Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« -: Април 05, 2007, 03:48:55 » |
|
Чудих се как да започна тази тема и реших да започна с цитат. Коментарът оставям на вас, защото той е по- важен от моето мнение :wink: Напоследък много се шуми за това как с чудодейни хапчета може да се преодолеят сексуалните проблеми на мъжете. Много изследвания, проведени по света, установяват, че броят на жените със сексуални проблеми съвсем не е по- малък от този на мъжете.
Счита се дори, че нежният пол по-често е неудовлетворен от сексуалните контакти.
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #1 -: Април 06, 2007, 02:13:19 » |
|
и двете страни са по равно сексуални дори мисла че когато и двата пола останат на сухо доста време са толкова сексуални че само да им покажеш снимка, са готови да се задоволят дори и върху нея. иначе за проблемите който и двата пола придобиват или са се родили със него. това нещо е много лошо. но пък и за всеки проблем има решение. една приятелка преди години не можеше да зачене и прибягнаха до инжекций от САЩ за усилване на отделяните от нея яйцеклетки и не след дълго ето го и чудото. да и за мъжете е кофти да им открият че момчетата, спринтйорите, гмерците, плевците или просто казано спермата им не е толково подвижна колкото трябва. но и това се поправя.
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #2 -: Април 06, 2007, 08:20:45 » |
|
Аз май ще питам по- директно: Как разбирате, че жената е задоволена или НЕзадоволена? Как разбирате, че е свършила, освен ако тя самата не ви го каже? Лъгали ли са ви, че е свършила, а в действителност да не е така? :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stalker
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #3 -: Април 06, 2007, 10:02:52 » |
|
Честон да ви кажа,успявам да разбера кога една жена е свършила и кога се опитва да ме излъже,не ми е приятно да мелъжат,така,че призив към Вас ЖЕНИ ... по-добре кажета на партньора си когато не сте успели да свършите,а не ни обвинявайте в егоизъм.Случва се мъжът да не успее да задоволи една жена при акта,все пак ние не сме машини,но според мен ако и двамата си говорят за това нещо винаги може и двете страни да останат доволни.
|
|
|
|
|
Активен
|
Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Април 09, 2007, 11:37:05 » |
|
венаги когато се опитат да ме излъжат за това да ли са свършили с мен или след мен ги хващам. за това аз практикувам следното първо се спускам между сладките и устни и стоя там докато не усетя че свършва, след този акт се впускам в дълбоките води на СЕКСА докато или аз или тя не свърши, и най-накраят (това го обужавам) започвам да задоволявам жената КЛИТОРНО е повярваите ми няма жена която да излъже и за трите на веднъж неща ако не ТРИТЕ поне ЕДНО ще я качи на черешата. :twisted: :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Април 21, 2007, 02:59:07 » |
|
Само не разбрах първият път само устните й ли стимулираш? :roll: Явно само посленият път е клиторен :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Април 23, 2007, 05:58:21 » |
|
довеждам жената до оргазъм с лизане а последният оргазъм е чрез стимулиране на клитора
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
Рейтинг: +0/-4
Публикации: 230
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2007, 02:11:48 » |
|
Няма жена на света която да е "изпотена" отгоре и отдолу, която да се гъне в ритъма на любовта и страстта, от желание, възбуда,секс и фантазии, да е незадоволена и да не и личи. Поне моите партньорки досега не са се оплаквали... 
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 04, 2007, 05:28:13 » |
|
Няма жена на света която да е "изпотена" отгоре и отдолу, която да се гъне в ритъма на любовта и страстта, от желание, възбуда,секс и фантазии, да е незадоволена и да не и личи. Поне моите партньорки досега не са се оплаквали...  Не знаеш колко добри актриси са жените :lol: :wink: Аз лично мразя да имитирам каквито и да е състояния... казвам си направо харесва ли ми или не :roll: Ама не винаги се нрави на мъжа ми...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Октомври 04, 2007, 10:08:33 » |
|
Не знаеш колко добри актриси са жените :lol: :wink: Звучи ми много странно и нелогично да не кажат, когато не им харесва нещо, след като се съгласили да го правят заедно, освен ако не е платен секс. А ти самата каза в друг пост, че жените почти винаги правят секс с някакви лични чувства към мъжа, с който "подпират масата да не падне". :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
- Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2007, 03:01:03 » |
|
За чувствата- така си е, няма спор :wink: Но чувствата не определят какъв ще е секса... Няма ка кда знаеш любимият ти става ли, не става ли... А и човек не винаги има желание, понякога е изморен, боли го глава, има изпит... Карал се е с шефа и тн и тн. Сексът все пак не е пенкилер :lol: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2007, 05:20:39 » |
|
та то се подразбира кога човека до теб има хъс за палавост :twisted: или е много изморен :evil: тръбва да си много егоистичен че да не видиш че полувинката ти няма желание за секс и обратното.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blademaster
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2007, 05:35:06 » |
|
та то се подразбира кога човека до теб има хъс за палавост :twisted: или е много изморен :evil: тръбва да си много егоистичен че да не видиш че полувинката ти няма желание за секс и обратното. Напълно съм съгласен, личи си, и не трябва да да се тормози партньора. После остават трайни спомени на неудовлетвореност или използване у двамата. За да се получи и да бъде пълноценно изживяването, трябва желание и умение от двете страни. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|