Начална страница | Снимки | Клипове | Търсене | Секс разкази | Изпрати материал

bgAmateur.com

Страници: 1 [2]
Изпечатай
Автор Тема: Как да успея да го вдигна по бързо след първия оргазъм?  (Прочетена 8200 пъти)
Александър
Newbie
*

Рейтинг: +0/-0
Публикации: 198

« Отговор #15 -: Март 21, 2007, 02:53:44 »

Ако се съсредоточиш върху това да наебеш девойката здраво, а не да се кефиш на ебането за себеси, ще видиш че нещата може да се удължат от 2 до 10 пъти като време. Малко станно звучи но на мен ми помага. Като съм бил за първи път с някоя и съм гледал да я наеба здраво, та да иска и втори път, винаги съм бил железен не съм имал проблеми Усмивчица
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #16 -: Март 22, 2007, 02:56:02 »

тук заставам зад мнението на Аликс
при мен се е получавало по същият начин
съвета на Алекс и аз съм го пробвал и то със успех
вапроса е докато правиш секс с нея да не мислиш за секса а да мислиш за нещо друго в живота ти или за някъкъв твой проблим.
пробвал съм и техниката с изпразването преди секс (самата техника не е да кажеш на жената изчакаи да си ударя една злоба преди секса с теб)
вапроса е да речеме когато всичко е готово и знаеш че да речеме тя ще дойде у вас (или ти утях) си удряш една чикия и отиваш там кадето ще правите секс.
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!
BUT THE FILLING MAY KILL YOU.

regime
Newbie
*

Публикации: 170

« Отговор #17 -: Март 22, 2007, 09:40:36 »

що пък да не и направиш 1 тек повече и да и обясниш за принципа на разбиването в билярда:-)
Активен

Стрижа горе, долу и по средата!
Bulgarianjil
fetish
Newbie
*

Публикации: 33

« Отговор #18 -: Април 04, 2007, 10:10:55 »

Хехе Алекс и Декстър са прави - Техниката с картофките наистина помага. На мен ми е проблем само първите 5 минути и то само с нови момичета, но като си представя пържените картофки да цвърчат в тигана и успявам да се удържа. След като мина тази бариера, мога часове да спортувам без да се притеснявам че ще свърша "случайно".
Друго нещо което съм забелязал (за себе си). Ако дамата е малко по-тясна или има силни мускули (не знам как се казват тези във влагалището), ако съм близо до оргазъм, то в момента на изваждане на пениса тези мускули му действат страшно ерективно и много трудно се сдържам да не свърша. Затова ако не искам да свършвам, предпочитам да направя пауза докато съм в нея с малко целувки и милвания.
Активен
Александър
Newbie
*

Публикации: 198

« Отговор #19 -: Април 17, 2007, 07:39:56 »

Хахахаха, аз на това му викам да си на половин движение от свършването - ако си стоиш вътре и не шаваш, няма проблем, но ако се опиташ да се измъкнеш навъм, си свършен!! Усмивчица
Активен
Dexter
Newbie
*

Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438

« Отговор #20 -: Април 17, 2007, 01:22:38 »

за това го завираш и заспивате
ти и девойката с която си
и така докато малкият не се отпусне и сам не излезне
Активен

YOU CAN`T BEAT THE FILLING!