bombonec
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 14
|
 |
« -: Март 18, 2007, 03:41:26 » |
|
Нека тази тема бъде за обсщи приказки...! Снимки ..! Мнения..! Как ви е минал деня..! надявам се да е полезна.. ! нещо по различно и интересно..! Благодаря 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #1 -: Март 18, 2007, 04:50:38 » |
|
Малей, какви са бонбони "бившето гадже" и приятелката й... Днес ги видях направени като за излизане - чудни мадамки. Гледам ги със щръкнали блузки, а си мисля "по-добре да не се занимавам - толкова са зле на тема секс, че после ще ме яд, че съм се занимал"... А от друга страна ми се ще да ги сгъна и двете, пък да става каквото ще...
|
|
|
|
|
Активен
|
Hush-a-bye, don't you cry Go to sleepy, little baby
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #2 -: Март 19, 2007, 10:01:02 » |
|
кои са тия викаш
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #3 -: Март 19, 2007, 03:18:19 » |
|
Само не мога да схвана какво е това заглавие. Иначе темата е добра. Определено имам нужда от разтоварване и сексът в случая няма да ми помогне. Имах адски тежък ден в училище, а утре ще е още по- зле. :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
TDI
Newbie
Публикации: 65
|
 |
« Отговор #4 -: Май 30, 2007, 12:44:24 » |
|
Темата уж хубава, пък никой не споделя Я кажете някоя пикантерия покрай вас  :mrgreen:  Какво правите по цял ден? Дамите могат да споделят какво готвят, че моите идеи за разнообразно хранене се изчерпаха 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Май 30, 2007, 04:39:47 » |
|
Ти от готвене ли се интересуваш, много се впечатлих :lol: Тъй като по принцип си се прибирам много късно, набързо направих пържени картофи и таратор. Колкото- толкова. Все пак съм работеща жена :oops: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Май 31, 2007, 03:04:55 » |
|
Ти от готвене ли се интересуваш..... Ами по принцип се интересувам повече от ядене, ама за да се яде, трябва и да се готви Тъй като по принцип си се прибирам много късно, набързо направих пържени картофи и таратор. Колкото- толкова. Все пак съм работеща жена :oops: :roll: Като се прибереш късно не те ли чака топла храна и целувка? :roll: :roll: :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #7 -: Май 31, 2007, 06:07:32 » |
|
топлата храна и целувката са само за началото на връзката. После остават само задълженията :wink: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #8 -: Май 31, 2007, 06:28:17 » |
|
топлата храна и целувката са само за началото на връзката. После остават само задълженията :wink:  Ммммм не съм съгласен
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Юни 07, 2007, 02:49:37 » |
|
И понеже темата се казваше "кошче" да взема да спамя малко :? Някой по-запознат ще сподели ли с мен/нас Жанет и Милена да не би да са фалирали? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Няма актуални постове от тяхна страна :roll: може пък да са се опаричили и да са напуснали средите на "бизнеса"
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #10 -: Юни 07, 2007, 06:08:46 » |
|
Според мен просто не са влизали от доста време. Ако си търсиш момиче на повикване, можеш да намериш стотици като тях из нета. Успех!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Юни 07, 2007, 06:39:50 » |
|
Според мен просто не са влизали от доста време. Ако си търсиш момиче на повикване, можеш да намериш стотици като тях из нета. Успех! Тц-тц-тц  Просто търсех тема за разговор или по-скоро за монолог, но ти.... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #12 -: Юни 07, 2007, 02:15:40 » |
|
Е, ако искаш и аз мога да ти изнамеря... из нета :wink: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TDI
Newbie
|
 |
« Отговор #13 -: Юни 07, 2007, 04:14:28 » |
|
Е, ако искаш и аз мога да ти изнамеря... из нета :wink: :lol: Тема или момиче на повикване? :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|