Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: СЕКС С НЕПОЗНАТ ?  (Прочетена 7619 пъти)
Daniell
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 19

« -: Март 15, 2007, 06:46:55 »

бихте ли правили секс с някои от форума например ?
Активен
Mackata_Stan
Newbie
*

Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980

« Отговор #1 -: Март 15, 2007, 07:31:20 »

Често си фантазирам за секс с непознати мъже, чатъри, съфорумци или просто мъже, които ми допадат, но не знам в действителност дали бих поела този риск :roll:  Усмивчица
Активен

...В джунглата няма бедуини :-D
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #2 -: Март 15, 2007, 08:09:35 »

Чак пък риск... Усмивчица
Активен
murdjo
Newbie
*

Публикации: 8

« Отговор #3 -: Март 15, 2007, 09:40:13 »

Цитат на: "Александър"
Чак пък риск... Усмивчица

Риск си е Усмивчица Риск печели риск губи... ех тоя Къци :twisted:
Активен
Daniell
Newbie
*

Публикации: 19

« Отговор #4 -: Март 15, 2007, 11:28:27 »

струва ми се че ще бъде страхотно
Активен
stalker
Newbie
*

Публикации: 13

« Отговор #5 -: Март 16, 2007, 09:12:35 »

Честно да си призная,случвало ми се е такова нещо - секс с непозната след запознанство и контакти само през чат,но това беше отдавна и в друг вид чат /на вътрешна мрежа/ ... но като общо преживяването беше невероятно,двама непознати меслуще за едно и също нещо,малко настройка - хапване,пийване,малко танци за събуждане на кръвта - нещата станаха перфектно,дори продължихме още известно време да се виждаме като нещата бяха пределно ясни - приятен,разнообразяващ СЕКС без влагане на прекомерни чувства,ако не беше разстоянието между градовете ни може би все още щяхме да подържаме връзка.Така,че не е нещо страшно,все пак не сме деца и при уговарянето на една такава среща вече знаеш защо отиваш и какво ще се прави ... нали така  :wink:  :wink:  :wink:  :lol:
Активен

Добрите момчета отиват в рая ... лошите ... където си поискат ...
Starshi
Newbie
*

Публикации: 8

« Отговор #6 -: Март 25, 2007, 06:58:13 »

Имах здрав и незабравим секс с непозната жена 2 пъти. Първият преди 15г.- запознаване във влака (даже не бяхме в купе - нямаше места) и 2 часа пътуване. Слезе с мен на моята гара (пътуваше за другаде) дойде с мен и ....незабравимо!!! Беше върха. Другия път беше преди 2-3 г. Видяхме се 2-3 пъти за по 5 мин и то по работа и третия път....отново връх на сладоледа. Прекарахме една седмица заедно и повече не сме се виждали. Във ония филм се казваше 9 седмици и половина  Смотан а при мен беше само една  :twisted: но не съжалявам нито за миг. Аз съм за случайния секс е непознати, но ВИНАГИ и САМО с презерватив.... :!:  :!:  :!:
Активен

ако искаш да направиш нещо - търсиш начин,
ако не искаш - търсиш причина...
fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #7 -: Април 04, 2007, 05:44:20 »

Случвало ми се е много пъти. Родом съм от Варна и когато дойдат туристките и цяла седмица никои не им обръща внимание, изведнъж за 10-20 минути танцуване с нея и вече те дърпат към плажа/квартирата.

Един от най-незабравимите моменти беше, когато с една девойка се зачатихме преди няколко години. Около 1 час си писахме мръсотии в нета, след това дойде в обедната почивка и се натискахме на една пейка още 1 час (без секс). Само чаках да стане 18:30 и набързо се изнесох към нейната квартира за един от най-добрите секс преживявания в живота ми.
Активен
seks_turist
Newbie
*

Публикации: 2

« Отговор #8 -: Януари 08, 2010, 03:41:14 »

Аз както си се разхождам по нуди плажа, гол разбирасе, излезе една засукана германка от храстите и ме хвана за ръката и ме дръпна към храстите. Не се дърпах, и още не бях се вмъкнал в храстите и ме налапа. Три пъти свърших с нея. Два пъти на лицето и веднъж във вагината и.
Активен
trapera
Newbie
*

Рейтинг: +1/-5
Публикации: 95

« Отговор #9 -: Януари 08, 2010, 05:25:36 »

Ъ? Аве пич (секс туриста) , къде ги намираш тия храсти ве-мамка му ?! След като прочетох поста ти и обиколих сумати храстчета , храсти , храсталаци ... ! Белкем изскочи нещо ! Накрая си виках , не Германка,Чехкиня или Полякиня ами и циганка да е ,само и само да изкача там и да ме дърпа че то ми омръзна значи от храст на храст ! Еди по един ги разгръщах тези храсти и освен по някое и друго изсъхнало лайно - нищо ! Завърти очи Ебахти и касметлията дето си !!! Намигване
Активен

Spetsialist po motori , iahti , koli i hubavi jeni !
rejep
Newbie
*

Публикации: 10

« Отговор #10 -: Март 24, 2011, 12:19:24 »

аз  пък  като  си  седях  и  гледах  небето  и  един  самолет  ми кацна  на кура   беше  пълен  със  германки  унгарки   полякини  и рускини  ебах  ги  три дена  първия  ден  само в газъ  втория  устно  и третия   между  пръстите на  краката   хахха   хареса ли ви   като тоя  със  герменката  в  храстите   тарзан 
Активен
malefeet
Newbie
*

Публикации: 1

« Отговор #11 -: Април 16, 2011, 05:38:44 »

Много мислите!
Ако толкова ви се иска секс с непозната излизате и се намирате. И от двата пола има "търсещи"
Колкото повече мислите, толкова повече се вманиачавате в собствените си идеали, комплекси...

В повечето случаи обаче, от където и да "забършите" подобна авантюра, един от двамата е пиян... Съгласете се че рядко се случва ситуацията от пазара вкъщи, от библиотеката у тях, от мола на паркинга... Все пак "чорапа" в джоба, вдигната глава, че нищо не се знае Усмивчица
Активен
Страници: [1]
Изпечатай

Отиди на: