lil_kitty miss molq za va6eto izvinenie no MeScaLinE prosto ne zaslujava va6eto vnimanie toi e pulna svinq i ako pitate men trqbva da ob6tuva sus svebepodobnite si izvinete me pak za izraza no molqvi miss budete taka dobra da mi napravite edna usluga ne obra6taite vnimanie na tova praistori4esko izkopaemo to ne zaslujava nito edna va6a duma pri nego obnoskite prosto lipsvat taka 4e s nego mogat da ob6tavat samo dva vidq gluhite koito nzeznaqt kakvi prostotii rusi izvinete za izraza i stanata koqto nemoje da go frasne za tova koeto i e kazal no nz dano bog go e 4ul i neznae6 li moje i ad se stovar vurhu nego a da i vidqh nqkade 4e pi6e 4e nz koq dama bila administrarut e za svedeniq na mujkata 4ast ot foruma tova e nai umnoto ne6to ako ne edrugo pone nqkoi da vi nau4i malko na disciplina i obnoski osven (Didko priatel ti si kavaler i polovina vuzhi6tavam ti se i Nina,lil_kitty vie ste krasotata na tozi forum vie ste ni nai cennoto molqvi prodaljavaite da podurjate reda i plss budete sred nas da ni pravite po 6taslivi s va6eta krasota i prisustvie)
a da i po temata nqma nai prekrasni jeni spored men vsi4ki sa hubavi za vseki po unikalen na4in :wink:
hahahahaahahahahaahhhah , ne do skoro si mislih che vlizash v nqkuv obraz na umnstveno izostanal nai veroqtno za da spechelish simpatii , no kato gledam mai ti si si takuv..... eee izvinqvam se ne iskah da se podigravam na uvreden chovek , mnogo mi e krivo sega ebasi

(((. Nqma poveche obeshtavam ... hahahaah debil ... opa bez da iskam.
Inache vijdam momichetata tuka imat vkus kum mujkiq pol

)))
Predi vreme i az bqh vuzpitam ,NO edno sushtestvo ( na koeto mu kuca dosta lichniq jivot spored men ) reshi che e centur na vselenata (hahahahahahaha) i lekinko me podrazni , a vsichki koito se podmazvat na vuprostnoto sushtestvo sa leko smeshni i BEZGRUBNACHNI .