Dobre, bebcheta, shte otgovoria.
1. oh, ne sam sigurna. haresva mi da sam otgore, 69, na zadna prashka, misionerska, abe haresva mi vsichko :oops:
2. Niama znachenie- moga da pravia sex pochti na vsiakade, samo da niama drugi hora, vse pak si padam malko sramejlivka
3. Kogato imam jelanie. obojavamda dujda i v tova vreme niakoe kotence da me chuka. :wink:
4. pravila sam go samo dva edin sled drug. za poveche ne znam, no obeshtavam, kato probvam da vi kaja.
5. obicham partniora da mi govori mrasotii i da disha tejko v vrata mi.
6. ne sam probvala s poveche maje, no v fantaziite si go predstaviam s dvama :oops:, a sashto iskam da probvam i s jena.
7. ne sam, no ot liubopitsvo iskam da probvam
8. da :oops:
9. vazbujdat me maje, koito dominirat v sexa i v sashtoto vreme mogat da izpulniat i niakoi moi kapriz, maje, koito niamat zadrajki i sa malko grubichki, no umereno da e. nadareni, izdrajlivi, s opit i fantazia
10. bivsheto mi gadje obichashe da me chuka s razni predmetcheta i da nabliudava reakciata mi
11. obicham da pravia frenska liubov (zadaljitelno e mujut da e na ti s higienata) i kolkoto e po-nadaren, tolkova poveche se vazbujdam, kogato mu pravia oralna liubov. estestveno, obicham i na men da mi praviat.
....Haresaha li vi otgovorite? Sigurna sam, che sega ste vazbudeni iako. I az sam mokrichka pod polichkata , napravo goria...............
iskash li da se vidime,shte me haresash sus sigurnost :wink: