dev_p
Newbie
Рейтинг: +0/-0
Публикации: 1
|
 |
« -: Март 09, 2007, 07:37:58 » |
|
Въпроса е там, че каквото и да правя първия път свършвам бързо а след това много трудно го вдигам за да продължим с акта. Имам сексуален живот отскоро, на 20 съм и това наистина ми пречи  Моля ви кажете ми как да го вдигна по бързо, защото неможе секс 5 минути и след това не иска да ти се вдигне :cry:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
opalqnka
Newbie
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #1 -: Март 10, 2007, 07:55:15 » |
|
Пич, колкото и да ти се иска няма да намериш отговор тук.. Аз също имах подобен проблем който доста се задълбочи, но повярвай ми не прибягвай до разни медикаменти и подобни простотий решението е в теб. Повече сексуална практика(трябва ти наистина търпелив партньор) и по малко напрежение. Това което наистина ще ти помогне е просто да се изключиш по време на акта - отдай се само на удоволствието(не е логично щото в началото пак ще свършваш супер бързо но повярвай когато наистина спреш да мислиш нещата ще си дойдат на мястото)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
Рейтинг: +1/-0
Публикации: 980
|
 |
« Отговор #2 -: Март 10, 2007, 04:58:47 » |
|
opalqnka е прав в това, че няма да намериш отговора тук. Защото отговорът е в теб. Тоест.... когато натрупаш повечко опит в секса, тогава и ще намериш начини да задържаш еякулацията, а и да го вдигаш бързо след секс. Сега единственото, което мога да те посъветвам е... да обърнеш повечко внимание на партньорката си след като свършиш. Тъкмо ще си дадешш време за почивка, а и приятелката ти ще е доволна. Имам предвид да я поцелуваш, погалиш малко, да се отдадеш на кунилингус :lol: :lol:  Другият вариант е да караш партньорката си да ти духа, но повярвай ми, това е гадно както и за теб, така и за нея :evil: Та... мастурбирай повечко, особено преди секс, и ще си зараден с доста енергия :wink:
|
|
|
|
|
Активен
|
...В джунглата няма бедуини :-D
|
|
|
Dexter
Newbie
Рейтинг: +2/-0
Публикации: 438
|
 |
« Отговор #3 -: Март 13, 2007, 01:21:50 » |
|
има едни сини хапченца наречени виагра пробвай с тях
|
|
|
|
|
Активен
|
YOU CAN`T BEAT THE FILLING! BUT THE FILLING MAY KILL YOU. 
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #4 -: Март 13, 2007, 02:31:39 » |
|
Дкестър, моля те! Какви са тези съвети. :idea: :lol: Говорим за момче, което сега започва сексуалния си живот и няма никакъв опит. Дай някакъв смислен съвет, сините хапченца са за старчоците, които са го претъркали от секс и за онези, които наистина имат някакъв медицински проблем. Но тук няма такъв! :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #5 -: Март 13, 2007, 02:39:20 » |
|
един приятел си взе едно такова хапченце и цяла вечер не остами приятелката си на мира нямаше значение дали се е изпразнил илине тои нон стор си беше надървен
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #6 -: Март 13, 2007, 03:28:12 » |
|
И какъв е извода? :lol: :lol: Не пий виагра, ако и жената не е пила виагра 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monk
Newbie
Публикации: 192
|
 |
« Отговор #7 -: Март 13, 2007, 04:46:52 » |
|
dev_p, спокойно го карай! ако искаш 2 пъти - не се раздавай от първия!
|
|
|
|
|
Активен
|
Hush-a-bye, don't you cry Go to sleepy, little baby
|
|
|
murdjo
Newbie
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #8 -: Март 14, 2007, 06:15:00 » |
|
Търпение от теб и мацката.. спокойствие и много тренировки  и после бира да почерпиш  пък и можеш да поговориш с мацката и да и кажеш кое защо и как 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mackata_Stan
Newbie
|
 |
« Отговор #9 -: Март 16, 2007, 03:09:40 » |
|
murdjo е прав. Не е лоша идея да поговориш и с мацката. Освен ако не са инцидентни сексуални опити :roll:
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
murdjo
Newbie
Публикации: 8
|
 |
« Отговор #10 -: Март 19, 2007, 11:53:21 » |
|
murdjo е прав. Не е лоша идея да поговориш и с мацката. Освен ако не са инцидентни сексуални опити :roll: Ако са такива "инцидентни" рискува да бъде доста обезкуражен сексуално  просто да поговори с мацката 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dexter
Newbie
|
 |
« Отговор #11 -: Март 20, 2007, 01:59:58 » |
|
в говоренето му е майката само разговор ще те оправи да знаеш но единствено ако мадамата е постояна ако е някоя мимолетна няма да те спасят и приказките с нея
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #12 -: Март 20, 2007, 03:26:10 » |
|
пиеш един фреш грейпфурт/морков/ябълка, пушиш един коз и после ще си като градинска пръскачка
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
Mazka Farm
Newbie
Публикации: 261
|
 |
« Отговор #13 -: Март 20, 2007, 07:17:16 » |
|
аз съм чувала че за да издържаш по дълго преди секс си праскаш една чикия и след това си като валяк които гази пресен асвалт
|
|
|
|
|
Активен
|
НАЙ-ОБИЧАМ ГОЛА АЗ ДА ТИЧАЧМ И.........  
|
|
|
regime
Newbie
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #14 -: Март 20, 2007, 09:56:43 » |
|
представяш ли си да кажеш на мацката....абе чакай първо аз сам и после заедно...... аз поне първия тек ми е много бърз....затова праскам 2-3. другия вариант е първия на свирка и после действаш. точно 10минути ми трябват за регенерация
|
|
|
|
|
Активен
|
Стрижа горе, долу и по средата! Bulgarianjil
|
|
|
|