:04:44 »

Започваш да ставаш жалък и за лична обида във форума админа е в пълното си право да те изтрие от него.

:!:  Ако до сега не си могъл да го осмислиш да ти кажа: нито съм админ, нито съм модератор, нито имам каквото и да било общо с правенето на сайта..най-обикновен потребител съм си така че няма как форума да се върти около мен. Има поне 10 начина да обидиш един човек който са доста по интелигентни и индиректни от твоя...тва говори много за теб.
Активен

Много хора се питат що е то хипотермия, но малцина знаят истината...
MeScaLinE
Newbie
*

« Отговор #2 -: Август 23, 2005, 08:48:50 »

Цитат на: "lil_kitty"
Zapo4va6 da stava6 jalak i za li4na obida vav foruma admina e v palnoto si pravo da te iztrie ot nego.

:!:  Ako do sega ne si mogal da go osmisli6 da ti kaja: nito sam admin, nito sam moderator, nito imam kakvoto i da bilo ob6to s praveneto na saita..nai-obiknoven potrebitel sam si taka 4e nqma kak foruma da se varti okolo men. Ima pone 10 na4ina da obidi6 edin 4ovek koito sa dosta po inteligentni i indirektni ot tvoq...tva govori mnogo za teb.

1. Kude vidq lichna obida v moq post
2. Tuka prosto nqmam komentar ... kakvo obshto ima admina s cqlata rabota che i nego namesi az drugo imah predvid ama tova che ne si go shvanala e tvoi problem ... koeto ne me ochudva chestno kazano.
3. Az ne sam kazal che foruma se vurti okolo teb , kazah che si mislish che se vurti okolo teb.
4. Az ne iskam da se obijdame ama vse pak ti pochna ... i za sega vse oshte sme na leki obidi. :wink:
Активен

lil_kitty
Newbie
*

« Отговор #3 -: Август 23, 2005, 04:31:20 »

Много ясно нали трябва да те предизвикам да ти гледам сеира. Така както можеш да се прецакаш сам никoй друг на света не може да те прецака запомни го..и нищо не ми доставя по голямо забавление от тва да оставя някои сам да се излага
 ОБИЧАМ ТЕ !!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Активен

MeScaLinE
Newbie
*

« Отговор #4 -: Август 24, 2005, 05:20:33 »

Цитат на: "lil_kitty"
Mnogo qsno nali trqbva da te predizvikam da ti gledam seira. Taka kakto moje6 da se precaka6 sam nikoi drug na sveta ne moje da te precaka zapomni go..i ni6to ne mi dostavq po golqmo zabavlenie ot tva da ostavq nqkoi sam da se izlaga
 OBI4AM TE !!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

obichala me ... shmatka
Активен

lil_kitty
Newbie
*

« Отговор #5 -: Август 24, 2005, 07:39:12 »

Шматка ама патка и то с крилца! Плезещ се  :lol:
Активен

internazionale
Newbie
*

Публикации: 17

« Отговор #6 -: Септември 20, 2005, 04:21:03 »

на фронта се води война,прехвърчат искри но кой ли ще изгори.Дреме ми аз ще си наема пожарогасист Смотан ОБИЧАМ ВИ all of you
Активен

INTERNAZIONALE FC
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: