Daniell
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 19
|
 |
« -: Март 15, 2007, 06:46:55 » |
|
бихте ли правили секс с някои от форума например ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #1 -: Март 15, 2007, 07:31:20 » |
|
Често си фантазирам за секс с непознати мъже, чатъри, съфорумци или просто мъже, които ми допадат, но не знам в действителност дали бих поела този риск :roll: 
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Александър
Newbie
Публикации: 198
|
 |
« Отговор #2 -: Март 15, 2007, 08:09:35 » |
|
Чак пък риск... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
murdjo
Newbie
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #3 -: Март 15, 2007, 09:40:13 » |
|
Чак пък риск...  Риск си е  Риск печели риск губи... ех тоя Къци :twisted:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniell
Newbie
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #4 -: Март 15, 2007, 11:28:27 » |
|
струва ми се че ще бъде страхотно
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stalker
Newbie
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #5 -: Март 16, 2007, 09:12:35 » |
|
Честно да си призная,случвало ми се е такова нещо - секс с непозната след запознанство и контакти само през чат,но това беше отдавна и в друг вид чат /на вътрешна мрежа/ ... но като общо преживяването беше невероятно,двама непознати меслуще за едно и също нещо,малко настройка - хапване,пийване,малко танци за събуждане на кръвта - нещата станаха перфектно,дори продължихме още известно време да се виждаме като нещата бяха пределно ясни - приятен,разнообразяващ СЕКС без влагане на прекомерни чувства,ако не беше разстоянието между градовете ни може би все още щяхме да подържаме връзка.Така,че не е нещо страшно,все пак не сме деца и при уговарянето на една такава среща вече знаеш защо отиваш и какво ще се прави ... нали така :wink: :wink: :wink: :lol:
|
|
|
|
|
Активен
|
Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
|
|
|
Starshi
Newbie
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #6 -: Март 25, 2007, 06:58:13 » |
|
Имах здрав и незабравим секс с непозната жена 2 пъти. Първият преди 15г.- запознаване във влака (даже не бяхме в купе - нямаше места) и 2 часа пътуване. Слезе с мен на моята гара (пътуваше за другаде) дойде с мен и ....незабравимо!!! Беше върха. Другия път беше преди 2-3 г. Видяхме се 2-3 пъти за по 5 мин и то по работа и третия път....отново връх на сладоледа. Прекарахме една седмица заедно и повече не сме се виждали. Във ония филм се казваше 9 седмици и половина  а при мен беше само една :twisted: но не съжалявам нито за миг. Аз съм за случайния секс е непознати, но ВИНАГИ и САМО с презерватив.... :!: :!: :!:
|
|
|
|
|
Активен
|
ако искаш да направиш нещо - търсиш начин, ако не искаш - търсиш причина...
|
|
|
fetish
Newbie
Публикации: 33
|
 |
« Отговор #7 -: Април 04, 2007, 05:44:20 » |
|
Случвало ми се е много пъти. Родом съм от Варна и когато дойдат туристките и цяла седмица никои не им обръща внимание, изведнъж за 10-20 минути танцуване с нея и вече те дърпат към плажа/квартирата.
Един от най-незабравимите моменти беше, когато с една девойка се зачатихме преди няколко години. Около 1 час си писахме мръсотии в нета, след това дойде в обедната почивка и се натискахме на една пейка още 1 час (без секс). Само чаках да стане 18:30 и набързо се изнесох към нейната квартира за един от най-добрите секс преживявания в живота ми.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
seks_turist
Newbie
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #8 -: Януари 08, 2010, 03:41:14 » |
|
Аз както си се разхождам по нуди плажа, гол разбирасе, излезе една засукана германка от храстите и ме хвана за ръката и ме дръпна към храстите. Не се дърпах, и още не бях се вмъкнал в храстите и ме налапа. Три пъти свърших с нея. Два пъти на лицето и веднъж във вагината и.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
trapera
Newbie
Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95
|
 |
« Отговор #9 -: Януари 08, 2010, 05:25:36 » |
|
 Аве пич (секс туриста) , къде ги намираш тия храсти ве-мамка му ?! След като прочетох поста ти и обиколих сумати храстчета , храсти , храсталаци ... ! Белкем изскочи нещо ! Накрая си виках , не Германка,Чехкиня или Полякиня ами и циганка да е ,само и само да изкача там и да ме дърпа че то ми омръзна значи от храст на храст ! Еди по един ги разгръщах тези храсти и освен по някое и друго изсъхнало лайно - нищо !  Ебахти и касметлията дето си !!! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
|
|
|
rejep
Newbie
Публикации: 10
|
 |
« Отговор #10 -: Март 24, 2011, 12:19:24 » |
|
аз пък като си седях и гледах небето и един самолет ми кацна на кура беше пълен със германки унгарки полякини и рускини ебах ги три дена първия ден само в газъ втория устно и третия между пръстите на краката хахха хареса ли ви като тоя със герменката в храстите тарзан
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malefeet
Newbie
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #11 -: Април 16, 2011, 05:38:44 » |
|
Много мислите! Ако толкова ви се иска секс с непозната излизате и се намирате. И от двата пола има "търсещи" Колкото повече мислите, толкова повече се вманиачавате в собствените си идеали, комплекси... В повечето случаи обаче, от където и да "забършите" подобна авантюра, един от двамата е пиян... Съгласете се че рядко се случва ситуацията от пазара вкъщи, от библиотеката у тях, от мола на паркинга... Все пак "чорапа" в джоба, вдигната глава, че нищо не се знае 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|